Canon i-SENSYS LBP6200d

i-SENSYS LBP6200d

Kompaktni laserski tiskalnik z možnostjo samodejnega obojestranskega tiskanja je odlična pridobitev za dom ali manjšo pisarno. Tiskalnika s številnimi funkcijami za prihranek časa in energije ni treba vzdrževati

Prednosti

  • Kompaktna oblika
  • 25 strani na minuto, 6 sekund za prvi natis
  • Samodejno obojestransko tiskanje
  • Energijsko učinkovit
  • Tiho delovanje
  • Kartuša vse v enem za delovanje brez vzdrževanja

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS LBP6200d

Kompakten in varčen s prostorom


Črno-bel laserski tiskalnik, ki je varčen s prostorom, je idealen za osebno rabo – doma ali v manjši pisarni. Vključuje funkcijo samodejnega obojestranskega tiskanja, kar pa ne vpliva na njegovo kompaktnost, saj ga enostavno postavite tudi na najmanjšo mizo.

Produktivno delovanje


Izkoristite izjemno hitrost tiskanja 25 strani na minuto. Canonova tehnologija prvega natisa zagotavlja hitro vrnitev iz načina mirovanja, naprava pa se ogreje v samo 10 sekundah po vklopu. Ker je čas prvega natisa samo 6 sekund, ne boste nikoli več zamudili roka.

Samodejno obojestransko tiskanje


Zvišajte raven profesionalnosti s samodejnim tiskanjem na obe strani dokumenta – in istočasno prihranite papir.

Izjemno kakovostno lasersko tiskanje


Za najbolj ostra in jasna besedila in natančne grafike z ločljivostjo tiskanja do 2400 x 600 dpi s samodejno izboljšavo slike. Naš MS (magnetno sferični) toner je bil posebej razvit za ustvarjanje optimalnih rezultatov z neprekinjenim tiskanjem.

Učinkovit in tih


Ta energijsko učinkovit tiskalnik v načinu mirovanja porabi samo 1,4 W. Priročno stikalo na sprednji strani omogoča enostaven vklop, kar dodatno zniža stroške energije. Zaradi ohišja, v katerega ni vgrajen ventilator, je tiskalnik i-SENSYS LBP6200d popolnoma tih v mirovanju in zelo tih med delovanjem – tako se lahko skoncentrirate na svoje delo brez motenj.

Kartuša vse v enem


Kartuša vse v enem, ki jo lahko reciklirate, zagotavlja delovanje brez vzdrževanja ter neprekinjene kakovostne izpise. V nekaj sekundah zamenjajte kompaktno kartušo – ki vsebuje toner, boben in čistilne enote – s pristno Canonovo lasersko kartušo in vaš večnamenski tiskalnik bo deloval kot nov.

Nagrade

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS LBP6200d, njegove funkcije in zmožnosti.

USB connection

Povezava USB

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

High print quality

Visoka kakovost tiskanja

Canon Advanced Printing Technology

Canonova napredna tehnologija tiskanja