Za podjetja

Zmanjševanje projektnih stroškov

Zmanjševanje projektnih stroškov_oglasna deska

Širok vidni kot

Široki vidni koti omogočajo varovanje velikih območij z manj kamerami. Z najboljšo nastavitvijo visokokakovostnih asferičnih elementov pride do tipala kamere več svetlobe, zato so slike svetlejše in jasnejše, zmanjša pa se tudi običajni učinek ribjega očesa.

"Eden od Canonovih ciljev glede zasnove je zagotoviti, da imajo kamere najširši možen vidni kot, saj bi to zmanjšalo število kamer, ki jih moramo uporabiti pri projektu ali namestitvi. S tem bi prihranili pri stroških namestitve in zahtevah za pomnilnik in pasovno širino."

Nastavitev oddaljene funkcije PTRZ pri Canonovih kamerah s fiksno kupolo

Ko kamero namestite in povežete v omrežje, lahko njen položaj in vidni kot elektronsko nastavljate z orodjem za nastavitev kota kamere. Intuitivno prilagajanje vrtenja, nagiba, obračanja, povečave in ostrenja omogoča, da daljinsko konfiguracijo kamere opravi ena oseba, s čimer privarčujete čas in denar.

"PTRZ je edinstvena funkcija Canonovih kamer s fiksno kupolo. S tem orodjem integrator privarčuje čas in denar v fazi namestitve pri projektu."

Vgrajene analitske funkcije

S pametno analizo prizora lahko uporabniki prepoznajo nevarne okoliščine. Izberite do 15 območij za analiziranje, vključno z zaznavanjem premikajočih, zapuščenih, odstranjenih predmetov, z zaznavanjem posegov v kamero ter zaznavanjem prehodov in motenj. Povezani dogodki omogočajo logično združevanje alarmov, ki jih sproži video, s čimer ustvari sprožilce pogojnega alarma. Dodatno zaznavanje glasnosti in krikov omogoča večjo prilagodljivost. Po sprožitvi alarma kamere vklopijo snemanje, prenesejo posnetke v oddaljeni strežnik ali celo pošljejo e-poštno obvestilo.

"Vse Canonove kamere imajo zbirko vgrajenih analitskih funkcij. Ta raven prilagodljivosti omogoča večjo prilagodljivost namestitve pri projektih ne glede na njihov obseg ali zahtevnost."

Zaznavanje motenj

Zaznavanje zapuščenega predmeta

Zaznavanje premikanja

Zaznavanje odstranjenih predmetov

Zaznavanje posegov v kamero

Zaznavanje prehodov

Izboljšana varnost

Zaščita pristnosti podatkov videa preko omrežja je ključnega pomena za varnostno uporabo. Napredni varnostni protokoli IEEE 802.1X in IPSec omogočajo šifriranje prenosov in zaščito posameznih paketov, da se ohrani zaupnost zajetih video posnetkov.

Samodejno sledenje

Canonovo samodejno sledenje za razliko od običajnih rešitev učinkovito združuje inteligentno funkcijo zaznavanja premikajočih se predmetov z upravljanjem obračanja, nagiba in povečave kamere, da ohrani sledene predmete na sredini zaslona. Samodejna povečava ohranja enako velikost predmeta ne glede na njegovo lokacijo. Nastavitev časa in vrnitev na položaje zaznavanja omogoča, da kamera skoraj prostoročno poišče predmete in jim sledi.

Visoka hitrost, nadzorovana natančnost

Canonovi vrhunski mehanizmi PTZ vključujejo naše najnovejše inovacije pri zasnovi motorja, da predstavijo našo trenutno najbolj odzivno in natančno kamero PTZ. Natančni koračni motorji z neprekinjenim 360⁰ vrtenjem s 450 ⁰/s in funkcijo Auto-flip uporabniku omogočajo enostavno sledenje predmetom in spremljanje razpleta dogodkov.

Upravljanje pasovne širine (ADSR)

Canonova tehnologija ADSR (Area-specific Data Size Reduction) je učinkovito orodje pri upravljanju pasovne širine. Uporabniki lahko prosto določijo največ osem diskretnih območij za najboljšo kakovost slik, za preostala, manj pomembna območja pa tehnologija ADSR zagotovi višji nivo stiskanja. Takšen prilagodljiv pristop omogoča upravljanje uporabe pasovne širine, hkrati pa še vedno zajema podrobnosti na območjih, kjer je to najbolj potrebno.

Snemanje na kartico SD (Onvif profil G)

Možnost iskanja in pridobivanja videoposnetkov iz pomnilnika, ki je vstavljen v kamero, pomeni še večjo prilagodljivost za vsako rešitev varovanja.

Skladnost s standardom ONVIF profila G standardizira komunikacijo in za večjo učinkovitost omogoča združljivim rešitvam VMS dostop in nadzor te funkcije.

Zaščita pred okoljskimi vplivi (vrsta NEMA250 4X)

Kamere za zunanjo uporabo, ki so dodatno združljive z ohišjem NEMA 4X, zagotavljajo višjo raven zaščite pred okoljskimi vplivi v obalnih območjih in območjih z izpusti jedkih kemikalij.

Te robustne in vzdržljive kamere se lahko pohvalijo z velikim temperaturnim obsegom delovanja (od –50 do 55 ⁰C) in ponujajo zanesljiv zagon tudi pri temperaturi –30 ⁰C.

Odpornost na vreme pri zunanji uporabi (IP66)

Kjer potrebujete zaščito pred škodljivimi elementi, kamere za zunanjo uporabo, ki izpolnjujejo zahteve IP66, omogočajo visoko stopnjo zaščite pred prahom in vodo. Kamera je ustrezno zaščitena, ne glede na to, ali je naliv ali z močnim vodnim curkom izpirate to območje.

Zaščita pred udarci (IK10)

Kamere, ki izpolnjujejo zahteve IK10 in so skladne z evropskim standardom EN 62262, zagotavljajo visoko stopnjo zaščite pred zunanjimi vplivi. Zaradi polikarbonatnega pokrova kupole, mehanizma za uvlečenje objektiva in vzdržljivega zunanjega ohišja je kamera odporna na udarce.