Canon VB-H730F

VB-H730F

Kamera v fiksnem ohišju VB-H730F s polno visoko ločljivostjo zagotavlja široko 112-stopinjsko vidno polje in vrhunsko zmogljivost pri šibki svetlobi. Na voljo so prilagodljive možnosti namestitve za uporabo znotraj ali zunaj.

/Images/VB-H730F_tcm137-1465214.jpg

Prednosti

  • Snemajte jasne, podrobne slike v polni visoki ločljivosti
  • Uživajte v svetlem (širokem) objektivu f/1,2 s 112-stopinjskim zornim kotom
  • Dosegajte boljše rezultate v pogojih z osvetljenim ozadjem s samodejnim pametnim nadzorom senc
  • Preprosto snemajte videoposnetke z več zmogljivostmi pretakanja
  • Izboljšano zaznavanje z naprednimi vgrajenimi analitskimi funkcijami

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon VB-H730F

Izjemna kakovost slike in najboljša optika v razredu


Zaščitite in nadzorujte kraj z izjemno kakovostno sliko v polni visoki ločljivosti, ki jo omogoča slikovni procesor Canon DIGIC DV III. Z izjemno širokim 112-stopinjskim zornim kotom z objektivom s 3-kratno optično in 4-kratno digitalno povečavo ter odstranljivim filtrom za preprečevanje infrardeče svetlobe lahko pri vsaki svetlobi vidite vse. Elektronski sistem ostrenja zadaj in (širok) svetel objektiv f/1,2 zagotavljata vrhunsko delovanje.

Izjemno kakovosten video


Canonov omrežni procesor DIGIC NET II vključuje kodirnik H.264, ki ustvarja kakovostne in močno stisnjene videoposnetke. Hkrati vam izboljšan nadzor nad zmanjševanjem šuma (NR) in reprodukcijo barv omogoča vidne barve tudi pri šibki svetlobi. Samodejni pametni nadzor senc (samodejni SSC) izboljšuje vidnost predmetov v ospredju prizorov z močno osvetlitvijo zadaj. Možnosti delovanja pri šibki svetlobi, ki so najboljše v razredu, in resnično delovanje podnevi/ponoči zagotavljajo izjemne rezultate v različnih okoljih.

Osredotočenost na pametno delovanje in varnost


Pametne funkcije z analizo razlik med različnimi območji pomagajo uporabnikom, da prepoznajo nevarne situacije. Hkrati je mogoče v eni kameri uporabljati največ 15 funkcij. Izbirate lahko med šestimi različnimi pametnimi funkcijami: zaznavanje premikajočih se predmetov, zaznavanje zapuščenih predmetov, zaznavanje odstranjenih predmetov, zaznavanje posegov v kamero, zaznavanje prehodov in zaznavanje hrupa. Kamero lahko nastavite tako, da zaznana dejavnost aktivira snemanje, prenese posnetke v strežnik ali pošlje e-poštno obvestilo. Če uporabljate kartico SD, lahko pridobite in pregledate videoposnetke alarma, pri čemer vsebine ni treba najprej prenesti v računalnik. Šifriranje SSL/TLS zagotavlja varno povezavo med kamero in strežnikom.

Izboljšana združljivost in priročnost


Canonove omrežne kamere so združljive z vodilno programsko opremo za upravljanje videa. Skladnost z najnovejšim standardom ONVIF v2.4 profila S omogoča, da preprosto ustvarite rešitev s programsko opremo za upravljanje videa, ki podpira ONVIF. Canon podpira tudi enostavno integracijo z uporabo Canonovega kompleta za razvoj programske opreme za omrežne kamere in specifikacij protokola HTTP.

Preprosta in prilagodljiva namestitev


Z izbirnimi ohišji ali stojali lahko kamero na več načinov namestite na prostem ali v zaprtih prostorih. Kamero VB-H730F lahko napajate s širokim naborom napajalnih virov: PoE, 12 V DC ali 24 V AC.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon VB-H730F, njegove funkcije in zmožnosti.

DIGIC NET II

Učinkovita omrežna obdelava

Digic DV III

Upravlja kakovost in nadzor slik

Full HD

Polna visoka ločljivost

Auto DayNight

Odstranljiv filter IR

Intelligent Function

Analiza vsebine videa

Power over Ethernet

Napajanje prek Etherneta

SD Card

Snemanje robov

CCMT

Upravljanje več kamer

VB-H730F
  • Glavna enota VB-H730F
  • Priključek za napajanje
  • Namestitveni CD-ROM
  • Navodila za namestitev
  • Letak garancijske kartice