Canon i-SENSYS LBP7018C

i-SENSYS LBP7018C

Najmanjši in cenovno najbolj dosegljiv Canonov barvni laserski tiskalnik. Za uporabo preprost barvni laserski tiskalnik prinaša brezkompromisno kakovost in neprekosljivo energijsko učinkovitost.

Prednosti

  • Kompaktna oblika
  • Lasersko tiskanje s hitrostjo 4 barvnih in 16 črno-belih strani na minuto
  • Tehnologija hitrega prvega natisa
  • Energijska učinkovitost
  • Ločljivost tiskanja 2400 x 600 dpi
  • Preprosta zamenjava kartuše s tonerjem

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS LBP7018C

Elegantna kompaktna oblika


Zaradi kompaktnega ohišja in tihega delovanja je tiskalnik i-SENSYS LBP7018C popoln namizni tiskalnik za majhne ali domače pisarne. Je majhen in odziven, ponuja pa izjemno kakovostno barvno tiskanje.

Hitro tiskanje


S Canonovo tehnologijo hitrega prvega natisa ne boste čakali ob tiskalniku. Tiskalnik omogoča tiskanje z največjo hitrostjo 16 strani na minuto za črno-bele in 4 strani na minuto za barvne dokumente ter omogoča natis prvega črno-belega dokumenta v samo 13,6 sekunde. To pomeni, da skoraj ni čakanja na prvi natis.

Izjemna kakovost za barvne in črno-bele dokumente


Naredite vtis z gradivi izjemne kakovosti. Z največjo ločljivostjo 2400 x 600 dpi boste opazili izboljšane podrobnosti, jasno in ostro besedilo ter gladke sivine. Canonova odlična tehnologija obdelave slike in inovativen toner S zagotavljata visokokakovostne barvne izpise.

Zniževanje stroškov z majhno porabo energije


Izjemna energijska učinkovitost tiskalnika i-SENSYS LBP7018C vam bo pomagala prihraniti denar ter znižati lastniške stroške in zmanjšati vpliv na okolje. Kot del Canonove zaveze za izdelovanje okolju prijaznih izdelkov ima ta barvni laserski tiskalnik potrdilo Energy Star. Tiskalnik ima običajno porabo električne energije (TEC) samo 0,5 kWh, v stanju pripravljenosti porabi tudi samo 1,1 W in je tako eden od najučinkovitejših tiskalnikov v svojem razredu.

Preprost za uporabo in upravljanje


Uporaba in upravljanje tiskalnika sta izjemno preprosta. Kartuše s tonerjem lahko enostavno zamenjate, posebne funkcije za zmanjševanje hrupa med delovanjem pa omogočajo tišje in prijetnejše delovno okolje, kjer se lahko koncentrirate na poslovanje. Lahko ste brez skrbi, saj boste z uporabniku prijaznim gonilnikom za tiskalnik Canon CAPT prihranili čas in ustvarili izjemne barvne natise.

Nagrade

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS LBP7018C, njegove funkcije in zmožnosti.

USB connection

Povezava USB

High print quality

Visoka kakovost tiskanja

Canon Advanced Printing Technology

Canonova napredna tehnologija tiskanja

Naslednji koraki

Kje kupiti

Storitev Easy Service Plan

Da boste popolnoma mirni, zaščitite Canonovo naložbo.

Več informacij

Easy Service Plan