Canon XEED WUX450

XEED WUX450

Canonov najbolj kompaktni projektor za fiksno namestitev WUXGA. Zmogljiva svetilnost 4500 lumnov ostaja konstantna* na celotnem območju povečave. Visokokakovosten 1,8-kratni objektiv se lahko premika navpično in vodoravno, tako da ga je enostavno namestiti.

Prednosti

 • Izvorna ločljivost WUXGA
 • 4500 lumnov
 • Kontrast 2000:1
 • 1,8-kratni objektiv za povečavo z navpičnim in vodoravnim premikom
 • Zapovrstni prikaz slik in zlivanje robov
 • Vhoda za HDMI™ in DVI
 • Predstavitve brez uporabe računalnika
 • Enostaven dostop do žarnice in filtra
 • Energijska učinkovitost, ki je vodilna v svojem razredu**

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon XEED WUX450

Kompaktni projektor za fiksno namestitev z visoko ločljivostjo


Večpredstavnostni projektor XEED WUX450 je Canonov najbolj kompaktni model za fiksno namestitev WUXGA, ki ne glede na razdaljo prinaša svetle slike visoke ločljivosti.

Dosledna* svetlost


Canonov optični sistem najnovejše generacije AISYS omogoča zmogljivo svetlost 4500 lumnov in kontrastno razmerje 2000:1. Projekcijski objektiv z 1,8-kratno povečavo ima konstantno odprtost zaslonke F2,8. Svetlost se z nastavitvami povečave tako rekoč ne spreminja in se na teleskopskem delu skoraj ne zmanjša.

Zmogljive nove funkcije za obdelavo slik


Kakovost slike je z najnovejšim procesorjem za obdelavo slik še boljša. Procesor omogoča vgrajeno zlivanje robov in prilagoditev registracije, ki sta zelo primerna pri namestitvah z več zasloni. Zapovrstni prikaz slik, ki ga podpirata dva digitalna vira, je uporaben za videokonference. Z zmanjšano stopnjo zamegljenosti zaradi gibanja so slike vedno ostre, celo med hitro gibajočim se videoposnetkom, štiritočkovno prilagajanje slike pa omogoča projekcijo s tako rekoč katerega koli kota. Izvorno ločljivost WUXGA (1920 x 1200 slikovnih pik) in polno visoko ločljivost podpira tehnologija zaslona LCOS, ki omogoča osupljive, popolnoma gladke slike.

Preprosto genialno


Objektiv projektorja je opremljen z mehanizmom za navpični in vodoravni premik, kar omogoča enostavnejšo namestitev, ploščat zgornji del in dodatno podnožje pa omogočata različne namestitve, vključno z zlaganjem.

Prilagodljiva povezljivost


Projektor ima priključka za HDMI in DVI za digitalne vhode, vgrajeno programsko opremo pa je prek vhoda USB projektorja mogoče hitro in enostavno posodobiti, zato je mogoče projicirati tudi neposredno s pogonov USB flash. Crestronova programska oprema RoomView® omogoča takojšnje združeno daljinsko upravljanje in spremljanje, funkcija Network Multi-Projection (NMPJ) pa omogoča enostavno projekcijo prek omrežja LAN.

Preprosto vzdrževanje


Projektor XEED WUX450 ima nove, vzdržljivejše optične sestavne dele, ki imajo daljšo življenjsko dobo. Njegova žarnica v ekološkem načinu vzdrži do 5000 ur, ker pa je skupaj z zračnim filtrom enostavno dostopna, je vzdrževanje v namestitvi enostavno. Zaradi modularne zasnove je enoto enostavno namestiti in servisirati.

Energijska učinkovitost, ki je vodilna v svojem razredu**


Projektor XEED WUX450 je v svojem razredu najmanj energijsko potraten, namenski gumb za ekološki način pa takoj vklopi nizkoenergijski način za žarnico in nudi neposreden dostop do drugih funkcij, ki varčujejo z energijo.

 • *Svetlost se lahko zmanjša za do 5 %. Na osnovi velikosti ene slike.
 • **Projektorji s svetilnostjo 3000–6000 lumnov, z velikostjo plošče 0,8 palca ali manj in modeli z eno žarnico. Temelji na raziskavi podjetja Canon Inc. v maju 2013.

Nagrade

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XEED WUX450, njegove funkcije in zmožnosti.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za močno svetlost in visoko kontrastno razmerje

HDMI Port

Vrata HDMI

Full HD video reproduced in perfect detail

Popolna slika polne visoke ločljivosti

Crestron

Crestron