Canon i-SENSYS LBP6230dw

i-SENSYS LBP6230dw

Ta kompaktni črno-beli laserski tiskalnik z Wi-Fi, ki podpira omrežno in mobilno povezljivost, s samodejnim dvostranskim tiskanjem ter številnimi energijsko in časovno varčnimi funkcijami je idealen za majhne ali domače pisarne.

Prednosti

  • Črno-beli laserski tiskalnik, ki podpira brezžično, omrežno in mobilno povezljivost
  • S Canonovim programom Mobile Printing lahko preprosto tiskate iz pametnih naprav
  • Prihranite čas in denar s samodejnim dvostranskim tiskanjem
  • Uživajte v neprekosljivi energijski učinkovitosti
  • Črno-beli natisi z izboljšano kakovostjo in hitrostjo 25 strani na minuto

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS LBP6230dw

Kompakten črno-beli laserski tiskalnik z Wi-Fi


Ta hitri, kompaktni in energijsko učinkoviti črno-beli laserski tiskalnik z Wi-Fi zagotavlja brezžično, ethernetno in mobilno povezljivost ter samodejno dvostransko tiskanje, zato je idealen za majhne ali domače pisarne ter se popolnoma prilega vsaki velikosti mize.

Podpora za brezžično, omrežno in mobilno povezavo


Enostavno tiskajte z napravo, ki podpira brezžično, omrežno in mobilno povezljivost. Povezava z brezžičnim omrežjem je popolnoma enostavna – samo pritisnite tipko za brezžično povezavo na tiskalniku in začnite s tiskanjem. Program Mobile printing je prav tako enostaven. Preprosto prenesite Canonov program Mobile Printing ter uživajte v enostavnem tiskanju iz naprav Apple iOS ali Android neposredno s tiskalnikom.

Hitra in učinkovita zmogljivost


Z izjemnim laserskim tiskalnikom s hitrostjo 25 strani na minuto in Canonovo tehnologijo hitrega prvega natisa, ki zagotavlja hiter prehod iz načina mirovanja, boste ujeli vsak rok. Ta naprava začne delovati, takoj ko jo potrebujete. Ogrevanje se konča 10 sekund po vklopu, čas prvega natisa (FPOT) pa traja 6 sekund ali manj.

Samodejno 2-stransko tiskanje


Prihranite denar za papir in s samodejnim dvostranskim tiskanjem svojim poslovnim dokumentom zagotovite dodaten profesionalen videz.

Izjemno kakovostno lasersko tiskanje


Uživajte v najbolj ostrem in jasnem besedilu ter natančni grafiki z ločljivostjo tiskanja do 1200 x 1200 dpi s samodejno izboljšavo slike. Naš MS (magnetno sferični) toner zagotavlja optimalne rezultate z neprekinjenim tiskanjem.

Energijsko učinkovit


Tiskalnik s Canonovo tehnologijo fiksiranja na zahtevo nudi najboljšo energijsko učinkovitost v razredu, saj porabi samo 0,9 W v načinu mirovanja in ne potrebuje skoraj nič ogrevanja. Priročno stikalo na sprednji strani omogoča enostaven vklop, kar dodatno zniža stroške energije in zmanjša vpliv na okolje. Na voljo je tudi prilagodljiv način za samodejen izklop, ki po določenem času izklopi tiskalnik.

Tiho delovanje


Zaradi edinstvenega Canonovega mehanizma je tiskalnik popolnoma tih v mirovanju in zelo tih med delovanjem – tako se lahko skoncentrirate na svoje delo brez motenj.

Večnamenska kartuša


Večnamenska kartuša zagotavlja delovanje brez vzdrževanja ter zanesljive kakovostne izpise. Pristna Canonova laserska kartuša vsebuje toner, boben in čistilne enote, njena zamenjava pa je preprosta in traja le nekaj sekund.

Nagrade

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS LBP6230dw, njegove funkcije in zmožnosti.

High print quality

Visoka kakovost tiskanja

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Use and share over network

Uporaba in skupna raba prek omrežja

USB connection

Povezava USB

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Naslednji koraki

Kje kupiti

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

Več informacij

Storitev Easy Service Plan

Da boste popolnoma mirni, zaščitite Canonovo naložbo.

Več informacij

Easy Service Plan

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.