Canon i-SENSYS LBP6030w

i-SENSYS LBP6030w

Kompakten, cenovno ugoden črno-beli laserski tiskalnik za majhne ali domače pisarne z Wi-Fi za preprosto brezžično povezovanje in tiskanje iz pametnih naprav. Tih, zanesljiv in energijsko zelo učinkovit tiskalnik zagotavlja hitre in kakovostne natise.

Prednosti

  • Cenovno ugoden laserski črno-beli večnamenski tiskalnik, ki podpira brezžično in mobilno povezljivost
  • S Canonovim programom Mobile Printing lahko preprosto tiskate iz pametnih naprav
  • Črno-beli natisi visoke kakovosti s hitrostjo 18 strani na minuto
  • Brez čakanja s tehnologijo hitrega prvega natisa
  • Elegantna, kompaktna zasnova, ki izboljša vsako namizje

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS LBP6030w

Kompakten črno-beli laserski tiskalnik z Wi-Fi


Hiter, kompakten in cenovno ugoden črno-beli laserski tiskalnik z Wi-Fi, ki je idealen za uporabo v majhnih pisarnah in doma, je zasnovan tako, da ga brez težav postavite na mizo, in omogoča preprosto brezžično in mobilno tiskanje. Tanka oblika, ki vam zaradi dimenzij 364 x 249 x 199 mm (Š x G x V) prihrani prostor, vključuje zložljiv pokrov pladnja za papir.

Brezžična povezava za omrežno in mobilno tiskanje


S tiskalnikom, ki podpira brezžično in mobilno povezavo, lahko brezžično tiskate iz osebnih računalnikov, pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Povezava z brezžičnim omrežjem je popolnoma enostavna – samo pritisnite tipko za brezžično povezavo na tiskalniku in začnite s tiskanjem. Za tiskanje iz naprav Apple iOS ali Android enostavno prenesite Canonov brezplačni program Mobile Printing ter uživajte v hitrem in enostavnem tiskanju neposredno s tiskalnikom.

Hitra in učinkovita zmogljivost


Canonova tehnologija hitrega prvega natisa omogoča hiter prehod iz načina mirovanja, zato i-SENSYS LBP 6030w začne delovati, takoj ko ga potrebujete. S 7,8-sekundnim časom prvega natisa (FPOT) in profesionalnim laserskim tiskalnikom s hitrostjo 18 strani na minuto vam ni več treba čakati na natise, zato se hitro lahko vrnete k delu.

Izjemno kakovostno lasersko tiskanje


Uživajte v najbolj ostrem in jasnem besedilu ter natančni grafiki z ločljivostjo tiskanja do 2400 x 600 dpi s samodejno izboljšavo slike. Naš MS (magnetno sferični) toner je bil posebej razvit za ustvarjanje optimalnih rezultatov z neprekinjenim tiskanjem.

Energijsko učinkovit


Energijsko učinkovit tiskalnik s Canonovo tehnologijo fiksiranja na zahtevo porabi samo 1,6 W v načinu mirovanja in ne potrebuje skoraj nič ogrevanja. Priročno stikalo na sprednji strani omogoča enostaven vklop, kar dodatno zniža stroške energije in zmanjša vpliv na okolje. Na voljo je tudi prilagodljiv način za samodejen izklop, ki po določenem času samodejno izklopi tiskalnik.

Tiho delovanje


Zaradi edinstvenega Canonovega mehanizma je tiskalnik i-SENSYS LBP6030w popolnoma tih v mirovanju in zelo tih med delovanjem – tako se lahko skoncentrirate na svoje delo brez motenj.

Večnamenska kartuša


Večnamenska kartuša zagotavlja delovanje brez vzdrževanja ter zanesljive kakovostne izpise. Pristna Canonova laserska kartuša vsebuje toner, boben in čistilne enote, njena zamenjava pa je preprosta in traja le nekaj sekund.

Nagrade

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS LBP6030w, njegove funkcije in zmožnosti.

High print quality

Visoka kakovost tiskanja

USB connection

Povezava USB

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Naslednji koraki

Kje kupiti

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

Več informacij

Storitev Easy Service Plan

Da boste popolnoma mirni, zaščitite Canonovo naložbo.

Več informacij

Easy Service Plan

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.