Canon i-SENSYS LBP7100Cn

i-SENSYS LBP7100Cn

Ta kompaktni laserski tiskalnik velikosti A4 omogoča tiskanje s hitrostjo največ 14 barvnih in črno-belih strani. Je popolna izbira za majhna podjetja, ki želijo dosledne in kakovostne rezultate.

Prednosti

  • Barvni natisi velikosti A4 profesionalne kakovosti
  • Elegantno in nizko ohišje, popolno za majhna podjetja
  • Kot nalašč za skupno rabo v majhnih delovnih skupinah
  • 14 črno-belih in barvnih strani na minuto
  • Tiskanje z ločljivostjo do 1200 x 1200 dpi
  • Večnamenske barvne kartuše

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS LBP7100Cn

Ustvarjanje dosledno kakovostnih natisov


Majhne pisarne in delovne skupine lahko ustvarjajo laserske barvne natise velikosti A4 vrhunske kakovosti. Z ločljivostjo 1200 x 1200 dpi je LBP7100Cn kot nalašč za ustvarjanje kakovostnih barvnih prodajnih in tržnih gradiv ali dokumentov s podrobnimi slikami in besedilom. Z napravo LBP7100Cn lahko preprosto ustvarjate izjemne natise, ne da bi morali plačati za tiskanje izven podjetja.

Kompaktna in praktična oblika


Elegantno in kompaktno ohišje naprave LBP7100Cn se brez težav zlije s poslovnim okoljem. Njena majhnost pomeni, da jo lahko uporabljate tudi v pisarnah z malo prostora. Ker je njena zasnova moderna, delovanje pa tiho, jo lahko postavite tudi v prostore, ki jih obiskujejo stranke.

Možnost omrežne povezave za preprostejšo skupno rabo


Tiskalnik LBP7100Cn je zaradi omrežnega vmesnika odličen za osebno uporabo ali skupno rabo njegovih produktivnih možnosti v majhnih delovnih skupinah. Oddaljeni uporabniški vmesnik omogoča uporabnikom in skrbnikom nadzor ter upravljanje naprave iz spletnega brskalnika.

Varčevanje s časom in višja produktivnost


Tiskanje s hitrostjo 14 barvnih in črno-belih strani vam pomaga, da pomembna in časovno omejena opravila dokončate hitreje. Canonova tehnologija hitrega prvega natisa skrajša odzivni čas preklopa iz načina mirovanja, da ne boste izgubljali dragocenega časa s čakanjem na ogrevanje tiskalnika. Kaseta za 150 listov zmanjšuje število nalaganj papirja, s čimer poteki dela ostanejo tekoči in učinkoviti.

Preprosto upravljanje in vzdrževanje


Sistem večnamenskih kartuš zmanjša potrebo po vzdrževanju in zagotavlja stalno visokokakovostno tiskanje. Za še manj prekinitev dela je na voljo črna kartuša z večjim izkoristkom. Enostavno zamenjajte kartušo, ki vsebuje toner, boben in čistilne enote, in vaš tiskalnik bo kot nov. Priročno nalaganje spredaj omogoča enostavno, hitro in čisto menjavo kartuše.

Stroškovno in energijsko učinkovita izbira


LBP7100Cn porabi v načinu mirovanja le 0,9 W. Ima potrdilo Energy Star® in najnižjo običajno porabo električne energije (TEC*) na tržišču. Tako vam pomaga izpolniti ekološke, trajnostne in stroškovne cilje.

  • * TEC pomeni običajno porabo električne energije, ki jo izdelek običajno porabi v 1 tednu. Način preskušanja določa Energy Star®:
  • http://www.eu-energystar.org.

Nagrade

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS LBP7100Cn, njegove funkcije in zmožnosti.

USB connection

Povezava USB

Use and share over network

Uporaba in skupna raba prek omrežja

Naslednji koraki

Kje kupiti

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

Več informacij

Storitev Easy Service Plan

Da boste popolnoma mirni, zaščitite Canonovo naložbo.

Več informacij

Easy Service Plan