Za podjetja

Kamere PTZ

S preprostim nadzorom lahko nadzorujete široka območja, z oddaljenim obračanjem, nagibanjem in povečavo naših kamer pa enostavno sledite osebam. Ti modeli so enostavni za namestitev in omogočajo široko polje pogleda, zato so popolni za uporabo v upravljanju prometa ter za varovanje v mestu in prodajnih središčih.

Široko polje pogleda

Ko je potrebno zagotoviti varovanje velikih območij, se uporaba oddaljenega obračanja, nagibanja in povečave močno obrestuje. S temi zmogljivostmi lahko hitro pregledate ogromna območja – ročno ali samodejno – osebam pa lahko preprosto sledite in jih nadzorujete. Če je potreben nadaljnji pregled, omogoča zmogljivo delovanje povečave podrobne posnetke od blizu visoke kakovosti, tudi pri šibki svetlobi.

Fieldof View
Optional housings

Dodatna ohišja in pripomočki

Namestitev je prilagodljiva, saj lahko naše kamere PTZ napajate prek omrežnega napajanja ali ethernetne povezave. Možnosti ohišja kamere, na primer zatemnjeno ali prozorno, omogočajo prilagodljivost namestitve v raznolikih okoljih – od parkirišč do koncertnih prizorišč.

Kamere v ohišju

Box Cameras

Kamere v ohišju omogočajo namestitev za raznovrstne namene. Imajo širok zorni kot, njihova namestitev na steno ali strop pa je enostavna.

Kamere s kupolo

Dome Cameras

Naše kamere s kupolo dokazujejo, da je nadzorovanje lahko tudi diskretno. Zaradi svoje prijetne kompaktnosti in estetike so odlične za notranjo in zunanjo uporabo.