Canon LV-X310ST

LV-X310ST

Prenosen projektor XGA za kratke razdalje je lahek in kompakten ter zagotavlja svetle, ostre slike pri kratkih razdaljah. Zaradi zanesljivega delovanja in nizkih stroškov lastništva je to idealna izbira za kupce, ki iščejo ugoden nakup.

LV-X310ST

Prednosti

  • Projicirajte ostre, kakovostne slike v klasični ločljivosti XGA (1024 x 768 svetlobnih pik)
  • Uživajte v svetlih barvah in globokih črnih odtenkih s svetlostjo 3100 lumnov in kontrastnim razmerjem 10.000 : 1
  • Projicirajte velike slike s kratke razdalje z objektivom na kratke razdalje z razmerjem 0,61 : 1
  • Zagotovite si ostre, podrobne slike s ploščo DLP™
  • Lahek in kompakten s težo samo 2,8 kg za preprosto prenašanje
  • Vrata HDMI™, združljiva z RJ-45 in MHL; podpora 3D-vsebine prek sistema DLP-Link
  • Navpično in vodoravno prilagajanje slike (+/-15°) za pristne slike
  • 6-osno prilagajanje barv in funkcija barve zaslona se prilagodita vašemu okolju
  • Do 6000 ur življenjske dobe žarnice in 3-letna garancija za zamenjavo žarnice*
  • Vgrajen 10 W zvočnik in zvočni priključek ter tiho delovanje pri samo 29 dB

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon LV-X310ST

Svetel in natančen na kratke razdalje


Projektor Canon LV-X310ST je idealen za organizacije, ki potrebujejo projektor na kratke razdalje vrhunske kakovosti in odlične vrednosti za svojo ceno. Vaše občinstvo bo uživalo v natančnih, ostrih slikah v izvorni ločljivosti XGA (1024 x 768 slikovnih pik) s svetlimi, naravnimi barvami in globokimi črnimi odtenki – vse to omogoča projektor s svetlostjo 3100 lumnov in kontrastnim razmerjem 10.000 : 1. Z razmerjem projekcije 0,61 : 1 in namenskim fiksnim objektivom z 1,0-kratno povečavo na kratke razdalje pridobite številne možnosti postavitve – na primer projiciranje 2,5 m velike slike z razdalje le 1,5 m. Projektor LV-X310ST skupaj s tehnologijo plošče DLP za izboljšano kakovost slike zagotavlja odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo.

Preprosto do odličnih rezultatov


S +/-15° navpičnim in vodoravnim prilagajanjem slike bodo vaše slike geometrijsko popolne tudi tesnih prostorih. V okolju z veliko naravne svetlobe ali prostorih, kjer morate projicirati na barvne stene, funkcija popravljanja barv zaslona samodejno zagotovi svetle, jasne slike in naravne barve. Osupljive slike lahko projicirate v skoraj vseh okoliščinah s pomočjo 6-osnega prilagajanja barv, ki zagotavlja natančen nadzor nad odtenkom, nasičenostjo in drugimi ključnimi parametri.

Izberite želeno povezavo


S projektorjem LV-X310ST lahko kakovostne slike projicirate iz številnih virov, saj ima projektor na voljo veliko število vhodov. Zaradi vrat HDMI lahko izkoristite priključke HDMI na prenosnih računalnikih ter si zagotovite ostrejše in podrobnejše slike; s sistemom DLP-Link pa boste lahko preprosto predvajali tudi 3D-vsebino. Delovanje je še bolj priročno, saj zaradi združljivosti z MHL lahko iz katerega koli tabličnega računalnika ali pametnega telefona, ki podpira MHL, za projekcijo uporabite vrata HDMI projektorja. Povezljivost, nadzor in vzdrževanje prek omrežja informacijskih tehnologij potekajo neposredno prek omrežnih vrat RJ-45, zato bo vaša ekipa za informacijsko tehnologijo manj obremenjena.

Lahek in prenosljiv


Projektor LV-X310ST je lahek in kompakten, saj tehta samo 2,8 kg, zato ga preprosto vzamete s seboj na sestanke, predavanja, seminarje ali predstavitve. Za enostavno prenašanje na poti izberite dodatno mehko zaščitno prenosno torbo. Ko prispete na cilj, bo tudi priključitev projektorja povsem enostavna: vsa vrata in priključki so priročno združeni v skupine za povsem preprost dostop. Poskrbite za odlično predstavitev in izboljšano izkušnjo poslušalcev – kateri koli zvočni vir priključite v vgrajeni zvočnik visoke kakovosti ali pa projektor povežite z ojačevalcem ali sistemom PA prek zvočnega priključka.

Zmanjšajte stroške – ne kakovosti


Izberite projektor LV-X310ST in si zagotovite nižje stroške lastništva. Življenjska doba žarnice v varčnem načinu je 6000 ur, poleg tega pa imajo žarnice 3-letno garancijo*, ki učinkovito odpravi stroške zamenjave za 3 leta, v primeru da se žarnica med običajno uporabo pokvari. Poraba energije je samo 350 W med delovanjem (240 W v varčnem načinu), kar zmanjša vaše stroške in vam pomaga voditi trajnostno organizacijo. Stroški vzdrževanja so nižji, saj projektor nima filtrov, žarnice pa preprosto zamenjate skozi zgornjo ploščo projektorja. Pozabite lahko tudi na moteč hrup v ozadju, saj ventilator projektorja LV-X310ST deluje z glasnostjo samo 29 dB v varčnem načinu.

*Se razlikuje glede na državo. Izdelek morate registrirati v 60 dneh.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-X310ST, njegove funkcije in zmožnosti.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

MHL

MHL