Canon XEED WX450ST

XEED WX450ST

Ta edinstveni in inovativni kompaktni projektor za fiksno namestitev WXGA+ za kratke razdalje ima izjemno veliko navpično območje premikanja objektiva, ki znaša 77 %. Ima 4500 lumnov svetilnosti, zato na tretjini razdalje, ki jo potrebujejo običajni projektorji, projicira slike prvovrstne kakovosti.

Prednosti

  • Izvorna ločljivost WXGA+
  • Canonov objektiv za kratke razdalje
  • 4500 lumnov
  • Kontrast 2000:1
  • Veliko območje navpičnega in vodoravnega premikanja objektiva
  • Zapovrstni prikaz slik in zlivanje robov
  • Vhoda za HDMI™ in DVI
  • Predstavitve brez uporabe računalnika
  • Enostaven dostop do žarnice in filtra
  • Izjemna energijska učinkovitost

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon XEED WX450ST

Premakljiv objektiv za kratke razdalje in izjemna svetlost


Edinstveni projektor XEED WX450ST je kompaktni večpredstavnostni projektor za fiksno namestitev z izjemno svetlostjo in visoko ločljivostjo. Vključuje Canonov projekcijski objektiv za kratke razdalje z izjemno velikim območjem premikanja v navpični in vodoravni smeri. Ker njegovo razmerje razdalje znaša le 0,571:1, ta popolnoma novi objektiv tako rekoč odpravlja popačenje (ki običajno znaša 0,1 %). Projicira lahko 100-palčno sliko s približno tretjine razdalje, ki jo potrebujejo običajni projektorji – potrebuje le 1,23 metra. Čeprav ima kratko goriščno razdaljo, objektiv projicira slike, ki po diagonali merijo od 30 do celo 300 palcev. Ker se lahko premika navpično ter vodoravno in ker ima izjemno veliko območje premikanja v navpični smeri, ki znaša 77 %, je mogoče projektor diskretno namestiti nad ali pod zaslon in je primeren tako za projekcije od spredaj kot za projekcije od zadaj.

Jasne in hitro premikajoče se slike


Najnovejši optični sistem AISYS je Canonov najučinkovitejši sistem doslej: ima 4500 lumnov svetilnosti in kontrastno razmerje 2000:1. Zato so slike čiste, jasne in žive, izjemno natančne barve in gladek prikaz slike pa so takšni, kot jih pričakujete od družine XEED.

Obdelava slik naslednje generacije


Izvorno ločljivost WXGA+ (1440 x 900 slikovnih pik) podpira tehnologija zaslona LCOS, ki omogoča osupljive, popolnoma gladke slike. Poleg optike v profesionalni kakovosti ima procesor za obdelavo slik projektorja WUX450ST funkcije, ki so enostavne za namestitev, na primer zlivanje robov s strojno opremo, vgrajeno prilagoditev registracije (za popolno poravnavo plošče RGB) in vgrajene preskusne vzorce. Zaslon, ki slike prikazuje eno za drugo, podpira dvojne digitalne vhode in je zato idealen za uporabo pri sodobnih video konferencah. Funkcija štiritočkovnega prilagajanja slike pomaga pri projekciji slik skoraj z vseh možnih kotov, pri čemer ohranja popolno geometrijo, slike pa ohranja ostre, ker zmanjšuje stopnjo zamegljenosti zaradi premikanja.

Zasnovan za prilagodljivo namestitev


Pri novem ohišju s ploskim zgornjim delom je mogoče pametno namestiti podnožje, idealno pa je tudi za napredne namestitve z več projektorji. Zlaganje in projekcija navzgor ter navzdol sta enostavna.

Paleta možnosti za povezovanje


Priključki za HDMI in DVI-I omogočajo digitalni vhod, vgrajeno programsko opremo pa je prek vhoda USB enostavno namestiti; tako je mogoče projicirati tudi neposredno s pogonov USB flash. Crestronova programska oprema RoomView® omogoča takojšnje združeno daljinsko upravljanje in spremljanje, funkcija Network Multi-Projection (NMPJ) pa omogoča enostavno projekcijo prek omrežja LAN.

Vzdržljiva in energijsko učinkovita


Žarnica projektorja XEED WX450ST v ekološkem načinu zdrži do 5000 ur. Izjemno energijsko učinkovito delovanje z namenskim gumbom za ekološki način, ki takoj vklopi nizkoenergijski način za žarnico, in drugimi funkcijami, ki pomagajo varčevati z energijo.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XEED WX450ST, njegove funkcije in zmožnosti.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za močno svetlost in visoko kontrastno razmerje

HD Ready

Pripravljen na visoko ločljivost

HDMI Port

Vrata HDMI

Crestron

Crestron