Canon LV-WX300USTi

LV-WX300USTi

Kompakten, prenosni projektor LV-WX300USTi za izjemno kratke razdalje zagotavlja izvorno ločljivost WXGA in interaktivne funkcije, zato je idealen za projiciranje velikih, svetlih, jasnih slik v majhnih sejnih sobah ter učilnicah.

/Images/LV-WX300USTi%20Extra_tcm137-1251731.jpg

Prednosti

  • Kompakten in prenosen projektor za izjemno kratke razdalje, ki tehta samo 5 kg
  • Z interaktivnimi funkcijami za največ 4 pisala IR in modulom za dotik s prsti bodo poslušalci lahko bolj sodelovali med predstavitvami
  • Preprosto projicirajte svetle, jasne 100-palčne slike z razdalje najmanj 445 mm
  • Zaslon DLP z izvorno ločljivostjo WXGA (1280 x 800 slikovnih pik) in razmerjem prikaza 16 : 10
  • Uživajte v živahni svetlosti 3000 lumnov in kontrastnem razmerju 2300 : 1
  • +/-40° navpično prilagajanje slike
  • Lučka z življenjsko dobo do 8000 ur in stopnja hrupa samo 29 dBA v ekološkem načinu
  • 6-osna barvna nastavitev z napredno barvno nastavitvijo zaslona
  • 2 vgrajena zvočnika z močjo 10 W
  • 2 vhoda HDMI in omrežna vrata RJ-45

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LV-WX300USTi

Kompakten in prenosen projektor za izjemno kratke razdalje


Projektor LV-WX300USTi za izjemno kratke razdalje je namenjen projekciji na velikem zaslonu, tudi v tesnih prostorih. Projicira ostro, jasno 100-palčno sliko z razdalje samo 44,5 cm. Če je projektor nameščen na steno, ga predavatelj lažje upravlja in slike ne zakriva s telesom, poleg tega pa preprečuje pojav senc na zaslonu. Projektor je majhen in kompakten (287,7 x 186 x 374,5 mm) ter lahek (5 kg), zato ga lahko preprosto prenašate s seboj. Projektor je popoln za poslovne in izobraževalne ustanove, kjer projektorje potrebujejo v številnih majhnih sejnih sobah ali učilnicah v podjetju ali kampusu.

Izjemno živa kakovost slike


Projektor LV-WX300USTi poustvari svetle, ostre in natančne slike, saj je opremljen s tehnologijo DLP z izvorno ločljivostjo WXGA (1280 x 800 slikovnih pik), svetlostjo 3000 lumnov in kontrastnim razmerjem 2300 : 1. Barve so močne in pristne z globokimi črnimi odtenki. Besedilo je primernejše za branje, grafika je tekoča, brez učinka "rešetke", ki se pojavlja pri običajnih projektorjih LCD. Poleg tega omogoča široko razmerje prikaza 16 : 10, zato je idealen za uporabo s širokozaslonskimi prenosnimi računalniki.

Interaktivne funkcije


Projektor LV-WX300USTi ima na voljo številne interaktivne funkcije, med drugim tudi programsko opremo za risanje. Pri prikazovanju slik na zaslonu lahko uporabljate največ 4 pisala IR (2 priloženi) ali se z izbirnim modulom za dotik s prsti po zaslonu pomikate s prstom. S tem bodo poslušalci v učilnici ali pisarni lahko bolj sodelovali.

Enostavna nastavitev


Z navpičnim prilagajanjem slike (+/-40 stopinj) lahko svojim slikam zagotovite popolno geometrijo tudi v tesnih prostorih. Ko ni na voljo nobenega belega platna za projekcijo, lahko z napredno 6-osno nastavitvijo slike in barvno nastavitvijo zaslona projicirate jasne slike na kakršni koli barvni površini.

Vsestranske možnosti povezovanja


Z veliko izbiro vhodov z LV-WX300USTi projicirajte fotografije in videoposnetke iz obsežnega nabora virov. Projektor ima med drugim tudi dva vhoda HDMI™ za projiciranje svetlih in ostrih slik iz velike zbirke digitalnih video in računalniških virov. Vgrajena omrežna vrata RJ-45 omogočajo oddaljeno nadzorovanje in upravljanje ter podpirajo standard Crestron Connected™. Predstavitvam dodajte zvok visoke kakovosti z dvema vgrajenima zvočnikoma z močjo 10 W.

Varčno delovanje in preprosto vzdrževanje


Projektor LV-WX300USTi zagotavlja varčno delovanje, saj ima nameščeno lučko z življenjsko dobo 5000 ur, v varčnem ekološkem načinu pa se njeno delovanje podaljša do 8000 ur. V ekološkem načinu se poraba energije zmanjša na 270 W, glasnost ventilatorja pa na 29 dBA za tišje, okolju prijazno delovanje. Vzdrževanje je preprosto, saj je treba menjati samo lučko in filter.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-WX300USTi, njegove funkcije in zmožnosti.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol