Canon VB-H43

VB-H43

Nadzorna kamera PTZ IP VB-H43 s polno visoko ločljivostjo združuje veliko 240-kratno povečavo, zmogljivost pri šibki svetlobi in hitro samodejno ostrenje. Na voljo so prilagodljive možnosti namestitve za uporabo znotraj ali zunaj.

/Images/VB-H43_tcm137-1465211.jpg

Prednosti

  • Snemajte jasne, podrobne slike v polni visoki ločljivosti s hitrostjo do 30 sličic na sekundo
  • Povečajte prilagodljivost nadzora z obračanjem, nagibanjem in povečavo
  • Uživajte v kompaktnem objektivu z 20-kratno optično povečavo
  • Vrhunska zmogljivost pri šibki svetlobi in samodejni pametni nadzor senc
  • Prilagodljiv nadzor in snemanje z dvema tokovoma H.264

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon VB-H43

Izjemna kakovost slike in najboljša optika v razredu


Zaščitite in nadzorujte kraj z izjemno kakovostno sliko v polni visoki ločljivosti, ki jo omogoča slikovni procesor Canon DIGIC DV III. Kamera VB-H43 ima zmogljiv objektiv z 20-kratno optično povečavo in 12-kratno digitalno povečavo, kar skupaj pomeni kar 240-kratno povečavo. Objektiv nudi 60,4-stopinjski širok zorni kot (na širokem delu) in hitro samodejno ostrenje. Z oddaljenim obračanjem, nagibanjem in povečavo lahko uživate v videoposnetkih polne visoke ločljivosti in odlični zmogljivosti pri šibki svetlobi.

Izjemno kakovosten video


Canonov omrežni procesor DIGIC NET II vključuje kodirnik H.264, ki ustvarja kakovostne in močno stisnjene videoposnetke. Hkrati vam izboljšan nadzor nad zmanjševanjem šuma (NR) in reprodukcijo barv omogoča vidne barve tudi pri šibki svetlobi. Samodejni pametni nadzor senc (samodejni SSC) izboljšuje vidnost predmetov v ospredju prizorov z močno osvetljenim ozadjem. Možnosti delovanja pri šibki svetlobi, ki so najboljše v razredu, in resnično delovanje podnevi/ponoči zagotavljajo izjemne rezultate v različnih okoljih.

Osredotočenost na pametno delovanje in varnost


Pametne funkcije z analizo razlik med različnimi območji pomagajo uporabnikom, da prepoznajo nevarne situacije. Hkrati je mogoče v eni kameri uporabljati največ 15 funkcij. Izbirate lahko med šestimi različnimi pametnimi funkcijami: zaznavanje premikajočih se predmetov, zaznavanje zapuščenih predmetov, zaznavanje odstranjenih predmetov, zaznavanje posegov v kamero, zaznavanje prehodov in zaznavanje hrupa. Kamero lahko nastavite tako, da zaznana dejavnost aktivira snemanje, prenese posnetke v strežnik ali pošlje e-poštno obvestilo. Če uporabljate kartico SD, lahko shranite in pregledate videoposnetke alarma, pri čemer vam vsebine ni treba najprej prenesti v računalnik. Šifriranje SSL/TLS zagotavlja varno povezavo med kamero in strežnikom.

Izboljšana združljivost in priročnost


Skladnost z najnovejšim standardom ONVIF v2.4 profila S omogoča, da preprosto ustvarite rešitev s programsko opremo za upravljanje videa, ki podpira ONVIF. Canon podpira tudi enostavno integracijo z uporabo Canonovega kompleta za razvoj programske opreme za omrežne kamere in specifikacij protokola HTTP.

Preprosta in prilagodljiva namestitev


Z izbirnimi ohišji ali stojali lahko kamero na več načinov namestite na prostem ali v zaprtih prostorih. Kamero VB-H43 lahko napajate s širokim naborom napajalnih virov: PoE, 12 V DC ali 24 V AC.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon VB-H43, njegove funkcije in zmožnosti.

DIGIC NET II

Učinkovita omrežna obdelava

Digic DV III

Upravlja kakovost in nadzor slik

Full HD

Polna visoka ločljivost

PTZ

Vrtenje/nagib/povečava

Drag to move

Preprosto upravljanje obračanja, nagiba in povečave

Area zoom

Preprosto usmerjanje

Preset Tours

Samodejno nadziranje

Auto DayNight

Odstranljiv filter IR

Intelligent Function

Analiza vsebine videa

Power over Ethernet

Napajanje prek Etherneta

SD Card

Snemanje robov

CCMT

Upravljanje več kamer

VB-H43
  • Glavna enota VB-H43
  • Priključek za napajanje
  • Namestitveni CD-ROM
  • Navodila za namestitev
  • Letak garancijske kartice