Canon LV-WX310ST

LV-WX310ST

Prenosen projektor WXGA za kratke razdalje je lahek in kompakten ter zagotavlja svetle širokozaslonske slike pri kratkih razdaljah. Projektor podpira povezavi HDMI in MHL ter je opremljen z omrežnimi vrati, zato je to prilagodljiva izbira visoke kakovost za kupce, ki iščejo ugoden nakup.

LV-WX310ST

Prednosti

  • Projicirajte ostre širokozaslonske slike v izvorni ločljivosti WXGA (1280 x 800 svetlobnih pik)
  • Uživajte v živahni svetlosti 3100 lumnov in kontrastnem razmerju 10.000 : 1 za globoke črne odtenke.
  • Projicirajte velike slike s kratke razdalje z objektivom na kratke razdalje z razmerjem 0,49 : 1
  • Plošča DLP™ zagotavlja ostre in natančne slike
  • Lahek in prenosen s težo samo 2,8 kg
  • Vrata HDMI™, združljiva z RJ-45 in MHL; podpora 3D-vsebine prek sistema DLP-Link
  • Navpično in vodoravno prilagajanje slike (+/-15°) preprečuje popačenje
  • 6-osno prilagajanje barv in funkcija barve zaslona se prilagodita vašemu okolju
  • Do 6000 ur življenjske dobe žarnice in 3-letna garancija za zamenjavo žarnice*
  • Vgrajen 10 W zvočnik in zvočni priključek ter tiho delovanje pri samo 29 dB

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti Canon LV-WX310ST

Svetle in natančne slike na kratke razdalje


Za kupce z omejenim proračunom, ki potrebujejo prenosen projektor na kratke razdalje za projiciranje svetlih širokozaslonskih slik, je Canon LV-WX310ST najboljša izbira. Z izvorno ločljivostjo WXGA (1280 x 800 slikovnih pik) in razmerjem prikaza 16 : 10 boste uživali v natančnih, ostrih širokozaslonskih slikah. Projektor s svetlostjo 3.100 lumnov in kontrastnim razmerjem 10.000 : 1 prikazuje živahne barve in globoke črne odtenke. Z razmerjem projekcije 0,49 : 1 in namenskim fiksnim objektivom z 1,0-kratno povečavo na kratke razdalje pridobite številne možnosti postavitve – na primer projiciranje 2,5 m velike slike z razdalje le 1,22 m. Tehnologija plošče DLP še izboljša kakovost pristnih slik, poleg tega pa projektor LV-WX310ST zagotavlja ceni primerno kakovost in vrednost.

Preprosto do odličnih rezultatov


Zagotovite si geometrijsko pravilne slike s +/-15° navpičnim in vodoravnim prilagajanjem slike. V okoljih z veliko naravne svetlobe ali prostorih, kjer morate projicirati na barvne stene, boste s popravljanjem barv zaslona vedno lahko uživali v svetlih slikah in naravnih barvah. S 6-osnim prilagajanjem barv, ki zagotavlja natančen nadzor nad odtenkom, nasičenostjo in drugimi ključnimi parametri, lahko projicirate osupljive slike v skoraj vseh okoliščinah.

Preprosta povezljivost


Vhodi projektorja LV-WX310ST zagotavljajo prilagodljivo projiciranje kakovostnih slik iz različnih virov. Zaradi vrat HDMI lahko izkoristite priključke HDMI na prenosnih računalnikih ter si zagotovite ostrejše in podrobnejše slike; s sistemom DLP-Link pa boste lahko preprosto predvajali tudi 3D-vsebino. Delovanje je še bolj priročno, saj zaradi združljivosti z MHL lahko iz katerega koli tabličnega računalnika ali pametnega telefona, ki podpira MHL, za projekcijo uporabite vrata HDMI projektorja. Povezljivost, nadzor in vzdrževanje prek omrežja informacijskih tehnologij potekajo neposredno prek omrežnih vrat RJ-45, zato bo vaša ekipa za informacijsko tehnologijo manj obremenjena.

Lahek in prenosljiv


Projektor LV-WX310ST tehta le 2,8 kg, zato je dovolj lahek, da ga lahko preprosto prenašate s seboj; za tudi najenostavnejšo pot pa uporabite dodatno mehko zaščitno prenosno torbo. Na cilju bo tudi priključitev projektorja povsem enostavna: vsa vrata in priključki so priročno združeni v skupine za povsem preprost dostop. Izboljšajte izkušnjo poslušalcev tako, da kateri koli zvočni vir priključite v vgrajeni zvočnik visoke kakovosti ali pa projektor povežete z ojačevalcem ali sistemom PA prek zvočnega priključka.

Cenovno dostopen


Izberite projektor LV-WX310ST in vaši stroški vzdrževanja bodo ostali privlačno nizki. Življenjska doba žarnice v varčnem načinu je 6000 ur; v primeru, da se žarnica med običajno uporabo pokvari, pa Canonova odlična 3-letna garancija za žarnico* vključuje 3 nadomestne žarnice v obdobju veljavnosti garancije in s tem učinkovito odpravi morebitne visoke stroške. Poraba energije je samo 350 W med delovanjem (240 W v varčnem načinu), kar zmanjša vaše stroške in vam pomaga voditi trajnostno organizacijo. Stroški vzdrževanja so izjemno nizki, saj projektor nima filtrov, žarnico pa lahko preprosto zamenjate na zgornji plošči projektorja. Pozabite lahko tudi na moteč hrup v ozadju, saj ventilator projektorja LV-WX310ST deluje z glasnostjo samo 29 dB v varčnem načinu.

*Se razlikuje glede na državo. Izdelek morate registrirati v 60 dneh.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-WX310ST, njegove funkcije in zmožnosti.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

MHL

MHL