Canon XEED WX520

XEED WX520

Canonov najbolj kompaktni projektor za fiksno namestitev WXGA+. Zmogljiva svetilnost 5200 lumnov ostaja konstantna* na celotnem območju povečave.

Prednosti

  • Izvorna ločljivost WXGA+
  • 5200 lumnov
  • Kontrast 2000:1
  • 1,8-kratni objektiv za povečavo z navpičnim in vodoravnim premikom
  • Zapovrstni prikaz slik in zlivanje robov
  • Vhoda za HDMI™ in DVI
  • Predstavitve brez uporabe računalnika
  • Enostaven dostop do žarnice in filtra
  • Energijska učinkovitost, ki je vodilna v svojem razredu**

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon XEED WX520

Kompaktni projektor za fiksno namestitev z izjemno svetlostjo.


Projektor XEED WX520 je Canonov najsvetlejši in najbolj kompaktni projektor za fiksno namestitev WXGA+. Uporabljajte ga za projekcijo jasnih, čistih in živih slik ne glede na razdaljo.

Dosledno* svetel


Uživajte v izjemnih 5200 lumnih in kontrastnem razmerju 2000:1 s Canonovim optičnim sistemom najnovejše generacije AISYS. Zaradi konstantne odprtine F2,8 ostane svetlost skoraj po celotnem območju povečave 1,8-kratnega objektiva tako rekoč nespremenjena. V nasprotju z mnogimi konkurenčnimi modeli na teleskopskem koncu objektiva skoraj ni poslabšanja slike.

Zmožnosti obdelave slik za večjo zmogljivost


Popolnoma nov procesor za obdelavo slik izboljšuje kakovost slik in omogoča vgrajeno zlivanje robov in prilagoditev registracije, kar je idealno za okolja v večpredstavnostjo. Dva digitalna vira podpirata zapovrstni prikaz slik, zato je ta model idealen za video konference. Z zmanjšano stopnjo zamegljenosti zaradi gibanja so slike vedno ostre, celo med hitro gibajočim se videoposnetkom, štiritočkovno prilagajanje slike pa omogoča projekcijo s tako rekoč katerega koli kota. Izvorno ločljivost WXGA+ (1440 x 900 slikovnih pik) podpira tehnologija zaslona LCOS, ki omogoča popolnoma gladke in podrobne slike.

Prilagodljivo in priročno delovanje


Ker se projektor XEED WX520 premika tako navpično kot vodoravno, ga je mogoče enostavno namestiti. Mogoče ga je zložiti ali nastaviti na različne načine, kar omogoča njegov ploski zgornji del in pametne možnosti nameščanja podnožja.

Paleta možnosti za povezovanje


S priključkoma HDMI in DVI se lahko digitalno povezujete, ne da bi se kakovost slike poslabšala. Vgrajeno programsko opremo je prek vrat USB, ki podpirajo tudi neposredno projekcijo s pogonov USB flash, mogoče hitro in enostavno namestiti. Funkcija Network Multi-Projection (NMPJ) omogoča enostavno projekcijo prek lokalnega omrežja, Crestronova programska oprema RoomView® pa omogoča takojšnje daljinsko upravljanje in spremljanje.

Enostaven za vzdrževanje


Projektor XEED WX520 bo imel zaradi novih, vzdržljivejših optičnih sestavnih delov daljšo življenjsko dobo. Če se uporablja pri ekološkem načinu, žarnica zdrži do 5000 ur, enostavno dostopno žarnico in zračni filter pa je mogoče zamenjati, ne da bi odstranili projektor.

Izjemna energijska učinkovitost


Projektor XEED WX520 je energijsko najmanj potraten v svojem razredu**, podpira pa ga ekološki gumb, ki aktivira način zmanjšanega napajanja žarnice in druge funkcije, ki varčujejo z energijo.

*Svetlost se lahko zmanjša za do 5 %. Na osnovi velikosti ene slike.
**Projektorji s svetilnostjo 3000–6000 lumnov, z velikostjo plošče 0,8 palca ali manj in modeli z eno žarnico. Temelji na raziskavi podjetja Canon Inc. v maju 2013.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XEED WX520, njegove funkcije in zmožnosti.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za močno svetlost in visoko kontrastno razmerje

HDMI Port

Vrata HDMI

HD Ready

Pripravljen na visoko ločljivost

Crestron

Crestron