Canon i-SENSYS LBP712Cx

i-SENSYS LBP712Cx

Ta kompaktni tiskalnik s hitrim in kakovostnim barvnim laserskim tiskanjem ter prilagodljivimi možnostmi konfiguracije za veliko zmogljivost papirja zagotavlja, da je vaše delovno mesto še produktivnejše.

Prednosti

  • Hitro barvno tiskanje s hitrostjo 38 strani na minuto (A4) in 59 strani na minuto (A5 – ležeče)*
  • Večja produktivnost, ki jo zagotavlja razširljiva zmogljivost do 2300 strani, z izbirnimi možnostmi kaset za papir in možnostmi konfiguracije
  • Primeren za različna okolja zaradi majhnega ohišja
  • Podpora za tiskanje iz mobilnih naprav omogoča tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov
  • Učinkovito delovanje z originalnimi Canonovimi kartušami s tonerjem višje zmogljivosti
  • Nov visokozmogljiv toner S za hitrejše in energijsko učinkovito tiskanje
  • Samodejna odstranitev tesnilnega traku tonerja za enostavnejšo namestitev kartuše
  • Preprosto upravljanje kot del vašega omrežja
  • Izbirno varno tiskanje in shranjevanje
  • Enostavno obojestransko tiskanje za zmanjšanje stroškov in količine odpadkov

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti Canon i-SENSYS LBP712Cx

Hitro in prilagodljivo tiskanje


Tiskalnik LBP712Cx za barvno tiskanje s hitrostjo 38 strani na minuto je odlična izbira za zaposlena delovna okolja, ki zahtevajo zanesljiv, vsestranski tiskalnik. Zaradi možnosti uporabe do 4 visokozmogljivih kaset podajalnika papirja je popoln za sodobna povezana delovna mesta.

Visoka zmogljivost v majhnem ohišju


Da ste lahko produktivni, potrebujete visokozmogljiv tiskalnik, zato tiskalnik LBP712Cx zagotavlja standardno veliko zmogljivost 650 strani, ki jo je mogoče razširiti na 2300 strani. Je kompakten in zmogljiv spremljevalec za pisarno, vendar je kljub večji zmogljivosti še vedno majhen. Tiskalnik LBP712Cx je ne glede na opravilo tiskanja zasnovan za vsestranskost. Obojestranske dokumente velikosti od A5 do A4 natisne v nekaj sekundah.

Delo na poti


Tiskalnik LBP712Cx podpira program Apple AirPrint (iOS) in storitev Mopria (Android), zato lahko enostavno tiskate iz katere koli združljive naprave. S programom Canon PRINT Business lahko izkoristite tudi prednosti naprednejših funkcij. Za tiste, ki uporabljajo Google na delovnem mestu, je tiskalnik LBP712Cx pripravljen za Google Cloud Print za brezskrbno integracijo.

Kartuše s tonerjem višje zmogljivosti


Canon je na novo zasnoval svoje kartuše s tonerjem, ki so sedaj najboljše doslej. Tesnilni trak tonerja v kartuši se samodejno odstrani, ko namestite kartušo, kar zmanjšuje količino odpadkov in skrajša čas namestitve. Originalne Canonove kartuše s tonerjem enake kompaktne velikosti imajo sedaj višjo zmogljivost, kar vam omogoča še večjo produktivnost.

Canonova izjemna kakovost slike


Ne glede na to, ali tiskate predstavitve za pomembne sestanke ali brošure za vaše stranke, tiskalnik LBP712Cx ustvarja grafike, slike in besedilo v vrhunskih barvah in laserski kakovosti, kar bo naredilo večji vtis na bralca. Canonove priznane izkušnje s področja slik zagotavljajo, da lahko podjetja vseh velikosti ustvarjajo dokumente profesionalnega videza z natančnimi linijami, ostrim besedilom in visoko ločljivostjo. Tako lahko pustijo pozitiven vtis, ki si ga želijo vsa sodobna podjetja.

Pametne omrežne zmožnosti


Tiskalnik LBP712Cx je izjemno vsestranski in odlično dopolnjuje vaš nabor tiskalnikov. Podpora za jezika tiskalnikov PCL5e/6 in Adobe PostScript omogoča nemoteno integracijo v upravljana omrežna okolja. Tiskalnik LBP712Cx je prav tako primeren za okolja z upravljanimi storitvami tiskanja in je združljiv s Canonovim sistemom za oddaljeno upravljanje storitev e-Maintenance. Tiskalnik LBP712Cx lahko integrirate tudi v Canonovo platformo za upravljanje tiskanja uniFLOW, kar zagotavlja učinkovitost in varnost tiskanja My Print Anywhere ter dodatne prednosti za računovodstvo in prednosti pokrivanja stroškov.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS LBP712Cx, njegove funkcije in zmožnosti.

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

+3 Optional Paper Cassette

+3 izbirne kasete za papir

PCL Printing

Tiskanje PCL

PostScript Printing

Tiskanje PostScript

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Prospekt

* iz standardne kasete

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.