Za podjetja

Obdelava slike pri vseh svetlobnih
razmerah

Obdelava slike pri vseh svetlobnih razmerah_oglasna deska

Vrhunski rezultati pri šibki svetlobi

Naše omrežne kamere z delovanjem pri šibki svetlobi in barvno reprodukcijo so bile izboljšane za nočno in dnevno snemanje. Zato lahko kamere med vzpostavljanjem uravnoteženosti hrupa, resolucije in uravnoteženosti barv zagotavljajo slike z realističnimi barvami tudi pri šibki svetlobi.

"Ne glede na to, katero omrežno kamero Canon izberete, ste lahko prepričani, da bo zagotovila najboljše rezultate pri šibki svetlobi."

Obdelava slike pri težavnih svetlobnih razmerah

Slabši učinki zaradi močne osvetlitve, megle ali šuma lahko brez učinkovitega upravljanja ali izravnave uničijo fotografijo. Canonovi lastniški algoritmi za obdelavo fotografij zagotavljajo najboljšo kakovost fotografije, ne glede na svetlobne razmere.

Samodejni pametni nadzor senc (samodejni SSC)

Medtem ko konkurenčne kamere zajamejo zaporedje posnetkov pri različnih hitrostih zaslonke in jih združijo v en sam posnetek, da popravijo prizore z zelo osvetljenim ozadjem, Canonov samodejni pametni nadzor senc (SSC) opravlja takojšnje nastavitve v resničnem času za izboljšanje vidljivosti slike v ospredju. Končni učinek je, da svetli deli ostanejo svetli, temni deli pa se osvetlijo. Tako se slabo vidne silhuete v trenutku spremenijo v jasno prepoznavne predmete.

"Pri močni osvetlitvi ali pri šibki svetlobi Canonov lastniški algoritem – samodejni SSC zagotovi najboljšo kakovost fotografije."

Funkcija za izravnavo šuma

Haze Comp Image

Funkcija za izravnavo šuma nastavi kontrast slike, da okolja z meglo, šumom ali smogom postanejo jasnejša. Jasnejši postanejo tudi oddaljeni prizori, ki jih posnamete pri veliki povečavi. Stopnjo izravnave lahko nastavitev na možnost Visoko, Srednje, Nizko ali ročno prilagodite za najboljše rezultate.

Obdelava barvnih slik

Procesor za obdelavo slik DIGIC DVIII, ki se uporablja tudi pri Canonovih profesionalnih filmskih kamerah EOS, zagotavlja izjemno kakovost videa, nizko stopnjo hrupa, tekoče prehode ter živahne in natančne barve, ne glede na vir svetlobe.

"To pomeni, da so vse naše barve realistične, ne glede na vir svetlobe."

Obdelava slik z IR osvetlitvijo

Ko okolje ni osvetljeno ali je slabo osvetljeno, se za osvetlitev prizora običajno uporablja nevidna infrardeča svetloba, s katero lahko kamera zajame črno-bele posnetke.

Canonova tehnologija objektivov Super UD (z zelo nizko razpršitvijo) in infrardeči premaz proti odsevu izboljšata občutljivost, odpravljata bleščanje in podvajanje slike, da zmanjšata izgubo pri izostritvi, ki običajno nastopi pri uporabi IR. Slike, ki so posnete z visoko ločljivostjo, zahtevajo manj obdelave in zagotavljajo nižje stroške shranjevanja in pasovne širine.

Kamere z vgrajenimi IR diodami LED za enakomerno osvetlitev prizora uporabljajo dvojno LED polje. Ne glede na to, ali je predmet blizu ali daleč in ne glede na njegovo oddaljenost od roba, so slike pravilno osvetljene in vsebujejo izredne podrobnosti, ki so prikazane v obliki jasnih dokazov.

Obdelava slik z oddaljenim predmetom

Stekleni elementi z zelo močno nizko razpršitvijo in visokim indeksom lomljenja svetlobe odpravljajo učinek kromatične aberacije, ki je značilna za objektive z veliko povečavo. Zmanjšujejo popačenje v obliki napihovanja ali vbočenja ter ustvarjajo slike pristnega videza, pri katerih je celotno povečano območje slike prikazano v visoki ločljivosti.

Kamere PTZ serije VB-R s 30-kratno povečavo omogočajo, da uporabnik nadzoruje in snema predmete na kateri koli razdalji znotraj razpona povečave od neskončnosti do najmanjše razdalje predmeta, ki je 2 m (6,6 čevljev).