Canon XEED 4K500ST

Uživajte v zmogljivosti projiciranja z ločljivostjo 4K

Uživajte v kakovosti in prilagodljivosti slike naslednje generacije z najmanjšim in najlažjim* projektorjem za fiksno namestitev z izvorno ločljivostjo 4K (4096 x 2400). 5000 lumnov, plošče LCOS 4K in Canon objektiv z ločljivostjo 4K ustvarjajo osupljive rezultate.

0 %
  Kaj dobite v škatli

  Vrhunsko čista slika z izvorno ločljivostjo 4K

  Zmogljiv, lahek in natančen

  Izvorna ločljivost 4K (4096 x 2400) zagotavlja osupljivo ostro in podrobno besedilo, tekočo grafiko ter čudovite slike iz računalnika in videovirov. Kompakten projektor XEED 4K500ST je najmanjši in najlažji projektor za fiksno namestitev na trgu.

   4K500ST
  Projector

  Številne funkcije za ustvarjalno projiciranje

  Z več projektorji, ki imajo vgrajeno tehnologijo za zlivanje robov, ustvarjajte čudovite, pristne predstavitve tudi na ukrivljenih zaslonih in zaslonih v obliki kupole. Nastavitev je enostavnejša tudi zaradi funkcije obrobnega ostrenja (spreminja samo ostrenje na robovih), zaznavanja podpik in 28 testnih vzorcev. Vse naštete funkcije so del dvojnega edinstvenega mehanizma za obdelavo slike 4K. Zvesta reprodukcija slik s funkcijo dinamičnega obsega gama preprečuje premajhno osvetlitev temnih območij in preveliko osvetlitev svetlih območij; slike so projicirane v resničnih barvah.

  Kakovost ločljivosti 4K za zdravstveno okolje

  Pri medicinskih slikah morajo biti izpolnjeni mednarodni standardi (DICOM dela 14), da je zagotovljen ustrezen prikaz sivinskih slik, kot so rentgenski posnetki. Vgrajeni način DICOM sim poustvari standard barvnih temperatur za modro ali prozorno podlago. Natančno reprodukcijo slik s prikazom najmanjših razlik v barvnih odtenkih zagotavlja 21 različnih možnosti gama, ki omogočajo fino nastavitev.

  4K

  Optični sistem AISYS in tri plošče 4K LCOS

  Vodilna zmogljivost v industriji

  Optični sistem AISYS in 3 odsevne plošče LCOS z ločljivostjo 4K projektorja XEED 4K500ST so izjemno kompaktni in zagotavljajo vodilno zmogljivost v industriji. Tehnologija AISYS izboljša reprodukcijo barv, poveča svetlost in kontrast. Dva mehanizma za obdelavo slik zagotavljata gladke realne slike visoke kakovosti. Zaradi kompaktne velikosti projektor lažje namestite na mesto, kjer sta pomembna velikost in teža.

  Industry leading performance

  Ločljivost, ki presega 4K

  Najmanjša 0,76-palčna plošča LCOS v svojem razredu zagotavlja neverjetno 4096 x 2400 ločljivost (9.830.400 slikovnih pik), ki presega tudi standard DCI, in doseže ločljivost 4K. Tri plošče LCOS nudijo visoko ločljivost in kakovost barv za prikazovanje pristnih slik.

  Beyond-4k

  Svetle, čiste slike iz majhnega ohišja

  Canonov prilagojeni sistem AISYS (Aspectual Illumination System) ločeno nadzoruje svetlobo žarnice v navpični in vodoravni smeri, da kljub majhnemu ohišju zagotovi večjo svetlost. Projektor doseže in ohrani visoko svetlost 5000 lumnov po celotnem območju povečave, vendar ne na račun ravni kontrasta.

  Bright, clear images

  Stekleni objektiv 4K s široko povečavo in svetlostjo 5000 lumnov

  4K500ST

  Canonova optična tehnologija

  Projektor XEED 4K500ST je opremljen z novim steklenim objektivom z 1,3-kratno povečavo in ločljivostjo 4K, ki je rezultat Canonove dolgoletne dediščine objektivov visoke kakovosti. Projektor XEED 4K500ST s svetlostjo 5000 lumnov in stalno odprtostjo zaslonke F2,6 dosledno projicira z odlično svetlostjo v celotnem obsegu povečave. Izvorno kontrastno razmerje 3000 : 1 doseže vrhunsko realno zmogljivost, s pristnejšimi barvami in globljimi črnimi odtenki ter ustvari boljšo sliko.

  Funkcije projiciranja na zaslone v obliki kupole/ukrivljene zaslone

  Z nastavitvami obrobnega ostrenja ohranite popolnoma izostrene robove na ukrivljenih zaslonih ali zaslonih v obliki kupole. Z optičnimi popravki lahko spreminjate ostrenje na robovih slike. Na voljo so nastavitve za vbočene ali izbočene zaslone s premerom 3 m ali več. Globino polja ohrani velika zaslonka f/2,6, glede na ukrivljenost zaslona pa globino polja lahko povečate tudi s spremenljivo zaslonko. Pomnilnik objektiva shrani nastavitve, da jih lahko znova uporabite za druge namene.

  Projector
  4K500ST

  Slike brez popačenja po celotnem območju projiciranja

  Televizijsko popačenje je nepravilno oblikovanje robov slike, ki nastavne zaradi kakovosti projekcijske leče. Popačenje v obliki vbočenja ali napihovanja lahko opazite med projiciranjem z enim projektorjem. Pri projiciranju zlitih slik z več projektorji prekrivajočih se slik ni mogoče ustrezno poravnati, zato je kakovost zlitih slik slaba. Če je stopnja televizijskega popačenja 0,12-odstotna, so slike zlite popolno.

  Izvorno kontrastno razmerje 3000 : 1

  Prilagodite kontrast po želji

  Glede na vrsto projicirane slike lahko s spreminjanjem zaslonke nastavite kontrastno razmerje od 2000 : 1 do 3000 : 1. Če projicirate na ukrivljen zaslon, lahko z nastavitvijo zaslonke ustvarite veliko globino polja po celotnem območju projekcije.

  Adjustment

  Tekoča reprodukcija videoposnetkov 4K pri hitrosti 60 sličic na sekundo

  Odlična prilagodljivost in priročnost

  Projektor XEED 4K500ST je zasnovan za preprosto doseganje odličnih rezultatov s skoraj vsakega položaja. Z motoriziranim +/– 60-% premikom objektiva lahko direktno nastavite položaj slike brez nagibanja ali spreminjanja položaja projektorja. S štiritočkovnim prilagajanjem so slike vedno geometrijsko pravilne. Tehnologija zlivanja robov v visoki ločljivosti pomaga ustvarjati lepo zlite slike iz več projektorjev XEED 4K500ST in izvaja popravke na ravni posamezne slikovne pike. S pettočkovno nastavitvijo prilagodite slikovne pike RGB do 0,1 slikovne pike natančno in zagotovite jasnejšo reprodukcijo na ukrivljenih zaslonih in zaslonih v obliki kupole.

  Outstanding flexibility
  upscaling technology

  Tekoče predvajanje videoposnetkov in tehnologija povečanja ločljivosti

  Projektor 4K500ST reproducira tekoče, nestisnjene videoposnetke 4K s hitrostjo 60 sličic na sekundo in je opremljen z visokozmogljivim dvojnim edinstvenim mehanizmom za obdelavo slike 4K. Sliko lahko izboljšate z zmanjšano stopnjo zamegljenosti zaradi premikanja, ki pred vsako sličico doda črno vmesno podlago ter zagotovi čiste robove slike tudi pri hitro premikajočih se videoposnetkih. Simulacija trga zahteva izjemno hitro odzivnost, zato je s 16,6 ms zamika (1 sličica zamika pri 60 Hz) to en najhitrejših projektorjev na trgu.

  Prilagodljiva povezljivost

  Predstavnostno vsebino ločljivosti 4K (do 4096 x 2400 s hitrostjo 60 sličic na sekundo) lahko predvajate prek štirih ravnih ali križnih priključkov DVI-D, vsebino ločljivosti 4096 x 2160 pa z 2 kabloma HDMI. Za predvajanje videoposnetka v ločljivosti 3048 x 2160 s hitrostjo 30 sličic na sekundo lahko uporabite kabel HDMI, če želite povečati ločljivost predstavnostne vsebine z 2K na 4K pa uporabite Canonov lastni algoritem za povečanje ločljivosti. Projektor lahko namestite na različne načine in ga uporabljate v celotnem 360-stopinjskem obsegu. Poenostavljeno je tudi vzdrževanje, saj za dostop do žarnice in filtra projektorja ni treba sneti z mesta namestitve.

  Flexible connectivity

  Študija primera

  Oglejte si delovanje projektorja XEED 4K500ST s fotografom in snemalcem filmov Simeonom Quarriejem.

  Tehnični podatki

  Ločljivost 4K

  Z ločljivostjo 4096 x 2400 presega 4K

  AISYS

  Za močno svetlost in visoko izvorno kontrastno razmerje

  HDMI

  Vrata HDMI 1.4

  Creston Connected

  Podpora funkcije za upravljanje Crestron Room View

  PJLink

  Panožni standardni nadzorni protokol

  Kaj dobite v škatli

  Priporočeno za vas ...

  Dodatna oprema in pisarniški material

  Morda vam bo všeč tudi ...

  extra

  Omrežje Canonovih strokovnjakov

  Strokovno, poglobljeno znanje – seznanite se z vsem, kar morate vedeti o osupljivi seriji Canonovih projektorjev.

  extra

  Canonove profesionalne storitve

  Zakaj ne bi zaprosili za članstvo v storitvah CPS? Uživajte v strokovnih storitvah in podpori za Canonovo opremo.

  4K500ST

  Jamstvo

  3-letno standardno jamstvo, 3-letno jamstvo za zamenjavo lučke ter celovito 3-letno jamstvo za zamenjavo za popolnoma miren spanec.