Canon XEED SX6000

XEED SX6000

XEED SX6000 odlikujeta tehnologiji LCOS in AISYS z motoriziranimi lečami za resnično svetlost barv 6000 lumnov in ločljivost SXGA+, kar je idealno za tradicionalno razmerje prikaza.

Prednosti

  • Izvorna ločljivost SXGA+
  • Tehnologija LCOS
  • Svetlost barv 6000 lumnov
  • Kontrastno razmerje 1000:1
  • Motorizirana povečava, izostritev in premikanje leče
  • Štiri izmenljive leče
  • Napredno prilagajanje barv RGB in game
  • Vhoda DVI in HDMI™
  • Omrežna vrata, združljiva s standardom PJLink™
  • 360° namestitev

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon XEED SX6000

Svetla, podrobna projekcija


XEED SX6000 je Canonov najsvetlejši projektor LCOS za fiksno namestitev. Z visoko ločljivostjo SXGA+ (1400 x 1050) in 6000 lumni je idealen za prostore, kjer je pomembna svetlost, na primer za prostore z več zasloni, velike prostore in dvorane.

Izredna kakovost slike


0,7-palčna plošča LCOS in Canonov optični sistem AISYS zagotavljata, da bo občinstvo videlo samo popolne in brezhibne slike – tudi v zahtevnih okoljih, kot so predavalnice in hotelske konferenčne dvorane.

Projekcija 4:3 in visoko razmerje zaslonke zagotavljata svilene slike, zato je ta model idealen za profesionalne fotografe, ki želijo pokazati prefinjenost tonov v svojih delih. Kontrastno razmerje 1000:1 pomeni globoke črne tone in žive barve.

Edinstvena kakovost Canonovih leč


Projektorji za fiksno namestitev morajo imeti zelo natančne leče, zato XEED SX6000 nudi vso kakovost in prilagodljivost, ki ju potrebujete. S Canonovo tehnologijo leč se lahko zanesete na vrhunsko ločljivost slike in največjo svetlost.

Napredna funkcija namestitve z natančnostjo polovice slikovne pike omogoča najboljši prikaz slik, kar je bistvenega pomena pri namestitvah več projektorjev, kot so 3D, zlaganje enega na drugega, sistemi spajanja in kupole.

Izberite idealno lečo


Štiri izmenljive, zelo natančne leče, ki vključujejo standardno 1,5-kratno povečavo, široki kot, 1,7-kratno veliko povečavo in 1,95-kratno zelo veliko povečavo, vam omogočajo, da lahko svojo ustvarjalnost izrazite tudi v največjih prostorih.

Nadzorujte svoje slike


XEED SX6000 odlikujejo številne pametne funkcije za dosledno in natančno predstavitev slik. Ločeno upravljanje barv RGB, 6-osna nastavitev barv in prilagajanje game omogočajo izjemno ujemanje barv, skoraj kot pri strokovno umerjenih napravah.

Prilagodljiva namestitev in uporaba


XEED SX6000 je mogoče povezati na številne načine, primerne za podjetja, izobraževanje in javno prikazovanje. Priključka DVI in HDMI™ omogočata projekcijo digitalnih slik in videa visoke ločljivosti, prek omrežnih vrat in vrat RS232C pa lahko napravo povežete z nadzornim sistemom v prostoru in lokalnim omrežjem. Podprt je tudi panožni standard PJLink™, ki omogoča upravljanje in nadzor prek IP-ja. Skupaj s prilagodljivo 360° namestitvijo je XEED SX6000 izjemno vsestranski.

Prihranite denar in zmanjšajte izpuste


Z manj kot 0,08 W na enoto svetilnosti je poraba energije XEED SX6000 ena najboljših v panogi.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XEED SX6000, njegove funkcije in zmožnosti.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za močno svetlost in visoko kontrastno razmerje

HD Ready

Pripravljen na visoko ločljivost

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

Zaporedni ukazi

Prenesite zaporedne ukaze za nastavitev daljinskega upravljalnika naprave SX6000

Prenos (pdf)

Case Study Gesundheit Nord Medical

Medicinski centri Gesundheit Nord

Canonovi videoprojektorji predvajajo najostrejšo sliko za zdravnike v skupini "Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen GmbH". S Canonovimi medicinskimi videoprojektorji XEED SX80 serije II so modernizirali vsakdanja opravila, v štirih klinikah v Bremnu pa so začeli pri vsakdanjem posvetovanju uporabljati digitalne rentgenske sisteme.

Case Study inamo Restaurant

Restavracija inamo v Londonu

Leta 2010 smo v restavraciji inamo st james namestili prek 90 Canonovih projektorjev XEED. Projektorji so del rešitve E-TableTM v lasti restavracije inamo, s katero lahko gostje s projiciranim zaslonom na mizi naročajo hrano, izbirajo digitalne namizne prte, gledajo posnetke s kuhinjsko kamero "ChefCam" in celo naročajo taksi.