Za podjetja

Kamere v ohišju

Kamere v ohišju omogočajo namestitev za raznovrstne varovalne namene. Imajo široke zorne kote in so primerne za notranjo in zunanjo uporabo. Opremljene so z optično in digitalno povečavo, polno visoko ločljivostjo, pametnimi funkcijami in pametnim nadzorom senc. Obsežna družina kamer vključuje celo izjemno kompaktno kamero za okolja, kjer potrebujete diskretnost.

Široki zorni koti

Široki zorni koti do 112 stopinj omogočajo nadzorovanje ogromnih območij z eno samo kamero. To pomeni, da lahko omrežja za nadzor vzpostavite z manj kamerami in s tem ohranjate nižje stroške. Tudi pri najširših zornih kotih kakovost slike ostane odlična, saj Canonovi objektivi z optičnimi popravki zmanjšajo učinke "ribjega očesa".

Wide angle views
Simple to set up

Preprosta namestitev in uporaba

Te kamere so zasnovane za hitro in enostavno namestitev naravnost iz škatle in ne zahtevajo nobenih predhodnih nastavitev. Zbirka pripomočkov za zunanjo uporabo zagotavlja prilagodljivost konfiguracije za zunanjo uporabo in omogoča namestitev na strop, steno ali drog. Ko uporabljate elektronski sistem ostrenja zadaj v kamerah v ohišju VB-H in VB-M, je med povečevanjem ohranjeno ostrenje.

Kamere s kupolo

Dome Cameras

Naše kamere s kupolo dokazujejo, da je nadzorovanje lahko tudi diskretno. Zaradi svoje prijetne kompaktnosti in estetike so odlične za notranjo in zunanjo uporabo.

Kamere PTZ

IPTZ Cameras

Oddaljeno obračanje, nagibanje in povečava (PTZ) naših kamer omogočajo nadzor širokih območij in preprosto sledenje osebam. Popolne so za uporabo v upravljanju prometa ali za varovanje v mestu.