Canon VB-M620D

VB-M620D

Nadzorna kamera s fiksno kupolo IP VB-M620D in ločljivostjo 1,3 milijona slikovnih pik je idealna za notranje prostore. S 111-stopinjskim vidnim poljem boste lahko dejavnost nadzorovali in snemali podnevi ali ponoči.

/Images/VB-M620D-03_tcm137-1464391.jpg

Prednosti

 • Odlična kakovost slike v ločljivosti 1,3 milijona slikovnih pik in 3-kratna široka optična povečava
 • Filter za preprečevanje infrardeče svetlobe zagotavlja 24-urno nadzorovanje
 • Funkcija za oddaljeno prilagajanje vrtenja, nagibanja, obračanja ter povečave (PTRZ) skrajša čas namestitve.
 • Prilagodljiv nadzor in snemanje z dvema tokovoma H.264

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon VB-M620D

Izjemna kakovost slike in najboljša optika v razredu


Zaščitite in nadzorujte kraj z izjemno kakovostno sliko v polni visoki ločljivosti, ki jo omogoča slikovni procesor Canon DIGIC DV III. Z izjemno širokim 111-stopinjskim zornim kotom z objektivom s 3-kratno optično in 4-kratno digitalno povečavo ter odstranljivim filtrom za preprečevanje infrardeče svetlobe lahko pri vsaki svetlobi vidite vse. Elektronski sistem ostrenja zadaj in (širok) svetel objektiv f/1,2 zagotavljata vrhunsko delovanje.

Izjemno kakovosten video


Canonov omrežni procesor DIGIC NET II vključuje kodirnik H.264, ki ustvarja kakovostne in močno stisnjene videoposnetke. Hkrati vam izboljšan nadzor nad zmanjševanjem šuma (NR) in reprodukcijo barv omogoča vidne barve tudi pri šibki svetlobi. Samodejni pametni nadzor senc (samodejni SSC) izboljšuje vidnost predmetov v ospredju prizorov z močno osvetlitvijo zadaj. Možnosti delovanja pri šibki svetlobi, ki so najboljše v razredu, in resnično delovanje podnevi/ponoči zagotavljajo izjemne rezultate v različnih okoljih.

Osredotočenost na pametno delovanje in varnost


Pametne funkcije z analizo razlik med različnimi območji pomagajo uporabnikom, da prepoznajo nevarne situacije. Hkrati je mogoče v eni kameri uporabljati največ 15 funkcij. Izbirate lahko med šestimi različnimi pametnimi funkcijami: zaznavanje premikajočih se predmetov, zaznavanje zapuščenih predmetov, zaznavanje odstranjenih predmetov, zaznavanje posegov v kamero, zaznavanje prehodov in zaznavanje hrupa. Kamero lahko nastavite tako, da zaznana dejavnost aktivira snemanje, prenese posnetke v strežnik ali pošlje e-poštno obvestilo. Če uporabljate kartico SD, lahko pridobite in pregledate videoposnetke alarma, pri čemer vsebine ni treba najprej prenesti v računalnik. Šifriranje SSL/TLS zagotavlja varno povezavo med kamero in strežnikom.

Izboljšana združljivost in priročnost


Skladnost z najnovejšim standardom ONVIF v2.4 profila S omogoča, da preprosto ustvarite rešitev s programsko opremo za upravljanje videa, ki podpira ONVIF. Canon podpira tudi enostavno integracijo z uporabo Canonovega kompleta za razvoj programske opreme za omrežne kamere in specifikacij protokola HTTP.

Funkcija PTRZ za preprosto nastavitev


Orodje za nastavljanje kota kamere vam po namestitvi omogoča enostavnejšo nastavitev pogleda iz omrežnega računalnika z oddaljenim prilagajanjem vrtenja, nagibanja, obračanja ter povečave (PTRZ) in vam tako prihrani čas.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon VB-M620D, njegove funkcije in zmožnosti.

DIGIC NET II

Učinkovita omrežna obdelava

Digic DV III

Upravlja kakovost in nadzor slik

1.3 Mega Pixel

Slike visoke kakovosti

Drag to move

Preprosto upravljanje obračanja, nagiba in povečave

Auto DayNight

Odstranljiv filter IR

Intelligent Function

Analiza vsebine videa

Power over Ethernet

Napajanje prek Etherneta

SD Card

Snemanje robov

CCMT

Upravljanje več kamer

VB-M620D
 • Glavna enota VB-M620D
 • Priključek za napajanje
 • Namestitveni CD-ROM
 • Enota varovalne žice
 • Vmesniški kabel za zvok
 • Šablona
 • Letak garancijske kartice