Za podjetja

Prednosti Canonove tehnologije

Naša družina omrežnih kamer ima vgrajene priznane tehnološke inovacije, ki so značilne za naše profesionalne filmske kamere, zato s kakovostno obdelavo slike in preverjeno tehnologijo objektiva prejmete vse zadevne informacije.

Prednosti Canonove tehnologije_Billboard

Priznana tehnologija objektiva

Zaradi Canonove optične tehnologije imajo omrežne kamere vgrajene hitre in svetle objektive ter ustvarjajo jasne, ostre slike z majhno stopnjo popačenja.

Stekleni elementi z zelo močno nizko razpršitvijo in visokim indeksom lomljenja svetlobe odpravljajo učinek kromatične aberacije, ki je značilna za objektive z veliko povečavo. Zmanjšujejo popačenje v obliki napihovanja ali vbočenja ter ustvarjajo slike pristnega videza, pri katerih je celotno povečano območje slike prikazano v visoki ločljivosti.

Če morate nadomestiti pogoje z infrardečo svetlobo, premaz objektiva za popravke infrardeče svetlobe izboljša občutljivost, odpravlja bleščanje in podvajanje slike ter poveča zmogljivost kamere pri šibki svetlobi.

Priznana tehnologija objektiva_1_370
Standarden širokokoten objektiv

Priznana tehnologija objektiva_2_370
Izjemno zmogljiv objektiv z majhno stopnjo popačenja

Tehnologija tipal

Tipala CMOS so ključni del vsake omrežne kamere. Canon za tipala uporablja lastno tehnologijo, zato tipala združujejo visoko občutljivost, visoko kakovost slike ter nizko stopnjo hrupa.

Zaradi svoje izjemno visoke občutljivosti ter visoke zmogljivosti pri ločljivosti se ta tipala uporabljajo na različnih področjih, od zdravstvenih raziskav do varovanja in v naših omrežnih kamerah.

Obdelava slik

Image processing


Dva slikovna in omrežna procesorja, DIGIC DV III in DIGIC NET II, omogočata brezhibno zajemanje, obdelavo, šifriranje in prenos slik.

Mehanizem DIGIC DV III, ki se uporablja tudi pri Canonovih profesionalnih filmskih kamerah EOS, zagotavlja izjemno kakovost videa, nizko stopnjo hrupa, tekoče prehode ter živahno in natančno reprodukcijo barv, zlasti pri šibki svetlobi.

Analiza slike

Pametna analiza vsebine videa v kameri omogoča analizo varnostnih kršitev v realnem času. Z 8 različnimi algoritmi lahko določite zaznavanje do 15 območij v prizoru, med drugim sta na voljo tudi funkciji zaznavanja vsiljivcev in krikov.

S tem smo popolnoma preoblikovali običajne metode zaznavanja alarma. Nova metoda zmanjšuje število lažnih alarmov, povečuje učinkovitost ter zmanjšuje potrebno velikost pomnilnika, saj vklopi snemanje samo, kadar so tveganja kršitev resnična.

Funkcija povezanih dogodkov omogoča logično združevanje alarmov, s čimer ustvari sprožilce pogojnega alarma.


Image Analysis

Miniaturizirana mehatronika

Miniaturised Mechatronics


Zaradi našega dobrega poznavanja miniaturizirane mehatronike (računalniško krmiljenih elektromehanskih podsistemov) razvijamo izdelke, ki našim strankam nudijo veliko prednosti.

En od teh sistemov je edinstvena zmožnost daljinske konfiguracije naših omrežnih kamer – PTRZ.

Ko kamero namestite in povežete v omrežje, lahko njen položaj in vidni kot elektronsko nastavljate z orodjem za nastavitev kota kamere. Usmerjenost kamere lahko intuitivno spreminjate z gumbi za obračanje/nagib, drsniki za vrtenje in drsnikom povečave, ki so prikazani na oknu za nastavitev. Zato lahko konfiguracijo opravi ena sama oseba, s čimer privarčujete čas in denar.