Za podjetja

Omrežne kamere

Če potrebujete varovanje, poiščite rešitev v Canonovi družini omrežnih kamer. Kompaktne in izredno zmogljive kamere zagotavljajo osupljivo kakovost slike, tudi pri šibki svetlobi, ko je varnostno tveganje še večje.

Prednosti Canonove tehnologije

Canonove omrežne kamere ponujajo zbirko možnosti, na primer nastavitev slike v realnem času, več pretočnih prenosov in napredno analizo videa, s katerimi lahko natančno obdelujejo, spremljajo in zaznavajo morebitne varnostne kršitve ter jih prikažejo v obliki jasnih dokazov.

Prednosti Canonove tehnologije_370

Prednosti za stranke

Obdelava slike pri vseh svetlobnih razmerah

Imaging Across All Lighting Conditions

Canonove omrežne varnostne kamere imajo vgrajene številne tehnologije optike in obdelave slik, zato zagotavljajo natančne, izjemno podrobne slike pri vseh svetlobnih razmerah.

Zmanjševanje projektnih stroškov

Minimising Project Costs

Širok zorni kot in napredne možnosti zaznavanja alarma skupaj z izboljšano zaščito pred vremenom in udarci ponujajo neverjetno število varnostnih zmogljivosti ter zmanjšujejo projektne stroške.

Družina izdelkov

Z več kot 70 leti izkušenj s področja obdelave slik Canonova obsežna družina omrežnih kamer zajame vsak kot. Predstavljamo vam modele kamer PTZ, kamer s kupolo in kamer v ohišju s polno visoko ločljivostjo ali ločljivostjo 1,3 milijona svetlobnih pik. Zagotavljajo široko vidno polje in neverjetno kakovost slike – celo pri šibki svetlobi.

Kamere PTZ

Kamere s kupolo

Kamere v ohišju

Oddaljeno obračanje, nagibanje in povečava (PTZ) naših kamer omogočajo nadzor širokih območij in preprosto sledenje osebam. Popolne so za uporabo v upravljanju prometa ali za varovanje v mestu.

Naše kamere s kupolo dokazujejo, da je nadzorovanje lahko tudi diskretno. Zaradi svoje prijetne kompaktnosti in estetike so odlične za notranjo in zunanjo uporabo.

Kamere v ohišju omogočajo namestitev za raznovrstne namene. Imajo širok zorni kot, njihova namestitev na steno ali strop pa je enostavna.

Izobraževanje in podpora

Študije primerov

Case studies

Preberite zgodbe naših strank in odkrijte, kako so Canonove rešitve pomagale odpraviti resnične varnostne izzive.

Orodja za oblikovanje sistema

System Design Tools

S temi orodji lahko oblikujete prilagojeno rešitev za katere koli okoliščine.

Dodatni spletni viri

Prenesite programsko opremo, strojno opremo in priročnike za svojo omrežno kamero.

Iščete starejše omrežne kamere?

Specifikacije in informacije o združljivi dodatni opremi za starejše omrežne kamere lahko najdete v razdelku z arhiviranimi izdelki.