Canon i-SENSYS LBP6030

i-SENSYS LBP6030

Cenovno ugoden, kompakten črno-beli laserski tiskalnik je zasnovan za uporabo v majhnih pisarnah in doma. Tih, zanesljiv in energijsko zelo učinkovit tiskalnik zagotavlja nizko porabo ter hitre natise visoke kakovosti.

Prednosti

  • Cenovno ugoden črno-beli laserski tiskalnik – idealen za majhne ali domače pisarne.
  • Črno-beli natisi visoke kakovosti s hitrostjo 18 strani na minuto
  • Brez čakanja s hitrim prvim natisom
  • Elegantna, kompaktna zasnova, ki izboljša vsako namizje
  • Uživajte v neprekosljivi energijski učinkovitosti

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS LBP6030

Kompakten črno-beli laserski tiskalnik


Hiter, kompakten in cenovno ugoden črno-beli laserski tiskalnik, ki je idealen za uporabo v majhnih pisarnah in doma, je zasnovan tako, da ga brez težav postavite na mizo. Tanka oblika, ki vam zaradi dimenzij 364 x 249 x 198 mm (Š x G x V) prihrani prostor, vključuje zložljiv pokrov pladnja za papir.

Hitra in učinkovita zmogljivost


Canonova tehnologija hitrega prvega natisa omogoča hiter prehod iz načina mirovanja, zato i-SENSYS LBP6030 začne delovati, takoj ko ga potrebujete. S 7,8-sekundnim časom prvega natisa (FPOT) in profesionalnim laserskim tiskalnikom s hitrostjo 18 strani na minuto vam ni več treba čakati na natise, zato se hitro lahko vrnete k delu.

Izjemno kakovostno lasersko tiskanje


Uživajte v najbolj ostrem in jasnem besedilu ter natančni grafiki z ločljivostjo tiskanja do 2400 x 600 dpi s samodejno izboljšavo slike. Naš MS (magnetno sferični) toner je bil posebej razvit za ustvarjanje optimalnih rezultatov z neprekinjenim tiskanjem.

Energijsko učinkovit


Energijsko učinkovit tiskalnik s Canonovo tehnologijo fiksiranja na zahtevo porabi samo 0,8 W v načinu mirovanja in ne potrebuje skoraj nič ogrevanja. Priročno stikalo na sprednji strani omogoča enostaven vklop, kar dodatno zniža stroške energije in zmanjša vpliv na okolje.

Tiho delovanje


Zaradi Canonovega mehanizma je tiskalnik i-SENSYS LBP6030 popolnoma tih v načinu mirovanja in zelo tih med delovanjem – tako se lahko skoncentrirate na svoje delo brez motenj.

Večnamenska kartuša


Večnamenska kartuša zagotavlja delovanje brez vzdrževanja ter zanesljive kakovostne izpise. Pristna Canonova laserska kartuša vsebuje toner, boben in čistilne enote, njena zamenjava pa je preprosta in traja le nekaj sekund.

Nagrade

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS LBP6030 , njegove funkcije in zmožnosti.

High print quality

Visoka kakovost tiskanja

USB connection

Povezava USB

Naslednji koraki

Kje kupiti

Storitev Easy Service Plan

Da boste popolnoma mirni, zaščitite Canonovo naložbo.

Več informacij

Easy Service Plan

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.