Canon XEED 4K501ST

XEED 4K501ST

Uživajte v kakovosti in prilagodljivosti slike naslednje generacije z najmanjšim* projektorjem za fiksno namestitev z izvorno ločljivostjo 4K (4096 x 2400), ki tehta le 18 kg. 5000 lumnov, plošče LCOS 4K in Canon objektiv z ločljivostjo 4K ustvarjajo osupljive rezultate.

XEED 4K501ST

Prednosti

 • Kompakten, lahek projektor za fiksno namestitev z izvorno ločljivostjo 4K (4096 x 2400)
 • Optični sistem AISYS in 3 plošče LCOS 4K za gladke, jasne slike
 • Stekleni objektiv 4K s široko povečavo in svetlostjo 5000 lumnov ustvarja svetle slike v celotnem obsegu povečave
 • Izvorno kontrastno razmerje 3000 : 1 za intenzivne, čiste barvne in bogate, pristne črne odtenke
 • Canonov prilagodljiv objektiv za projiciranje z 1,3-kratno povečavo z motoriziranim vodoravnim in navpičnim premikom objektiva
 • Možnosti namestitve štiritočkovnega prilagajanja slike in zlivanja robov v visoki ločljivosti
 • Vhodi DVI in HDMI 2.0 omogočajo združljivost z digitalnimi video- in računalniškimi viri
 • Hitrost zamika sličic 1,0 in nov sistem stabilnosti optimirata zmogljivost pri filmih 4K
 • Tehnologija projiciranja na ukrivljene površine za obrobno ostrenje in izjemno globino polja
 • Vzdrževanje trpežnega ohišja je preprosto, zato skupni stroški lastništva ostanejo nizki

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon XEED 4K501ST

Izvorna ločljivost 4K ohrani čudovite podrobnosti


Projektor XEED 4K501ST z izvorno ločljivostjo 4K (4096 x 2400) v kompaktnem ohišju je najmanjši* projektor za fiksno namestitev na trgu. Ločljivost 4K poskrbi za osupljivo ostro in podrobno besedilo, tekočo grafiko ter čudovite slike iz računalnika in videovirov.

Kompaktna, zmogljiva in natančna optična tehnologija


Optični sistem AISYS in 3 odsevne plošče LCOS s pristno ločljivostjo 4K projektorja 4K500ST so izjemno kompaktni in zagotavljajo vodilno zmogljivost v industriji. Tehnologija AISYS izboljša reprodukcijo barv, poveča svetlost in kontrast. Dva mehanizma za obdelavo slik zagotavljata gladke realne slike visoke kakovosti. Zaradi kompaktne velikosti projektor lažje namestite na mesto, kjer sta pomembna velikost in teža.

Nov objektiv ustvarja svetle, natančne slike


Projektor 4K501ST je opremljen z novim steklenim objektivom z 1,3-kratno povečavo in ločljivostjo 4K, ki je rezultat Canonove dolgoletne dediščine objektivov visoke kakovosti. Projektor 4K501ST s svetlostjo 5000 lumnov in stalno odprtostjo zaslonke F2,6 dosledno projicira z odlično svetlostjo v celotnem obsegu povečave. Največje izvorno kontrastno razmerje 3000 : 1 doseže vrhunsko realno zmogljivost, s pristnejšimi barvami in globljimi črnimi odtenki ter ustvari boljšo sliko.

Odlična prilagodljivost in priročnost


Projektor XEED 4K501ST je zasnovan za preprosto doseganje odličnih rezultatov s skoraj vsakega položaja. Z motoriziranim +/– 60-% premikom objektiva lahko direktno nastavite položaj slike brez nagibanja ali spreminjanja položaja projektorja. S štiritočkovnim prilagajanjem so slike vedno geometrijsko pravilne. Tehnologija zlivanja robov v visoki ločljivosti pomaga ustvarjati lepo zlite slike iz več projektorjev 4K501ST in izvaja popravke na ravni posamezne slikovne pike. S pettočkovno nastavitvijo prilagodite slikovne pike RGB do 0,1 slikovne pike natančno in zagotovite jasnejšo reprodukcijo na ukrivljenih zaslonih in zaslonih v obliki kupole. Profesionalni meni se ponaša z novimi funkcijami, kot so način več vhodov, optimiranje DVI, podatki vhodnega signala, skupen čas delovanja in možnost za spremembo zaustavitvenega bita iz 1 v 2, ki omogočajo združljivost z več različnimi zaporednimi komunikacijskimi napravami.

Vsestranskost na delu


Zaradi 4 vhodov DVI-D in 2 vhodov HDMI 2.0 projektor 4K501ST enostavno povežete z več viri 4K, med drugim tudi z digitalnimi video- in računalniškimi viri. Vhod HDMI 2.0 omogoča projiciranje vsebine 4K s samo enim kablom HDMI. Pri projiciranju filmov v 4K je stopnja zameglitve gibanja zelo nizka, v simulacijskih okoljih pa lahko izkoristite izjemno hitro odzivnost s samo 16,6 ms zamika. S tehnologijo projiciranja na ukrivljene površine lahko poleg projektorjevega splošnega ostrenja nadzirate tudi obrobno ostrenje, da zagotovite zvesto reprodukcijo slik tudi na površinah v obliki kupole.

Enostavno vzdrževanje, nizki stroški lastništva


Poleg kompaktnega in vzdržljivega ohišja projektor 4K501ST zagotavlja tudi brezskrbno lastništvo z nizkimi stroški vzdrževanja. Žarnico in zračni filter preprosto zamenjate brez odstranjevanja projektorja z mesta namestitve. Vodilna energijska učinkovitost v razredu** s porabo samo 475 W v varčnem načinu in zgolj 0,4 W v načinu pripravljenosti zmanjša stroške delovanja. S pritiskom namenskega gumba Eco (varčni način) optimirajte vsak parameter in uživajte v nizki porabi energije.

* Popravek v času izdaje.
** V primerjavi s projektorji s primerljivo svetlostjo.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XEED 4K501ST, njegove funkcije in zmožnosti.

4K DVC icon

Ločljivost 4K

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za močno svetlost in visoko kontrastno razmerje

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
 • Večpredstavnostni projektor 4K501ST
 • Daljinski upravljalnik (RS-RC05)
 • 2 bateriji AA
 • Napajalni kabel (električno omrežje)
 • Zunanje ohišje s kodo EAN
 • Garancijski list (E)
 • Navodila za uporabo (CD-ROM)
 • Pomembne informacije