Canon LX-MU700

LX-MU700

Projektor za fiksno namestitev z ločljivostjo WUXGA in dvema žarnicama omogoča svetlost 7500 lumnov ter izbiro 7 izmenljivih objektivov. Projektor predstavlja zmagovalno kombinacijo prilagodljivosti, zanesljivosti in svetlih, podrobnih slik.

LX-MU700

Prednosti

  • Projektor za fiksno namestitev z dvema žarnicama DLP™ za visoko svetlost
  • Izvorna ločljivost WUXGA (1920 x 1200) z razmerjem prikaza 16 : 10
  • 7500 lumnov za svetle jasne slike
  • Kontrastno razmerje 2100 : 1 za bogatejše, intenzivnejše črne odtenke
  • Preprosto izboljšanje svetlosti ali kontrasta z izbiro dveh kolesc s 6 barvami
  • Neverjetno vsestranski z izbiro 7 izmenljivih objektivov
  • Zaradi motoriziranega premika objektiva s pomnilnikom objektiva se projektor hitro prilagaja na različne delovne obremenitve
  • Vgrajene ima vhode za obsežno število virov, vključno z vhodom HDBaseT za lokalno omrežje
  • Ohranja geometrijske slike z vodoravnim in navpičnim prilagajanjem slike (+/– 40°)
  • Enostaven in ugoden za vzdrževanje z življenjsko dobo žarnice 6000 ur

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon LX-MU700

Svetlost in zanesljivost


Za svetle, jasne in široke slike v najrazličnejših namestitvenih okoljih izberite projektor LX-MU700. Njegovi dve žarnici ustvarjata neverjetno svetlost 7500 lumnov, tudi v velikih prostorih ali v okolju z veliko okoliške svetlobe, poleg tega pa zagotavljata tudi dodatno zanesljivost. Predstavitev, predavanje ali prikaz se nadaljuje tudi v primeru, če se ena od žarnic pokvari, zato nikoli ne boste razočarali svojega občinstva.

Ostre, prepričljive slike


Izvorna ločljivost WUXGA (1920 x 1200) zagotavlja ostrejše slike in bolj gladke grafike. V nasprotju z LCD-projektorji DLP-plošča projektorja LX-MU700 ves čas delovanja projicira natančne slike, zato se vaše projekcije čez čas ne poslabšajo. Kontrastno razmerje 2100 : 1 ustvarja čiste barvne in intenzivne črne odtenke ter s tem občinstvu ustvarja boljšo sliko. Za zagotavljanje najboljših rezultatov pri vsakem opravilu in v vsakem okolju imate na voljo izbiro kolesc s 6 barvami, s katerimi preprosto optimirate svetlost ali kontrast svojih slik.

Izbire prilagodljivih objektivov


Z izbiro 7 Canonovih izmenljivih objektivov visoke kakovosti, od objektivov s fiksno kratko povečavo pa vse do objektivov s povečavo na dolgo razdaljo, boste enostavno našli popolno izbiro za svojo razdaljo in okolje projiciranja. Ne glede na to, ali uporabljate en objektiv ali več, boste navdušeni, kako hitro pomnilnik objektiva prikliče privzete nastavitve premika, ostrenja in povečave. Če projektor uporabljate v enem prostoru za različne namene, na primer v predavalnici, kjer se število poslušalcev spreminja, z njim privarčujete tudi na času.

Vsestranske možnosti povezovanja


S projektorjem LX-MU700 lahko v celoti izkoristite današnje inovativne digitalne vire visoke kakovosti. Za prenašanje video-, zvočnih ali nadzornih signalov prek enojnega kabla za lokalno omrežje na razdalji do 100 m uporabite vrata HDBaseT – na ta način med možnosti namestitve dodate novo dimenzijo prilagodljivosti. Z dodatnimi vrati HDMI, DVI in vrati prikaza ter 5 priključki BNC si zagotovite združljivost z obsežnim številom digitalnih video- in računalniških virov.

Enostavno doseganje izjemnih rezultatov


Ko vklopite projektor, funkcija sprožilnika zaslona samodejno spusti zaslon in ga nastavi na vidik projiciranja za optimalno kakovost slike. Namestitev in delovanje sta še enostavnejša s +/–40-stopinjskim navpičnim prilagajanjem slike, ki zagotavlja pravilno geometrijo slike iz skoraj vsakega kota.

Preprosta in cenovno ugodna vzdrževanje in lastništvo


Projektor LX-MU700 je zasnovan za brezskrbno lastništvo: žarnice in filtre lahko preprosto zamenjate brez odstranjevanja projektorja z mesta namestitve – s tem ohranite čim krajši čas nedelovanja. Z žarnico za 6000 ur delovanja in stopnjo hrupa 35 dBA v varčnem načinu (ena žarnica) je projektor LX-MU700 vabljiva in varčna izbira.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LX-MU700, njegove funkcije in zmožnosti.

Full HD video reproduced in perfect detail

Popolna slika polne visoke ločljivosti

HDMI Port

Vrata HDMI

Supporting HD video, audio and control

Podpira video visoke ločljivosti, zvok in nadzor

DLP

DLP