Za podjetja

Orodja za oblikovanje sistema

S temi orodji lahko oblikujete prilagojeno rešitev za katere koli okoliščine.
Za prodajo in podporo Canonovih omrežnih kamer je zdaj odgovorno podjetje Canon Group Company, Axis Communications ›

Orodja za oblikovanje sistema

Orodje potrebnega prostora na disku (RDS)

Določitev zahtev za pomnilnik in pasovno širino je ključnega pomena pri zasnovi vsake omrežne rešitve varovanja. S tem preprostim računalom lahko izbirate med številnimi podprtimi kodeki, hitrostmi sličic in ločljivostmi ter določite zahteve za celotni pomnilnik.

Orodje vidnega polja (AOV)

Povečava širokih zornih kotov pomaga zmanjšati projektne stroške. Izberite najprimernejšo kamero, ločljivost in velikost predmeta, to orodje pa bo izračunalo vse potrebne podrobnosti.

Simulator fotoaparata

S simulatorjem fotoaparata lahko oblikujete prilagojeno postavitev za katere koli okoliščine. Naložite tlorise, nastavite merilo in začnite z vlečenjem in spuščanjem fotoaparatov na tloris.

Canonovo orodje za upravljanje kamere (CCMT)

CCMT je enostavno in učinkovito orodje, zasnovano za preprosto namestitev in konfiguracijo rešitve varovanja. Orodje CCMT vsebuje orodja za začetno namestitev ter več zahtevnejših in naprednejših nastavitev kamere, zato bo strokovnjak za namestitev z enim samim orodjem lahko izvedel celotno namestitev rešitve.

Orodje (PTRZ) za nastavljanje kota kamere

Orodje za nastavljanje kota kamere ima intuitiven uporabniški vmesnik, s katerim lahko daljinsko upravljate smer pogleda, povečave in ostrenja kamere PTRZ.

Kamere PTRZ:
VB-M600D/VE, VB-M620D/VE, VB-M640V/VE, VB-M641V/VE,
VB-H610D/VE, VB-H630D/VE
VB-M700F, VB-M741LE, VB-M740E
VB-H710F, VB-H730F

Orodje za združljivost z dodatno opremo kamere

Z Excelovo preglednico boste lahko poiskali dodatno opremo in nastavke za številne možnosti pritrditve.

Tabela združljivosti VMS

Zaradi svetovnega programa integracije so Canonove omrežne kamere združljive z vedno večjim številom rešitev programske opreme za upravljanje videa (VMS) in omrežnega snemanja videa (NVR) drugih ponudnikov. Za več podrobnosti prenesite najnovejšo Excelovo preglednico.

Podpora za vašo omrežno kamero

Prenesite programsko opremo, strojno opremo, priročnike in navodila za odpravljanje težav za svojo kamero.

Iščete starejše kamere NVS?

Specifikacije in informacije o združljivi dodatni opremi za starejše modele NVS lahko najdete v razdelku z arhiviranimi izdelki.