Canon i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw je hiter, kompakten črno-bel laserski tiskalnik z možnostjo povezave PCL, Wi-Fi in mobilne povezave, ki je cenovno ugoden in idealen za številne načine uporabe.

Prednosti

  • Hiter: tiskanje 27 strani na minuto, 8-sekundni čas prvega natisa, s samodejnim obojestranskim tiskanjem in tehnologijami Canonovega hitrega prvega natisa
  • Elegantna, čista in kompaktna oblika
  • Optimirano tiskanje v jeziku PCL5e/6 za zagotavljanje združljivosti z obstoječo infrastrukturo
  • Omogočeno brezžično in ethernetno omrežje
  • Možnost mobilnega omrežja in omogočena uporaba storitve Google Cloud Print
  • Nizka poraba energije in vodilna energijska učinkovitost

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS LBP151dw

Hitrost, kompaktnost in prihranki


i-SENSYS LBP151dw zagotavlja izjemno hitrost v kompaktni obliki in po zelo ugodni ceni. Poleg neverjetne hitrosti tiskanja 27 strani na minuto so na voljo tudi funkciji obojestranskega tiskanja, 8-sekundnega tiskanja prve strani (FPOT) in Canonova tehnologija hitrega prvega natisa, ki zagotavljajo hitre natise tudi iz načina mirovanja.

Podpora za brezžično, omrežno in mobilno povezavo


Povezovanje tiskalnika z ethernetnim ali brezžičnim omrežjem je preprosto, kot bi pritisnili gumb. Z brezplačnim vtičnikom lahko brezžično tiskate iz mobilnih naprav, ki podpirajo storitev Mopria. Z brezplačnim programom Canon PRINT Business lahko iz naprave iOS ali Android dostopate do široke ponudbe naprednih funkcij.

Pripravljeno za Google Cloud Print


Tiskalnik i-SENSYS LBP151dw se poveže neposredno z oblakom, brez uporabe osebnega računalnika. Tiskalnik lahko povežete z računom Google Cloud Print v le nekaj sekundah ter z njim nemudoma začnete tiskati iz katere koli omogočene naprave.

Z možnostjo povezave PCL


Za zaposlene na področju informacijske tehnologije je tiskalnik i-SENSYS LBP151dw popolna izbira, saj ponuja rešitve za številne težave, se enostavno integrira v omrežje ter zagotavlja kompaktno in cenovno ugodno zanesljivost.

Učinkovita in varčna poraba energije


Tiskalnik je tih, zato je popoln za prodajna mesta, banke in hotelske recepcije, poleg tega pa zaradi svoje nizke porabe energije spada v vodilni razred energijske učinkovitosti.

Večnamenska kartuša


Večnamenska kartuša zagotavlja delovanje brez vzdrževanja ter zanesljive natise visoke kakovosti. Canonove originalne kartuše za laserski tiskalnik vsebujejo toner, boben in čistilno enoto, njihova menjava pa je povsem hitra in enostavna.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS LBP151dw, njegove funkcije in zmožnosti.

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Use and share over network

Uporaba in skupna raba prek omrežja

USB connection

Povezava USB

PCL Printing

Tiskanje PCL

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone