Kompaktne kamere s polno visoko ločljivostjo

Te kompaktne kamere s polno visoko ločljivostjo in Canonovimi najnovejšimi objektivi se ponašajo z majhnostjo in učinkovitostjo. Omogočajo enostavno namestitev ter so zasnovane za varovanje in nadzor notranjih prostorov. Zagotavljajo ostre posnetke visoke kakovosti s širokim zornim kotom in izjemno zmogljivostjo pri šibki svetlobi.

VB-S31D.jpg

VB-S31D

Omrežna nadzorna kamera z majhno kupolo PT (VB-S31D) ali majhno fiksno kupolo (VB-S800D) s polno visoko ločljivostjo in izjemno kompaktnim objektivom. Idealna za nadzor zaprtih prostorov v trgovinah, izobraževalnih ustanovah in podjetjih.

VB-S30D.jpg

VB-S30D

Omrežna nadzorna kamera z majhno kupolo PTZ s polno visoko ločljivostjo in izjemno kompaktnim objektivom za enostavno namestitev. Popolna je za varovanje notranjih prostorov ter nadzor v podjetjih in na drugih prizoriščih.

VB-S800D.jpg

VB-S800D

Omrežna nadzorna kamera z majhno kupolo PT (VB-S31D) ali majhno fiksno kupolo (VB-S800D) s polno visoko ločljivostjo in izjemno kompaktnim objektivom. Idealna za nadzor zaprtih prostorov v trgovinah, izobraževalnih ustanovah in podjetjih.

VB-S900F.jpg

VB-S900F

Omrežna nadzorna kamera v majhnem fiksnem ohišju s polno visoko ločljivostjo in izjemno kompaktnim objektivom. Zaradi kompaktne zasnove je idealna za diskreten nadzor v različnih komercialnih zaprtih prostorih.

Izjemno kompaktno ohišje

Kamere so zaradi inovativne tehnologije objektivov dovolj majhne, da se udobno prilegajo vaši dlani. Naše kamere z majhno kupolo in polno visoko ločljivostjo merijo 120 x 54 mm (Š x V), zato so popolne za diskreten nadzor. Poleg kamer PTZ, PT in kamer s fiksno majhno kupolo je na voljo tudi izjemno kompaktna kamera v ohišju, ki meri samo 32 x 54 x 114 mm (Š x V x G).

Ultra-compact size
Full HD 30fps

Polna visoka ločljivost, 30 sličic na sekundo

Canonova procesorja DIGIC DVIII in DIGIC NET II zagotavljata vrhunsko kakovost slike s polno visoko ločljivostjo s hitrostjo do 30 sličic na sekundo. Njuna tehnologija za več pretočnih prenosov (2 x H.264) omogoča hkratno oddajanje v različnih ločljivostih. Zato lahko obenem izvajate nadzor v visoki ločljivosti ter zapisovanje v nizki ločljivosti.

Pametne funkcije

Intelligent Function_ICON.jpgPametne analitske funkcije omogočajo analize morebitnih varnostnih kršitev v realnem času. Za zaznavanje s 6 različnimi algoritmi imate na voljo do 15 območij v prizoru. Običajne metode zaznavanja alarma so zdaj prenovljene. Pomagajo zmanjšati število lažnih alarmov, povečati učinkovitost ter zmanjšati potrebno velikost pomnilnika, saj vklopijo snemanje samo, kadar so tveganja kršitev resnična.

Intelligent Function_DIAGRAM

Samodejni pametni nadzor senc

Medtem ko konkurenčne kamere zajamejo zaporedje posnetkov pri različnih hitrostih zaslonke in jih združijo v en sam posnetek, da popravijo prizore z zelo osvetljenim ozadjem, Canonov samodejni pametni nadzor senc (SSC) opravlja takojšnje nastavitve v resničnem času za izboljšanje vidljivosti slike v ospredju. Končni učinek je, da svetli deli ostanejo svetli, temni deli pa se osvetlijo. Tako se slabo vidne silhuete v trenutku spremenijo v jasno prepoznavne predmete.

Auto SSC