Nastavitev in uporaba naprave Connect Station CS100

Ti videoposnetki vam bodo pomagali pri nastavitvi, povezovanju, prenašanju, gledanju, skupni rabi in varnostnem kopiranju vaših dragocenih trenutkov.

one-place

Nastavitev naprave Connect Station

Ta videoposnetek vam pomaga začeti uporabljati napravo Connect Station CS100, od povezovanja televizorja in vklopa do izbire jezika.

Ogled videoposnetka

Povezovanje naprave Connect Station

Naučite se vzpostaviti povezavo z domačim brezžičnim omrežjem Wi-Fi, prijavite se v storitev CANON iMAGE GATEWAY ter se povezujte z družabnimi omrežji in shrambo v oblaku.

Ogled videoposnetka

Prenos slik v napravo Connect Station

Vadnica prikazuje, kako lahko prenašate slike in videoposnetke v napravo Connect Station CS100 neposredno iz fotoaparata prek tehnologije NFC ter brezžičnega omrežja Wi-Fi ali iz pomnilniške kartice ali povezave USB.

Ogled videoposnetka

Ogled in organiziranje vsebine

Izkoristite lahko vse prednosti vaše zbirke ter uživate v svojih spominih tako, da ustvarite albume ter brskate po pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

Ogled videoposnetka

Skupna raba slik

Delite spomine s prijatelji in družino. Ta vadnica prikazuje, kako lahko delite vsebino v družabnih omrežjih, pošiljate slike v druge naprave Connect Station in brezžično tiskate v čudoviti kakovosti.

Ogled videoposnetka

Varnostno kopiranje

Videoposnetek prikazuje, kako lahko varnostno kopirate vsebino naprave Connect Station CS100 za varno shranjevanje in obnovite podatke.

Ogled videoposnetka

Priročnik Connect Station CS100

Če potrebujete več informacij o nastavitvi in uporabi naprave Connect Station CS100, prenesite cel priročnik.

Prenos priročnika CS100 [PDF]