Canon XEED WUX6000

XEED WUX6000

Ujemite navdihujoče slike s Canonovim najzmogljivejšim projektorjem za fiksno namestitev. Predstavlja izvorno ločljivost WUXGA, svetlost barv 6000 lumnov ter izbiro med petimi dodatnimi objektivi visoke kakovosti.

Prednosti

  • Zagotovite si podrobne, izjemno realistične slike z izvorno ločljivostjo WUXGA
  • Projicirajte neverjetno svetlost 6000 lumnov in kontrastno razmerje 2000 : 1
  • Ustvarite žive slike z natančnimi barvami s tehnologijo plošče LCOS
  • Izbirajte med petimi zamenljivimi Canonovimi projekcijskimi objektivi visoke kakovosti
  • Premik objektiva, povečava in ostrenje za hitro in natančno namestitev
  • Projicirajte slike eno za drugo iz dveh digitalnih virov
  • Nov napreden procesor slik vključuje funkcije, kot so zlivanje robov s strojno opremo, prikazovanje slik eno za drugo in štiritočkovno prilagajanje slike
  • Preprost dostop do žarnice in zračnega filtra zagotavlja nizke stroške vzdrževanja

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon XEED WUX6000

Slike, ki bodo očarale vaše gledalce


Uživajte v projektorju WUX6000, novem standardu Canonovih projektorjev za fiksno namestitev XEED. Dobili boste žive, podrobne slike iz računalnika in virov videa – z izvorno ločljivostjo WUXGA, ki podpira tudi polno visoko ločljivost. Canonov edinstveni optični sistem AISYS proizvaja svetlost 6000 lumnov in kontrastno razmerje 2000 : 1, ki zagotavlja jasne slike tudi pri močnih okoliških lučeh.

Napredna tehnologija plošče LCOS


Plošče LCOS (Liquid Crystal On Silicon) v kombinaciji s Canonovim sistemom AISYS zagotavljajo neverjetno gladke slike. Barve so resnične, slike pa nimajo neželenih učinkov "rešetke" ali "mavrice", ki pogosto nastajajo pri drugih tehnologijah plošč. Tehnologija LCOS projektorja WUX6000 omogoča neverjetno 96-odstotno razmerje odprtosti zaslonke, zato je WUX6000 idealen za okolja, ki zahtevajo gladke, a podrobne slike.

Pet prilagodljivih, zamenljivih objektivov Canon


Projektor WUX6000 lahko uporabljate skupaj s popolnim objektivom za vsako okolje, pri čemer lahko izbirate med petimi vrhunskimi Canonovimi projekcijskimi objektivi. Neverjetno natančnost in vrhunsko prilagodljivost namestitve boste dosegli z navpičnim in vodoravnim premikanjem objektiva, ki zagotavlja natančnost do polovice slikovne pike. Vsak objektiv je opremljen s Canonovo priznano tehnologijo ter zagotavlja natančno geometrijo, dobro ostrenje in natančnost, primerno za vodilno napravo na področju slikovne obdelave.

Dvojni digitalni vhodi za dodaten učinek


Izbira vhodov na projektorju WUX6000 omogoča največjo možno prilagodljivost. Zaradi vhodov DVI in HDMI je idealen projektor za videokonference, ki zahtevajo prikazovanje slik eno za drugo. Projiciranje slik eno za drugo lahko omogočite iz dveh digitalnih virov ali enega digitalnega in enega analognega vira.

Z zmogljivimi funkcijami imate popoln nadzor


Projektor WUX6000 omogoča preprosto prilagodljivost in nadzor nad predstavitvijo slik. Z naprednimi funkcijami, kot je zlivanje robov s strojno opremo, z lahkoto zlivate slike iz več projektorjev in ustvarite več čudovitih prikazov. S funkcijo štiritočkovnega prilagajanja slike ohranite slike ostre in natančne tudi med projiciranjem pod kotom; vodoravna in navpična prilagoditev registracije zagotavlja popolno poravnavo plošče RGB z natančnostjo do ene slikovne pike.

Modularna zasnova za enostavno vzdrževanje


Vzdrževanje projektorja WUX6000 je neverjetno enostavno. Žarnico in zračni filter lahko zamenjate v samo nekaj enostavnih korakih, brez odstranjevanja projektorja iz njegove namestitve. Projektor WUX6000 ima Canonovo triletno izboljšano jamstvo servisiranja z zamenjavo, ki zagotavlja zamenjavo projektorja naslednji dan*, ko je vaša naprava na servisu ali popravilu.

*Naslednji dan pomeni, da bo zamenjava izdelka zagotovljena dan po zahtevi za popravilo, v kolikor je to mogoče. Če je zahteva sprejeta po poldnevu, čez vikend ali na dela prost dan, boste zamenjavo izdelka prejeli v dveh dneh. Storitev zamenjave je predmet vseh pogojev in določil ter je na voljo le v določenih območjih.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XEED WUX6000, njegove funkcije in zmožnosti.