Canon LX-MU500

LX-MU500

Projektor za delno namestitev WUXGA zagotavlja 5000 lumnov in kontrastno razmerje 2500 : 1. Idealen je za uporabnike, ki želijo projicirati svetle slike visoke kakovosti iz cenovno ugodne, vsestranske naprave.

/Images/LX-MU500%20Extra_tcm137-1326538.jpg

Prednosti

 • Zelo svetel projektor za delno namestitev ponuja izjemno kakovost po ugodni ceni
 • Izvorna ločljivost WUXGA (1920 x 1200 slikovnih pik) z razmerjem prikaza 16 : 10
 • Tehnologija DLP™ zagotavlja visok kontrast in močne barve
 • Kljub kompaktni velikosti projektorja 5000 lumnov ustvarja svetle, jasne slike
 • Kontrastno razmerje 2500 : 1 zagotavlja intenzivne barvne in pristne črne odtenke
 • Dvoje vrat HDMI (združljiva z MHL) in omrežna vrata RJ-45 povečajo prilagodljivost
 • Objektiv z 1,6-kratno ročno povečavo je nameščen na sredini naprave, da lažje izberete mesto namestitve
 • Štiritočkovno prilagajanje slike (+/–30°) preprosto ohranja pravilno geometrijo slik
 • 6-osno prilagajanje barv reproducira čudovite rezultate pri velikem izboru slik
 • Do 2500 ur življenjske dobe žarnice in razširjena 3-letna garancija za žarnice
 • 10 W zvočnik z zvočnim izhodom za celovito rešitev zvočne namestitve

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LX-MU500

Živahne, natančne slike


Projektor LX-MU500 s pristno ločljivostjo WUXGA (1920 x 1200) ustvarja ostrejše slike, bolj gladke grafike in lažje berljiva besedila. Ločljivost WUXGA je idealna tako za računalniške vire kot video-vire in je zlasti primerna za sodobne širokozaslonske prenosne računalnike. DLP-plošča izboljša svetlost in natančne podrobnosti ter obenem zmanjša popačenje, kot je "učinek rešetke", ki se pogosto pojavi pri običajnih LCD-projektorjih.

Svetle barve, realistične podrobnosti


LX-MU500 ima 5000 lumnov, kar je neverjetna svetlost za tak kompakten projektor. Z njim lahko projicirate opazno svetlejše slike v srednje velikih prostorih, kot so predavalnice, sejne sobe in konferenčne sobe. Kontrastno razmerje 2500 : 1 zagotavlja čiste barve in temnejše črne odtenke in omogoči vrhunsko uporabniško izkušnjo, medtem ko nov algoritem Brilliant Colour™ izboljša pristnost barv za realistično reprodukcijo izvorne vsebine.

Izbire prilagodljive povezljivosti


Projektor LX-MU500 ima dvoje vrat HDMI, vrata HDBaseT in omrežna vrata RJ-45, zato je združljiv s številnimi digitalnimi video-, računalniškimi ali mobilnimi viri. Za prenašanje video-, zvočnih ali nadzornih¹ signalov prek enojnega kabla za lokalno omrežje na razdalji do 100 m uporabite vrata HDBaseT – na ta način so sistemske konfiguracije in namestitve še priročnejše in bolj prilagodljive. En od dveh vhodov HDMI na projektorju je združljiv s tehnologijo MHL. To pomeni, da lahko s kablom MHL, ki je na voljo v prosti prodaji, povežete kateri koli tablični računalnik ali pametni telefon, ki podpira tehnologijo MHL.

Enostavno doseganje izjemnih rezultatov


Namestitev projektorja LX-MU500 z osrednjim objektivom s 1,6-kratno ročno povečavo je povsem enostavna, saj omogoča štiritočkovno prilagajanje slike. Poleg standardne navpične in vodoravne nastavitve (+/– 30 %) neodvisna nastavitev kotov omogoča enostavno projiciranje geometrijsko popolne, natančne slike, tudi če je projektor nameščen pod dvignjenim kotom ali izven svoje osi. S 6-osnim prilagajanjem barv, načini 5 slik in 2 uporabniško določljivima načinoma si vaše občinstvo lahko ogleda povsem realno projekcijo predstavnostne vsebine.

Kompaktna zasnova z enostavnim, cenovno ugodnim lastništvom


Projektor LX-MU500 ima priloženo brezplačno 3-letno garancijo za žarnico, ki vključuje 3 nadomestne žarnice, če se prvotna žarnica pokvari². Ostanite brez skrbi tudi v primeru, če se projektor pokvari. Naše razširjeno jamstvo servisiranja z zamenjavo vam namreč zagotavlja, da naslednji dan prejmete nadomestno napravo, ki jo lahko uporabljate, dokler je vaš projektor na popravilu. Žarnice projektorja LX-MU500 preprosto zamenjate, pri čemer vam projektorja ni treba odstraniti z mesta namestitve. Življenjska doba žarnice traja 2500 ur. Projektor LX-MU500 ima 10 W zvočnik z zvočnim izhodom, zato izpolnjuje tako zvočne kot vizualne potrebe.

 • ¹ V stanju pripravljenosti možnost "Vklop" ni sprejeta kot nadzorni ukaz prek povezave HDBaseT.
 • ² Zahteva registracijo izdelka.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LX-MU500, njegove funkcije in zmožnosti.

Full HD video reproduced in perfect detail

Popolna slika polne visoke ločljivosti

HDMI Port

Vrata HDMI

Supporting HD video, audio and control

Podpira video visoke ločljivosti, zvok in nadzor¹

MHL

Neposredni vnos iz naprav MHL

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

Crestron

Crestron