Canon XEED WUX6010

XEED WUX6010

Ustvarjajte osupljive slike s Canonovim vodilnim projektorjem za fiksno namestitev. Projektor je opremljen z izvorno ločljivostjo WUXGA, svetlostjo barve 6000 lumnov, vhodom HDBaseT in ima na voljo pet izbirnih objektivov visoke kakovosti.

Prednosti

  • Zagotovite si podrobne, izjemno realistične slike z izvorno ločljivostjo WUXGA
  • Projicirajte neverjetno svetlost 6000 lumnov in kontrastno razmerje 2000 : 1
  • Ustvarite žive slike z natančnimi barvami s tehnologijo plošče LCOS
  • Slike, zvok in nadzorne signale v visoki ločljivosti lahko prenašate z enojnim kablom prek vrat HDBaseT
  • Izbirajte med petimi zamenljivimi Canonovimi projekcijskimi objektivi visoke kakovosti
  • Premik objektiva, povečava in ostrenje za hitro in natančno namestitev
  • Projicirajte slike eno za drugo iz dveh digitalnih virov
  • Nov napreden procesor slik vključuje funkcije, kot so zlivanje robov s strojno opremo, prikazovanje slik eno za drugo in štiritočkovno prilagajanje slike
  • Preprost dostop do žarnice in zračnega filtra zagotavlja nizke stroške vzdrževanja

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon XEED WUX6010

Slike, ki bodo očarale vaše gledalce


Uživajte v projektorju WUX6010, novem standardu Canonovih projektorjev za fiksno namestitev XEED. Dobili boste žive, podrobne slike iz računalnika in virov videa – z izvorno ločljivostjo WUXGA, ki podpira tudi polno visoko ločljivost. Canonov edinstveni optični sistem AISYS proizvaja svetlost 6000 lumnov in kontrastno razmerje 2000 : 1, ki zagotavlja jasne slike tudi pri močnih okoliških lučeh.

Napredna tehnologija plošče LCOS


Plošče LCOS (Liquid Crystal On Silicon) v kombinaciji s Canonovim sistemom AISYS zagotavljajo neverjetno gladke slike. Barve so resnične, slike pa nimajo neželenih učinkov "rešetke" ali "mavrice", ki pogosto nastajajo pri drugih tehnologijah plošč. Projektor WUX6010 je idealen za okolja, kjer potrebujete gladko, a podrobno sliko.

Pet prilagodljivih, zamenljivih objektivov Canon


Projektor WUX6010 lahko uporabljate skupaj s popolnim objektivom za vsako okolje, pri čemer lahko izbirate med petimi vrhunskimi Canonovimi projekcijskimi objektivi. Neverjetno natančnost in vrhunsko prilagodljivost namestitve boste dosegli z navpičnim in vodoravnim premikanjem objektiva, ki zagotavlja natančnost do polovice slikovne pike. Vsak objektiv je opremljen s Canonovo priznano tehnologijo ter zagotavlja natančno geometrijo, dobro ostrenje in natančnost, primerno za vodilno napravo na področju slikovne obdelave.

Vsestranska, priročna povezljivost


Izbira vhodov na projektorju WUX6010 omogoča največjo možno prilagodljivost. Na razdalji do 100 m lahko z enojnim kablom prek vrat HDBaseT prenašate slike, zvok in nadzorne signale v visoki ločljivosti ter ob tem ohranite vso kakovost. Na ta način izjemno povečate možnosti nastavitev sistema. Zaradi vhodov DVI in HDMI je projektor WUX6010 idealen za videokonference, ki zahtevajo prikazovanje slik eno za drugo. Projiciranje slik eno za drugo lahko omogočite iz dveh digitalnih virov ali enega digitalnega in enega analognega vira.

Z zmogljivimi funkcijami imate popoln nadzor


Projektor WUX6010 omogoča preprosto prilagodljivost in nadzor nad predstavitvijo slik. Z naprednimi funkcijami, kot je zlivanje robov s strojno opremo, z lahkoto zlivate slike iz več projektorjev in ustvarite več čudovitih prikazov. S funkcijo štiritočkovnega prilagajanja slike ohranite slike ostre in natančne tudi med projiciranjem pod kotom; vodoravna in navpična prilagoditev registracije zagotavlja popolno poravnavo plošče RGB z natančnostjo do ene slikovne pike.

Modularna zasnova za enostavno vzdrževanje


Vzdrževanje projektorja WUX6010 je neverjetno enostavno. Žarnico in zračni filter lahko zamenjate v samo nekaj enostavnih korakih, brez odstranjevanja projektorja iz njegove namestitve. Projektor WUX6010 ima Canonovo triletno izboljšano jamstvo servisiranja z zamenjavo, ki zagotavlja zamenjavo projektorja naslednji dan*, ko je vaša naprava na servisu ali popravilu.

*Naslednji dan pomeni, da bo zamenjava izdelka zagotovljena dan po zahtevi za popravilo, v kolikor je to mogoče. Če je zahteva sprejeta po poldnevu, čez vikend ali na dela prost dan, boste zamenjavo izdelka prejeli v dveh dneh. Storitev zamenjave je predmet vseh pogojev in določil ter je na voljo le v določenih območjih.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XEED WUX6010, njegove funkcije in zmožnosti.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za močno svetlost in visoko kontrastno razmerje

Full HD video reproduced in perfect detail

Popolna slika polne visoke ločljivosti

HDMI Port

Vrata HDMI

Supporting HD video, audio and control

Podpira video visoke ločljivosti, zvok in nadzor

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

Crestron

Crestron

Compatible HDBaseT Transmitters

(Other transmitters may be compatible but have not been tested)

Manufacturer Type Model Name Connection via HDBaseT Note
Video Audio LAN RS-232C
Crestron Transmitter DM-TX-201-C Yes Yes Yes No This transmitter does not have an RS-232C terminal.
DM-TX-401-C Yes Yes Yes Yes
Kramer Transmitter TP-581T Yes Yes Yes Yes The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices
TP-582T Yes Yes Yes Yes
AMX Transmitter DX-TX Yes Yes Yes No
Gefen Transmitter GEF-HDCAT5-ELRPOL(S) Yes Yes No No This transmitter does not support RS-232C when connected to the projector. The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
Atlona Transmitter AT-HDTX-RSNET Yes Yes No Yes The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
CYP
PU-507-KIT Yes Yes Yes Yes


[Notes]
Set to HDBaseT for Serial Connection in the Menu.
Not compatible with “Extron XTP” specifications.