Canon LX-MW500

LX-MW500

Projektor za delno namestitev WXGA zagotavlja 5000 lumnov in kontrastno razmerje 3750 : 1. Idealen je za uporabnike, ki želijo projicirati svetle slike visoke kakovosti iz cenovno ugodne, vsestranske naprave.

/Images/LX-MW500%20Extra_tcm137-1326484.jpg

Prednosti

 • Zelo svetel projektor za delno namestitev ponuja izjemno kakovost po ugodni ceni
 • Izvorna ločljivost WXGA (1280 x 800 slikovnih pik) z razmerjem prikaza 16 : 10
 • Tehnologija DLP™ zagotavlja visok kontrast in močne barve
 • Kljub kompaktni velikosti projektorja 5000 lumnov ustvarja svetle, jasne slike
 • Kontrastno razmerje 3.750 : 1 zagotavlja intenzivne barvne in pristne črne odtenke
 • Dvoje vrat HDMI (združljiva z MHL) in omrežna vrata RJ-45 povečajo prilagodljivost
 • Objektiv z 1,6-kratno ročno povečavo je nameščen na sredini naprave, da lažje izberete mesto namestitve
 • Štiritočkovno prilagajanje slike (+/–30°) preprosto ohranja pravilno geometrijo slik
 • 6-osno prilagajanje barv reproducira čudovite rezultate pri velikem izboru slik
 • Do 2500 ur življenjske dobe žarnice in razširjena 3-letna garancija za žarnice
 • 10 W zvočnik z zvočnim izhodom za celovito rešitev zvočne namestitve

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LX-MW500

Živahne, natančne slike


Projektor LX-MW500 s pristno ločljivostjo WXGA (1280 x 800) ustvarja ostrejše slike, bolj gladke grafike in lažje berljiva besedila. Ločljivost WXGA je idealna tako za računalniške vire kot video-vire in je zlasti primerna za sodobne širokozaslonske prenosne računalnike. DLP-plošča izboljša svetlost in natančne podrobnosti ter obenem zmanjša popačenje, kot je "učinek rešetke", ki se pogosto pojavi pri običajnih LCD-projektorjih.

Svetle barve, realistične podrobnosti


LX-MW500 ima 5000 lumnov, kar je neverjetna svetlost za tak kompakten projektor. Z njim lahko projicirate opazno svetlejše slike v srednje velikih prostorih, kot so predavalnice, sejne sobe in konferenčne sobe. Kontrastno razmerje 3750 : 1 zagotavlja čiste barve in temnejše črne odtenke in omogoči vrhunsko uporabniško izkušnjo, medtem ko nov algoritem Brilliant Colour™ izboljša pristnost barv za realistično reprodukcijo izvorne vsebine.

Izbire prilagodljive povezljivosti


Projektor LX-MW500 ima dvoje vrat HDMI, vrata HDBaseT in omrežna vrata RJ-45, zato je združljiv s številnimi digitalnimi video-, računalniškimi ali mobilnimi viri. Za prenašanje video-, zvočnih ali nadzornih¹ signalov prek enojnega kabla za lokalno omrežje na razdalji do 100 m uporabite vrata HDBaseT – na ta način so sistemske konfiguracije in namestitve še priročnejše in bolj prilagodljive. En od dveh vhodov HDMI na projektorju je združljiv s tehnologijo MHL. To pomeni, da lahko s kablom MHL, ki je na voljo v prosti prodaji, povežete kateri koli tablični računalnik ali pametni telefon, ki podpira tehnologijo MHL.

Enostavno doseganje izjemnih rezultatov


Namestitev projektorja LX-MW500 z osrednjim objektivom s 1,6-kratno ročno povečavo je povsem enostavna, saj omogoča štiritočkovno prilagajanje slike. Poleg standardne navpične in vodoravne nastavitve (+/–30 %) neodvisna nastavitev kotov omogoča enostavno projiciranje geometrijsko popolne natančne slike, tudi če je projektor nameščen pod dvignjenim kotom ali izven svoje osi. S 6-osnim prilagajanjem barv, načini 5 slik in 2 uporabniško določljivima načinoma si vaše občinstvo lahko ogleda povsem realno projekcijo predstavnostne vsebine.

Kompaktna zasnova z enostavnim, cenovno ugodnim lastništvom


Projektor LX-MW500 ima priloženo brezplačno 3-letno garancijo za žarnico, ki vključuje 3 nadomestne žarnice, če se prvotna žarnica pokvari². Ostanite brez skrbi tudi v primeru, če se projektor pokvari. Naše razširjeno jamstvo servisiranja z zamenjavo vam namreč zagotavlja, da naslednji dan prejmete nadomestno napravo, ki jo lahko uporabljate, dokler je vaš projektor na popravilu. Žarnice projektorja LX-MW500 preprosto zamenjate, pri čemer vam projektorja ni treba odstraniti z mesta namestitve. Življenjska doba žarnice traja 2500 ur. Projektor LX-MW500 ima 10 W zvočnik z zvočnim izhodom, zato izpolnjuje tako zvočne kot vizualne potrebe.

 • ¹ V stanju pripravljenosti možnost "Vklop" ni sprejeta kot nadzorni ukaz prek povezave HDBaseT.
 • ² Zahteva registracijo izdelka.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LX-MW500, njegove funkcije in zmožnosti.

HD Ready

Pripravljen na visoko ločljivost

HDMI Port

Vrata HDMI

Supporting HD video, audio and control

Podpira video visoke ločljivosti, zvok in nadzor¹

MHL

Neposredni vnos iz naprav MHL

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

Crestron

Crestron