Canon LV-X320

LV-X320

Prenosni projektor XGA projicira svetle slike iz priročno majhne in lahke naprave. Zaradi zanesljivega delovanja in preprostega vzdrževanja je ta naprava kakovostna izbira za kupce, ki iščejo ugoden nakup.

LV-X320

Prednosti

  • Projicirajte ostre, kakovostne slike v klasični ločljivosti XGA (1024 x 768 svetlobnih pik)
  • Uživajte v svetlih barvah in globokih črnih odtenkih s svetlostjo 3200 lumnov in kontrastnim razmerjem 10.000 : 1
  • Zagotovite si ostre, podrobne slike s ploščo DLP™
  • Lahek in kompakten s težo samo 2,5 kg za preprosto prenašanje
  • Leča za 1,1-kratno ročno povečavo za prilagodljivo postavitev
  • Vrata HDMI™, združljiva z RJ-45 in MHL; podpora 3D-vsebine prek sistema DLP-Link
  • Navpično in vodoravno prilagajanje slike (+/-30°) za pristne slike
  • 6-osno prilagajanje barv in funkcija barve zaslona se prilagodita vašemu okolju
  • Do 6000 ur življenjske dobe žarnice in 3-letna garancija za zamenjavo žarnice*
  • Vgrajen 10 W zvočnik in zvočni priključek ter tiho delovanje pri samo 29 dB

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LV-X320

Svetle, natančne slike


Če iščete prenosni projektor, ki zagotavlja vrhunsko kakovost po izjemno ugodni ceni, izberite Canonov projektor LV-X320. Vaše občinstvo bo uživalo v natančnih, ostrih slikah v izvorni ločljivosti XGA (1024 x 768 slikovnih pik) s svetlimi, naravnimi barvami in globokimi črnimi odtenki – vse to omogoča projektor s svetlostjo 3200 lumnov in kontrastnim razmerjem 10.000 : 1. Tehnologija plošče DLP preprečuje popačenje slike in zagotavlja več naravne svetlosti kot prenosni projektorji istega cenovnega razreda, zato je to najboljša izbira za kupce, ki iščejo cenovno ugodno rešitev.

Nastavitev je preprosta.


S +/-30° navpičnim in vodoravnim prilagajanjem slike bodo vaše slike vedno geometrično popolne, tudi v tesnih prostorih. Za dodatno prilagodljivost lahko z 1,1-kratno ročno povečavo nadzorujete postavitev projektorja: idealno za majhna okolja. V okolju z veliko naravne svetlobe ali prostorih, kjer morate projicirati na barvne stene, boste s popravljanjem barv zaslona še vedno lahko uživali v svetlih, jasnih slikah in naravnih barvah.

Izberite želeno povezavo


Pri projektorju LV-X320 lahko kakovostne slike projicirate iz številnih virov, saj ima projektor na voljo veliko število vhodov. Z vrati HDMI lahko izkoristite priključke HDMI, ki so zdaj na voljo že pri vseh prenosnih računalnikih, ter si zagotovite ostrejše, jasnejše in podrobnejše slike; s sistemom DLP-Link pa boste lahko preprosto predvajali tudi 3D-vsebino. Delovanje je še bolj priročno, saj zaradi združljivosti z MHL lahko iz katerega koli tabličnega računalnika ali pametnega telefona, ki podpira MHL, za projekcijo uporabite vrata HDMI projektorja. Povezljivost, nadzor in vzdrževanje prek omrežja informacijskih tehnologij potekajo neposredno prek omrežnih vrat RJ-45, zato bo vaša ekipa za informacijsko tehnologijo manj obremenjena.

Lahek in prenosljiv


Projektor LV-X320 je lahek in kompakten, saj tehta samo 2,5 kg, zato ga preprosto vzamete s seboj na sestanke, predavanja, seminarje ali predstavitve. Za enostavno prenašanje na poti izberite dodatno mehko zaščitno prenosno torbo. Ko prispete na cilj, bo tudi priključitev projektorja povsem enostavna: vsa vrata in priključki so priročno združeni v skupine za povsem preprost dostop. Poskrbite za odlično predstavitev in izboljšano izkušnjo poslušalcev – kateri koli zvočni vir priključite v vgrajeni zvočnik visoke kakovosti ali pa projektor povežite z ojačevalcem ali sistemom PA prek zvočnega priključka.

Zmanjšajte stroške – ne kakovosti


Izberite projektor LV-X320 in vaši stroški vzdrževanja bodo ostali privlačno nizki. Življenjska doba žarnice v varčnem načinu je 6000 ur; v primeru, da se žarnica med običajno uporabo pokvari, pa Canonova odlična 3-letna garancija za žarnico* vključuje 3 nadomestne žarnice v obdobju veljavnosti garancije in s tem učinkovito odpravi morebitne visoke stroške. Poraba energije je samo 350 W med delovanjem (240 W v varčnem načinu), kar zmanjša vaše stroške in vam pomaga voditi trajnostno organizacijo. Stroški vzdrževanja so izjemno nizki, saj projektor nima filtrov, žarnico pa lahko preprosto zamenjate na zgornji plošči projektorja. Pozabite lahko tudi na moteč hrup v ozadju, saj ventilator projektorja LV-X320 deluje z glasnostjo samo 29 dB v varčnem načinu.

*Se razlikuje glede na državo. Izdelek morate registrirati v 60 dneh.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LV-X320, njegove funkcije in zmožnosti.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

MHL

MHL