Canon XEED WUX5000

XEED WUX5000

XEED WUX5000 izkorišča prednosti tehnologije LCOS in s svetilnostjo 5000 lumnov, ločljivostjo WUXGA, podporo za polno visoko ločljivost ter motoriziranimi izmenljivimi objektivi znova definira kakovost slike projektorjev s fiksno namestitvijo.

Prednosti

  • Izvorna ločljivost WUXGA in polna visoka ločljivost (1080p)
  • Tehnologija LCOS
  • 5000 lumnov (4000 lm v tihem načinu)
  • Kontrastno razmerje 1000:1
  • Motorizirano premikanje, povečava in ostrenje objektiva
  • Možnost izbire 3 izmenljivih objektivov
  • Napredno prilagajanje barv RGB in game
  • Vhoda DVI in HDMI
  • Omrežna vrata, združljiva s standardom PJLink

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon XEED WUX5000

Popolna kombinacija za izjemno kakovost slike


XEED WUX5000 dviguje kakovost projektorjev s fiksno namestitvijo na višjo raven. S projekcijo ločljivosti WUXGA (1920 x 1200 slikovnih pik) prenaša osupljivo jasno sliko iz osebnega računalnika ali računalnika Mac in reproducira video polne visoke ločljivosti s popolnimi podrobnostmi. Canonova tehnologija LCOS zagotavlja neverjetno kakovost slike in se izogne pogostim težavam pri običajni projekciji slike, ki povzroča neželen učinek "rešetke" ali mavrice.

Osupljiva zmogljivost


XEED WUX5000 uporablja najnovejšo generacijo Canonovega optičnega sistema AISYS, ki za vso vsebino omogoča visoko svetilnost 5000 lumnov, ne glede na barve. AISYS optimira učinkovitost plošč LCOS za sliko, ki dosega svetlost "resničnih" barv. Visoko kontrastno razmerje 1000:1 zagotavlja žive barve in odlične ravni črne. Usklajevanje barv Delta-E deluje izjemno in se močno približa profesionalno umerjenim napravam.

Canonovi motorizirani izmenljivi objektivi


Za XEED WUX5000 je na voljo širok nabor kakovostnih motoriziranih izmenljivih objektivov. Standardni objektiv z 1,5-kratno povečavo je popoln za večino namestitev, objektiv z 1,7-kratno povečavo z dolgo izostritvijo je primeren za večja prizorišča, širokokoten fiksen objektiv pa je popoln za projekcije od zadaj. Canonovi kakovostni objektivi so bili posebej zasnovani za izboljšanje svetilnosti ter zagotavljanje izjemne definicije in oblike slike.

Napredne možnosti namestitve


Za preprosto upravljanje motorizirane povečave lahko ostrenje in premikanje objektiva z daljinskim upravljalnikom spreminjate z natančnostjo polovice slikovne pike. XEED WUX5000 ima sistem nadzora, ki je primeren za namestitve enega ali več projektorjev, na primer v 3D-postavitvah, skladih, združenih sistemih in kupolah.

Prilagodljiva integracija in povezovanje


Projektor XEED WUX5000 je mogoče z digitalnimi viri visoke ločljivosti povezati prek vrat DVI-D in HDMI. Na voljo je tudi priključek VGA s 15 nožicami in trije mini priključki za zvočno povezavo. Zaporedna in omrežna vrata omogočajo upravljanje in nadzor, zaradi združljivosti s standardom PJLink pa je projektor popoln za integracijo s sistemi AV.

Preprosto vzdrževanje


Vzdrževanje še nikoli ni bilo tako hitro ali preprosto. Učinkovita žarnica ima življenjsko dobo do 3000 ur (4000 ur v tihem načinu), preprost dostop do nje pa je mogoč na zadnji strani projektorja. Zračni filter lahko preprosto povlečete iz naprave. Na voljo je tudi hiter dostop do pomembnih optičnih delov, zaradi česar zapleteno razstavljanje ni potrebno.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XEED WUX5000, njegove funkcije in zmožnosti.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za močno svetlost in visoko kontrastno razmerje

Full HD video reproduced in perfect detail

Popolna slika polne visoke ločljivosti

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol