no consumer

Kamere s polno visoko ločljivostjo

Nadzorujte in varujte svoje poslovanje v polni visoki ločljivosti z vrhunsko kakovostjo slike in izjemno zmogljivostjo pri šibki svetlobi. Pametne funkcije omogočajo proaktivno analizo morebitnih varnostnih kršitev v realnem času, pametni nadzor senc omogoča jasen posnetek tudi v prizorih z zelo svetlim ozadjem.

VB-H41 175 x132.gif

VB-H43

Nadzorna kamera PTZ IP VB-H43 s polno visoko ločljivostjo združuje veliko 240-kratno povečavo, odlično zmogljivost pri šibki svetlobi in hitro samodejno ostrenje. Na voljo so prilagodljive možnosti namestitve za uporabo znotraj ali zunaj.

VB-H630VE.jpg

VB-H630VE

Nadzorna kamera s fiksno kupolo IP VB-H630VE s polno visoko ločljivostjo in trpežnim ohišjem z oceno IP66 je idealna za zahtevna zunanja okolja. S 111-stopinjskim vidnim poljem boste lahko dejavnost nadzorovali in snemali podnevi ali ponoči.

VB-H630D.jpg

VB-H630D

Nadzorna kamera s fiksno kupolo IP VB-H630D in polno visoko ločljivostjo je idealna za notranje prostore. S 111-stopinjskim vidnim poljem boste lahko dejavnost nadzorovali in snemali podnevi ali ponoči.

VB-H730F.jpg

VB-H730F

Nadzorna kamera v fiksnem ohišju IP VB-H730F s polno visoko ločljivostjo, izjemno širokim 112-stopinjskim vidnim poljem in vrhunsko zmogljivostjo pri šibki svetlobi. Na voljo so prilagodljive možnosti namestitve za uporabo znotraj ali zunaj.

Kakovost slike s polno visoko ločljivostjo

Uživajte v lepih slikah s številnimi podrobnostmi v polni visoki ločljivosti s Canonovim priznanim slikovnim procesorjem DIGIC DV III, ki je bil prvotno zasnovan za naše profesionalne videokamere. Ta procesor zagotavlja ločljivost do 1080p pri 30 sličicah na sekundo ter Canonovo priznano barvno reprodukcijo – tudi pri šibki svetlobi.

Full HD quality

Pametne funkcije

Intelligent Function_ICON.jpgPametne analitske funkcije omogočajo analize morebitnih varnostnih kršitev v realnem času. Za zaznavanje s 6 različnimi algoritmi imate na voljo do 15 območij v prizoru. Običajne metode zaznavanja alarma so zdaj prenovljene. Pomagajo zmanjšati število lažnih alarmov, povečati učinkovitost ter zmanjšati potrebno velikost pomnilnika, saj vklopijo snemanje samo, kadar so tveganja kršitev resnična.

Intelligent Function_DIAGRAM
Smart Shade Control

Pametni nadzor senc

Medtem ko konkurenčne kamere zajamejo zaporedje posnetkov pri različnih hitrostih zaslonke in jih združijo v en sam posnetek, da popravijo prizore z močno osvetljenim ozadjem, Canonov pametni nadzor senc (SSC) opravlja takojšnje nastavitve v resničnem času za izboljšanje vidljivosti slike v ospredju. Končni učinek je, da svetli deli ostanejo svetli, temni deli pa se osvetlijo. Tako se slabo vidne silhuete v trenutku spremenijo v jasno prepoznavne predmete.