Canon Direct Print & Share

Direct Print & Share

S Canonovo programsko opremo Direct Print & Share lahko preprosto tiskate datoteke PDF, JPEG, TIFF in HP-GL/2¹, ne da bi vam bilo treba odpreti izvirne programe. Omogoča tudi enostavno izmenjavo datotek z drugimi v oblaku.²

Prednosti

  • Neposredno tiskanje datotek brez odpiranja programske opreme
  • Predogled datotek pred tiskanjem
  • Bližnjice za tiskanje z vlečenjem in spuščanjem
  • Preprosta skupna raba datotek v oblaku

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Direct Print & Share

Prihranite čas s preprostim tiskanjem


S Canonovo programsko opremo Direct Print & Share lahko datoteke PDF, JPEG, TIFF in HP-GL/2 natisnete, ne da bi morali odpreti programsko opremo, v kateri so bile datoteke ustvarjene. Tako lahko prihranite čas in datoteke natisnete kadar koli – tudi če so bile ustvarjene drugje. Pred tiskanjem si lahko dokument ogledate.

Bližnjice za tiskanje³


Ustvarite lahko več bližnjic za tiskanje različnih oblik datotek in z različnimi pravili. Tako lahko ustvarite optimirane poteke dela, kjer datoteke preprosto "spustite" in natisnete.

Skupna raba datotek v oblaku²


Dostopate lahko do množice storitev v oblaku, kar vam omogoča priročno prenašanje in skupno rabo datotek z drugimi. Ko datoteko postavite v skupno rabo in jo prenesete v oblak, se prejemniku samodejno pošlje e-poštno sporočilo. To je zelo pomembno pri kratkih rokih.

  • ¹Podpora za datoteke HP-GL/2 bo v programu Direct Print & Share 2.0 na voljo maja 2014.
  • ²Druge različice shranjevanja v oblak, razen v Googlovega, bodo v programu Direct Print & Share 2.0 na voljo maja 2014.
  • ³Bližnjice za tiskanje bodo v programu Direct Print & Share 2.0 na voljo maja 2014.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Direct Print & Share, njegove funkcije in zmožnosti.