Canon LX-MU800Z

LX-MU800Z

LX-MU800Z je Canonov prvi DLP-projektor z laserskim virom svetlobe. Je odličen za neprekinjeno digitalno oglaševanje, saj je s svojo zmogljivo svetlostjo 8000 lumnov in naprednim nadzorom slike pripravljen na vse.

LX-MU800Z

Prednosti

 • Svetla in zmogljiva DLP-slika z 8000 lumni
 • Popoln za digitalno oglaševanje: zmogljiva orodja za nastavitev slike, neprekinjena uporaba in možnost pokončne postavitve
 • Nič več dragih nadomestnih žarnic: tehnologija laserskih diod z življenjsko dobo 20.000 ur
 • Izvorna ločljivost WUXGA (1920 x 1200) in razmerje prikaza 16 : 10 z motorizirano povečavo, ostrenjem in premikom slike
 • Žive barve in intenzivni črni odtenki z razmerjem dinamičnega kontrasta 10.500 : 1 (izvorno 1050 : 1)
 • Idealen za najrazličnejše načine uporabe, od učilnic, pisarn in sejnih sob do trgovin ali muzejev
 • Podpora namestitve za polno 360-stopinjsko projiciranje, izkrivljanja slike za projiciranje na ukrivljene površine ter kontrolnikov za štiritočkovno prilagajanje slike in nastavitev geometrije
 • Projiciranje 500-palčne slike z razdalje 90 metrov z objektivom s povečavo na izjemno dolge razdalje
 • Izbira med 8 izmenljivimi objektivi za izjemno vsestranskost*
 • Široka izbira vhodov, vključno z vhodom 3G-SDI za visoko ločljivost
 • Triletna garancija servisiranja z zamenjavo naslednji dan**

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon LX-MU800Z

Nov osupljiv vir svetlobe


Canonov prvi projektor LX-MU800Z z virom svetlobe na principu sevanja trdnih teles proizvaja izjemno svetle slike do 8000 lumnov pri najvišji ločljivosti WUXGA do 1920 x 1200. Canonove laserske diode in tehnologija fosforjevega svetlobnega vira bodo povsem izpodrinile tradicionalne projektorje z žarnicami, saj omogočajo 20.000 ur uporabe, kar pomeni, da jih lahko pri povprečni 8-urni uporabi na dan uporabljate 7 let. Z virom svetlobe, ki deluje na principu sevanja trdnih teles in ima tekočinsko hlajenje, bo projektor Canon LX-MU800Z deloval ves dan in vsak dan, pri čemer bodo njegovi stroški delovanja znašali le desetino stroškov projektorjev z običajno žarnico z živim srebrom.

Vrhunsko upravljanje projektorja za digitalno oglaševanje


Nadzor, prilagodljivost in zmogljivost na dosegu roke Canon LX-MU800Z je popoln projektor za digitalno oglaševanje, saj omogoča 360-stopinjsko namestitev in izkrivljanje slike za projiciranje na ukrivljene površine ter napredno nastavljanje geometrije, štiritočkovno prilagajanje slike, 25-stopinjsko obračanje slike brez obrezovanja in 50 % mehanski premik slike. Canonova edinstvena orodja za zlivanje robov omogoča hitro in enostavno združevanje sosednjih slik iz več projektorjev, projektor pa lahko celo namestite v pokončni položaj (potrebujete nosilec).

8 izmenljivih objektivov


Izkoristite prednosti 8 izmenljivih bajonetnih objektivov*, ki so zasnovani za najrazličnejše uporabe, od izjemno široke povečave na kratke razdalje (0,62–10,4 m) do povečave na izjemno dolge razdalje (do 91 m). Vsi so namenjeni za projiciranje na zaslone, velikosti od 40 do 500 palcev. Menjava objektivov je povsem varna in enostavna: vgrajena programska oprema LX-MU800Z podpira 8 rež za predhodno nastavitev objektiva. Če je objektiv treba odstraniti, varnostna funkcija objektiva blokira vir svetlobe.

Osupljive slike


Canonov projektor LX-MU800Z združuje tehnologijo DLP z enim čipom ter zmogljiv laserski vir svetlobe. S 4-segmentnim 3-barvnim kolesom ustvari vrhunsko sliko in močno zmanjša učinek "mavrice", dinamični kontrast pa ustvari intenzivnejše črne odtenke in zagotovi pristne rezultate. Široka 91,9 % barvna lestvica sRGB nudi živahno paleto barv, nastavitve svetlosti pa lahko spreminjate v korakih po 1 % v razponu od 20 do 100 %. S tem zagotovite natančno nastavitev glede na svetlobne pogoje v okolici ter izravnate svetlost pri zlivanju robov.

Izboljšana povezljivost in upravljanje


Canon LX-MU800Z lahko prikazuje veliko različnih medijev: neposredni vhod za HDMI 1.4a, D-sub s 15 nožicami, DVI-D, komponentni 5BNC in napredni video standard 3G-SDI s 3 Gb/s ter HDBaseT za predvajanje nestisnjenega videa prek povezave Ethernet – idealno za živahno in stabilno projiciranje. LX-MU800Z ima vgrajena tudi izhodna vrata D-sub s 15 nožicami in 3G-SDI, upravljalni sistemi pa uporabljajo serijska vrata RS-232C, HDBaseT, omrežje LAN in funkcije za upravljanje omrežja.

Triletna garancija z zamenjavo v naslednjem dnevu


Zahvaljujoč viru svetlobe z dolgo življenjsko dobo in zasnovi brez filtrov je vzdrževanje projektorja LX-MU800Z povsem preprosto. Canonova brezplačna triletna izboljšana garancija servisiranja z zamenjavo zagotavlja zamenjavo projektorja naslednji dan**, ko je vaša naprava na servisu, čas nedelovanja pa je čim krajši.

* Razmerje projekcije mora biti navedeno na objektivu za projiciranje.
** "Naslednji dan" pomeni, da bo zamenjava izdelka zagotovljena dan po zahtevi za popravilo, v kolikor je to mogoče. Če je zahteva sprejeta po poldnevu, čez vikend ali na dela prost dan, boste zamenjavo izdelka prejeli v dveh dneh. Storitev zamenjave je predmet vseh pogojev in določil ter je na voljo le v določenih območjih.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon LX-MU800Z, njegove funkcije in zmožnosti.

DLP

DLP

Full HD video reproduced in perfect detail

Popolna slika polne visoke ločljivosti

HDMI Port

Vrata HDMI

Supporting HD video, audio and control

Podpira video visoke ločljivosti, zvok in nadzor

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

Crestron

Crestron

3 Yr Extended warranty

3-letna podaljšana garancija