Canon XEED WUX450ST

XEED WUX450ST

Svetel, vsestranski kompaktni projektor za fiksno namestitev WUXGA na kratke razdalje zagotavlja svetilnost 4500 lumnov, ima vgrajena vrata HDBaseT ter omogoča neverjetno 75-odstotno premikanje objektiva, zato imate na voljo neverjetno število možnosti za namestitev.

XEED WUX450ST

Prednosti

  • Jasne, podrobne slike z izvorno ločljivostjo WUXGA (1920 x 1200)
  • Projiciranje skoraj brez popačenja s Canonovim objektivom na kratke razdalje
  • Svetle, privlačne slike s svetilnostjo 4500 lumnov
  • Intenzivne, žive barve z izvornim kontrastnim razmerjem 2000 : 1
  • Izjemno prilagodljiva namestitev z možnostjo 75-odstotnega premikanja objektiva
  • V široko izbiro možnosti povezovanja spadajo HDBaseT, HDMI™, vhodi DVI in povezava Wi-Fi
  • Prilagodljive možnosti zaporednega prikaza slik in zlivanja robov
  • Predstavitev brez računalnika prek USB-ja za največ 9 povezanih projektorjev prek lokalnega omrežja
  • Odlična 3-letna garancija za zamenjavo žarnice in servisiranje z zamenjavo, ki zagotavlja zamenjavo projektorja naslednji dan*
  • Odlična energijska učinkovitost, 5000 ur življenjske dobe žarnice in samo 30 dBa (varčni način)

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon XEED WUX450ST

Premakljiv objektiv za kratke razdalje


Projektor XEED WUX450ST je izjemno prilagodljiv in vsestranski večpredstavnostni projektor za fiksno namestitev z visoko ločljivostjo. Ker se lahko premika navpično in vodoravno in ker ima izjemno veliko 75-odstotno območje premikanja v navpični smeri, je mogoče projektor diskretno namestiti nad ali pod zaslon in je primeren tako za projekcije od spredaj kot za projekcije od zadaj.

Natančen in prilagodljiv


Čeprav ima kratko goriščno razdaljo, objektiv projicira slike, ki po diagonali merijo od 30 do celo 300 palcev. Popačenje je skoraj v celoti odpravljeno (običajno 0,1 %), razmerje projekcije 0,56 : 1 pa omogoča projiciranje 100-plačne slike z razdalje samo 1,2 metra, torej le z ene tretjine razdalje projiciranja z običajnimi projektorji.

Svetle, pretočne slike


Zaradi najnovejše različice optičnega sistema Canon AISYS projektor XEED WUX450ST deluje resnično učinkovito ter vedno projicira osupljive slike. Svetilnost 4500 lumnov in izvorno kontrastno razmerje 2000 : 1 vašemu občinstvu zagotovita jasne, svetle in žive slike z izjemno natančnimi barvami in gladkim prikazom slike, kot lahko pričakujete od družine XEED.

Napredna obdelava


Povsem enostavno lahko dosežete čudovite, popolnoma gladke slike v najrazličnejših okoljih namestitve. Pristno ločljivost WUXGA projektorja (1920 x 1200 slikovnih pik) in zmogljivosti polne visoke ločljivosti podpira tehnologija zaslona LCOS profesionalne kakovosti. Na voljo je tudi različica DICOM sim z načinoma modre in prozorne podlage, v kateri lahko v vsaki posamezni sliki izberete DICOM sim in sRGB.

Možnosti ustvarjalne obdelave slike


Nov mehanizem obdelave slike XEED WUX450ST ima na voljo odlično izbiro funkcij, ki so enostavne za namestitev, vključno z zlivanjem robov s strojno opremo, vgrajeno prilagoditvijo registracije in vgrajenimi preskusnimi vzorci. Predstavitve brez računalnika prek USB-ja so mogoče z enim projektorjem ali z največ 9 projektorji prek kabla LAN. Zaslon, ki slike prikazuje eno za drugo, podpira dvojne digitalne vhode in je zato idealen za uporabo pri sodobnih video konferencah. S funkcijo štiritočkovnega prilagajanja slike lahko popolne geometrijske slike projicirate iz skoraj katerega koli kota.

Zasnova, ki je enostavna za namestitev


Kompaktna velikost projektorja je resnična prednost v predavalnicah, konferenčnih sobah in na drugih majhnih prizoriščih. Muzeji in ustvarjalna prizorišča lahko izkoristijo priročno namestitev podnožja ohišja s ploskim zgornjim delom, ki je idealna za napredne namestitve več projektorjev. Preprosto zalaganje in navpična projekcija v kateri koli smeri v območju 360°.

Prilagodljiva povezava


Novi načini povezave ustvarijo še več možnosti in priložnosti namestitve. Zvočno vsebino, slike in upravljalne signale lahko pošljete prek enega kabla, dolgega največ 100 m, in vrat HDBaseT; ali brezžično z razdalje do 25 m prek vgrajene povezave WI-FI. Funkcija Network Multi-projection (NMPJ) omogoča tudi vzpostavitev povezave z lokalnim omrežjem. Priključka HDMI in DVI-I omogočata istočasni digitalni vhod, programska oprema Crestron RoomView® pa zagotavlja takojšnje daljinsko upravljanje in spremljanje.

Vzdržljiv in cenovno ugoden


Luč projektorja XEED WUX450ST v varčnem načinu zdrži do 5000 ur. Namenski gumb za varčni način, ki takoj vklopi nizkoenergijski način za luč, in druge funkcije, ki pomagajo varčevati z energijo, zagotavlja izjemno energijsko učinkovito delovanje. Podaljšana garancija za žarnico vključuje do tri brezplačne nadomestne žarnice v obdobju treh let, Canonova triletna izboljšana garancija servisiranja z zamenjavo pa zagotavlja zamenjavo projektorja naslednji dan*, ko je vaša naprava na servisu ali popravilu.

*Naslednji dan pomeni, da bo zamenjava izdelka zagotovljena dan po zahtevi za popravilo, v kolikor je to mogoče. Če je zahteva sprejeta po poldnevu, čez vikend ali na dela prost dan, boste zamenjavo izdelka prejeli v dveh dneh. Storitev zamenjave je predmet vseh pogojev in določil ter je na voljo le v določenih območjih.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XEED WUX450ST, njegove funkcije in zmožnosti.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za močno svetlost in visoko kontrastno razmerje

Full HD video reproduced in perfect detail

Popolna slika polne visoke ločljivosti

HDMI Port

Vrata HDMI

Supporting HD video, audio and control

Podpira video visoke ločljivosti, zvok in nadzor

Wi-Fi CERTIFIED

S potrdilom za brezžično povezavo

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
3yr Lamp Promotion