Canon XEED WUX4000

XEED WUX4000

Poleg ločljivosti WUXGA, podpore za polno visoko ločljivost in družine izmenljivih objektivov ima WUX4000 vgrajeno tudi tehnologijo LCOS, ki ponovno definira standarde za projektorje s fiksno namestitvijo.

Prednosti

  • Izvorna ločljivost WUXGA in polna visoka ločljivost
  • Tehnologija LCOS
  • 4000 lumnov
  • Kontrastno razmerje 1000:1
  • Motorizirano premikanje, povečava in ostrenje objektiva
  • Možnost izbire 3 izmenljivih objektivov
  • Napredno prilagajanje barv RGB in game
  • Vhoda DVI in HDMI
  • Omrežna vrata, združljiva s standardom PJLink

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti Canon XEED WUX4000

Ločljivost WUXGA in tehnologija LCOS – edinstvena kombinacija


S prikazom v ločljivosti WUXGA (1920 x 1200 slikovnih pik) XEED WUX4000 dviguje kakovostne standarde za projektorje s fiksno namestitvijo. Slika se iz osebnega računalnika ali računalnika Macintosh prenaša v izjemni jasnosti, video v polni visoki ločljivosti pa se reproducira v popolnih podrobnostih. Canonova tehnologija LCOS preprečuje tudi običajne slabosti običajnega prikaza slike in omogoča izjemno reprodukcijo slik brez neželenih učinkov "rešetke" ali "mavrice".

Osupljiva zmogljivost


XEED WUX4000 uporablja najnovejšo generacijo Canonovega optičnega sistema AISYS, ki omogoča visoko svetilnost 4000 lumnov. AISYS optimira učinkovitost plošč LCOS za rezultate, ki prodrejo tudi skozi najsvetlejšo okolico. Visoko kontrastno razmerje 1000:1 zagotavlja žive barve in odlične ravni črne.

Canonova družina izmenljivih objektivov


WUX4000 je prvi model družine XEED, za katerega lahko sami izberete želen izmenljiv objektiv. Za večino namestitev bo dovolj standarden objektiv z 1,5-kratno povečavo. Za večja prizorišča je na voljo objektiv s povečavo z dolgo izostritvijo, širokokoten fiksen objektiv pa je popoln za projekcije od zadaj. Ne glede na izbiro objektiva je Canonova kakovost zagotovljena – podrobna slika je zagotovljena brez žrtvovanja svetlosti ali pravilne oblike slike.

Motorizirano premikanje objektiva


WUX4000 ponuja možnost navpičnega in vodoravnega premikanja objektiva, kar zagotavlja preprosto namestitev. Navpični premik lahko nastavite od +55 do -15 % višine slike, vodoravni premik pa lahko nastavite med +/-10 % širine slike.

Prilagodljiva integracija in povezovanje


XEED WUX4000 je zasnovan za uporabo z digitalnimi viri visoke ločljivosti ter združuje vrata DVI-D in HDMI. Na voljo so priključek VGA s 15 nožicami in trije mini priključki za zvočno povezavo. Zaporedna in omrežna vrata omogočajo upravljanje in nadzor, zaradi združljivosti s standardom PJLink pa je WUX4000 popoln za integracijo s sistemi AV.

Preprosto vzdrževanje


WUX4000 je z modularno zasnovo, ki zagotavlja preprosto vzdrževanje, ustvarjen za trajno uporabo. Učinkovita žarnica ima življenjsko dobo do 3000 ur (v tihem načinu), dostop do nje pa je mogoč na zadnji strani projektorja. Zračni filter lahko preprosto povlečete iz naprave, projektor pa ostane na svojem mestu. Na voljo je tudi hiter dostop do pomembnih optičnih delov z omejeno življenjsko dobo, zaradi česar zapleteno razstavljanje ni potrebno. Vzdrževanje še nikoli ni bilo tako hitro ali preprosto.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XEED WUX4000, njegove funkcije in zmožnosti.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za močno svetlost in visoko kontrastno razmerje

Full HD video reproduced in perfect detail

Popolna slika polne visoke ločljivosti

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol