Canon LV-WX320

LV-WX320

Prenosni projektor WXGA ustvarja svetle, kakovostne slike, poleg tega pa je izjemno kompakten in lahek. Povezava HDMI, združljivost z MHL in omrežna vrata zagotavljajo vrhunsko vrednost za ugodno ceno.

LV-WX320

Prednosti

  • Doživite ostre širokozaslonske slike v izvorni ločljivosti WXGA (1280 x 800 svetlobnih pik)
  • Uživajte v neverjetni svetlosti (3200 lumnov) in kontrastnem razmerju 10.000 : 1 za globoke črne odtenke
  • Plošča DLP™ zagotavlja ostre in natančne slike
  • Lahek in prenosen s težo samo 2,5 kg
  • Leča za 1,1-kratno ročno povečavo omogoča vsestransko postavitev
  • Vrata HDMI™, združljiva z RJ-45 in MHL; podpora 3D-vsebine prek sistema DLP-Link
  • Navpično in vodoravno prilagajanje slike (+/-30°) preprečuje popačenje
  • 6-osno prilagajanje barv in funkcija barve zaslona se prilagodita vašemu okolju
  • Do 6000 ur življenjske dobe žarnice in 3-letna garancija za zamenjavo žarnice*
  • Vgrajen 10 W zvočnik in zvočni priključek ter tiho delovanje pri samo 29 dB

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon LV-WX320

Svetle, natančne slike


Za organizacije, ki iščejo cenovno ugoden, izjemno prenosljiv projektor, je Canon LV-WX320 idealna izbira. Z izvorno ločljivostjo WXGA (1280 x 800 slikovnih pik) in razmerjem prikaza 16 : 10 boste uživali v natančnih ter izjemno ostrih širokozaslonskih slikah. Projektor s svetlostjo 3200 lumnov in kontrastnim razmerjem 10.000 : 1 vedno prikazuje živahne barve in globoke črne odtenke. Tehnologija plošče DLP zmanjšuje učinek rešetke, ki se pojavi pri številnih projektorjih istega cenovnega razreda, poleg tega pa projektor LV-WX320 zagotavlja ceni primerno kakovost in vrednost.

Preprosto do odličnih rezultatov


S +/-30° navpičnim in vodoravnim prilagajanjem slike bodo vaše slike vedno geometrično pravilne. Dodatno prilagodljivost zagotavlja 1,1-kratna ročna povečava, ki omogoča jasno in zvesto projiciranje tudi v majhnih prostorih. V okoljih z veliko naravne svetlobe ali prostorih, kjer morate projicirati na barvne stene, boste s popravljanjem barv zaslona še vedno lahko uživali v svetlih, jasnih slikah in naravnih barvah.

Preprosta povezljivost


S široko izbiro vhodov projektorja LV-WX320 boste lahko uživali v prilagodljivem projiciranju kakovostnih slik iz najrazličnejših virov. Zaradi vrat HDMI lahko izkoristite priključke HDMI, ki so zdaj na voljo že pri vseh prenosnih računalnikih, ter si zagotovite ostrejše, jasnejše in podrobnejše slike; s sistemom DLP-Link pa boste lahko preprosto predvajali tudi 3D-vsebino. Delovanje je še bolj priročno, saj zaradi združljivosti z MHL lahko iz katerega koli tabličnega računalnika ali pametnega telefona, ki podpira MHL, za projekcijo uporabite vrata HDMI projektorja. Povezljivost, nadzor in vzdrževanje prek omrežja informacijskih tehnologij potekajo neposredno prek omrežnih vrat RJ-45, zato bo vaša ekipa za informacijsko tehnologijo manj obremenjena.

Lahek in prenosljiv


Kljub dobrim specifikacijam projektor LV-WX320 tehta samo 2,5 kg. Dovolj je lahek, da ga lahko vzamete s seboj na sestanke, predavanja, seminarje ali predstavitve. Za enostavno prenašanje na poti izberite dodatno mehko zaščitno prenosno torbo. Ko prispete na cilj, bo tudi priključitev projektorja povsem enostavna: vsa vrata in priključki so priročno združeni v skupine za povsem preprost dostop. Poskrbite za odlično predstavitev in izboljšano izkušnjo poslušalcev – kateri koli zvočni vir priključite v vgrajeni zvočnik visoke kakovosti ali pa projektor povežite z ojačevalcem ali sistemom PA prek zvočnega priključka.

Cenovno dostopen


Izberite projektor LV-WX320 in vaši stroški vzdrževanja bodo ostali privlačno nizki. Življenjska doba žarnice v varčnem načinu je 6000 ur; v primeru, da se žarnica med običajno uporabo pokvari, pa Canonova odlična 3-letna garancija za žarnico* vključuje 3 nadomestne žarnice v obdobju veljavnosti garancije in s tem učinkovito odpravi morebitne visoke stroške. Poraba energije je samo 350 W med delovanjem (240 W v varčnem načinu), kar zmanjša vaše stroške in vam pomaga voditi trajnostno organizacijo. Stroški vzdrževanja so izjemno nizki, saj projektor nima filtrov, žarnico pa lahko preprosto zamenjate na zgornji plošči projektorja. Pozabite lahko tudi na moteč hrup v ozadju, saj ventilator projektorja LV-WX320 deluje z glasnostjo samo 29 dB v varčnem načinu.

*Se razlikuje glede na državo. Izdelek morate registrirati v 60 dneh.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-WX320, njegove funkcije in zmožnosti.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

MHL

MHL