Canon XEED WX6000

XEED WX6000

XEED WX6000 odlikujeta tehnologiji LCOS in AISYS z možnostmi motoriziranih leč za svetlost barv 5700 lumnov in ločljivost WXGA+, kar je idealno za podjetja, ki želijo uporabljati širokozaslonsko projekcijo.

Prednosti

  • Izvorna ločljivost WXGA+
  • Tehnologija LCOS
  • Svetlost barv 5700 lumnov
  • Kontrastno razmerje 1000:1
  • Motorizirana povečava, izostritev in premikanje leče
  • Možnost izbire 4 izmenljivih leč
  • Napredno prilagajanje barv RGB in game
  • Vhoda DVI in HDMI™
  • Omrežna vrata, združljiva s standardom PJLink™
  • 360° namestitev

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon XEED WX6000

Svetla, podrobna projekcija


Z izjemnimi 5700 lumni je XEED WX6000 idealen projektor LCOS za fiksno namestitev. Z izvorno visoko ločljivostjo WXGA+ (1440 x 900) je idealen v prostorih, kjer je pomembna svetlost, na primer za konferenčne dvorane in velike prostore.

Izredna kakovost slike


0,7-palčna plošča LCOS in Canonov optični sistem AISYS zagotavljata, da bo občinstvo videlo samo popolne in brezhibne slike – tudi v zahtevnih okoljih, kot so hotelske konferenčne dvorane in razstavna središča.

Projekcija 16:10 in visoko razmerje zaslonke zagotavljata svilene slike, zato je ta model odlična rešitev za ustvarjalno poslovno prikazovanje logotipov in ostalih natančnih oblikovalskih del. Kontrastno razmerje 1000:1 pomeni globoke črne tone in žive barve.

Edinstvena kakovost Canonovih leč


Projektorji za fiksno namestitev morajo imeti izredno natančne leče, zato XEED SX6000 nudi oboje, kakovost in prilagodljivost, ki ju potrebujete. S Canonovo tehnologijo leč se lahko zanesete na vrhunsko ločljivost slike in največjo oddano svetlobo.

Napredne funkcije namestitve z natančnostjo polovice slikovne pike omogočajo najboljši prikaz slik, kar je bistvenega pomena pri namestitvah več projektorjev, kot so 3D, zlaganje enega na drugega, sistemi spajanja in kupole.

Izberite idealno lečo


Štiri izmenljive, zelo natančne leče, ki vključujejo standardno 1,5-kratno povečavo, široki kot, 1,7-kratno veliko povečavo in 1,95-kratno zelo veliko povečavo, prilagodljivo ohranjajo kakovost slike tudi v velikih prostorih.

Nadzorujte svoje slike


XEED WX6000 odlikujejo številne pametne funkcije za dosleden in natančen prikaz slik. Ločen nadzor barv RGB, 6-osna nastavitev barv in prilagajanje game omogočajo izjemno ujemanje barv, skoraj kot pri strokovno umerjenih napravah.

Prilagodljiva namestitev in uporaba


XEED SX6000 je mogoče povezati na številne načine, primerne za podjetja, izobraževanje in javno prikazovanje. Priključka DVI in HDMI™ omogočata projekcijo digitalnih slik in videa visoke ločljivosti, prek omrežnih vrat in vrat RS232C pa lahko napravo povežete z nadzornim sistemom v prostoru in lokalnim omrežjem. Podprt je tudi panožni standard PJLink™,ki omogoča upravljanje in nadzor prek IP-ja. Skupaj s prilagodljivo 360° namestitvijo je XEED WX6000 izjemno vsestranska izbira za podjetja.

Prihranite denar in zmanjšajte izpuste


Z manj kot 0,08 W na enoto svetilnosti je poraba energije izdelka XEED WX6000 ena najboljših v panogi.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon XEED WX6000, njegove funkcije in zmožnosti.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za močno svetlost in visoko kontrastno razmerje

HD Ready

Pripravljen na visoko ločljivost

HDMI Port

Vrata HDMI

Industry standard control protocol

Panožni standardni nadzorni protokol

Zaporedni ukazi

Prenesite zaporedne ukaze za nastavitev daljinskega upravljalnika naprave WX6000

Prenos (pdf)

Študije primerov XEED

Case Study Gesundheit Nord Medical

Medicinski centri Gesundheit Nord

Canonovi videoprojektorji predvajajo najostrejšo sliko za zdravnike v skupini "Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen GmbH". S Canonovimi medicinskimi videoprojektorji XEED SX80 serije II so modernizirali vsakdanja opravila, v štirih klinikah v Bremnu pa so začeli pri vsakdanjem posvetovanju uporabljati digitalne rentgenske sisteme.

Case Study inamo Restaurant

Restavracija inamo v Londonu

Leta 2010 smo v restavraciji inamo st james namestili prek 90 Canonovih projektorjev XEED. Projektorji so del rešitve E-TableTM v lasti restavracije inamo, s katero lahko gostje s projiciranim zaslonom na mizi naročajo hrano, izbirajo digitalne namizne prte, gledajo posnetke s kuhinjsko kamero "ChefCam" in celo naročajo taksi.