Canon VB-M620VE

VB-M620VE

Nadzorna kamera s fiksno kupolo IP VB-M620VE z ločljivostjo 1,3 milijona slikovnih pik in trpežnim ohišjem z oceno IP66 je idealna za zahtevna zunanja okolja. S 111-stopinjskim vidnim poljem boste lahko dejavnost nadzorovali in snemali podnevi ali ponoči.

/Images/VB-M620VE-03_tcm137-1464382.jpg

Prednosti

 • Zunanja zaščita zaradi robustnega, vodotesnega ohišja
 • Odlična kakovost slike v ločljivosti 1,3 milijona slikovnih pik in 3-kratna široka optična povečava
 • Odstranljivi filter za preprečevanje infrardeče svetlobe zagotavlja 24-urno nadzorovanje
 • Funkcija za oddaljeno prilagajanje vrtenja, nagibanja, obračanja ter povečave (PTRZ) skrajša čas namestitve.
 • Prilagodljiv nadzor in snemanje z dvema tokovoma H.264

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon VB-M620VE

Izjemna kakovost slike in najboljša optika v razredu


Zaščitite in nadzorujte kraj z izjemno kakovostno sliko v ločljivosti 1,3 milijona slikovnih pik, ki jo omogoča slikovni procesor Canon DIGIC DV III. Z izjemno širokokotnim 111-stopinjskim objektivom s 3-kratno optično in 4-kratno digitalno povečavo ter odstranljivim filtrom za preprečevanje infrardeče svetlobe lahko pri vsaki svetlobi vidite vse. Elektronski sistem ostrenja zadaj in svetel objektiv f/1,2 zagotavljata vrhunsko delovanje.

Vzdržljivo in vodotesno ohišje


Zaradi zunanjega ohišja iz aluminijaste zlitine in močne polikarbonatne kupole je kamera VB-M620VE odporna na udarce z močjo do 50 Joulov. Ustreza standardu IP66 glede prahu in vodotesnosti, zaradi česar je popolna za uporabo zunaj. Deluje v temperaturnem obsegu od -10 do 50 °C in ima vgrajen mehanizem za zmanjševanje zamegljenosti, zato je odlična za uporabo v neprijaznih okoljih. Na voljo je tudi izbirni grelec za hladnejša okolja, s katerim lahko kamera deluje tudi pri temperaturah do -30 °C.

Izjemno kakovosten video


Canonov omrežni procesor DIGIC NET II vključuje kodirnik H.264, ki ustvarja kakovostne in močno stisnjene videoposnetke. Hkrati vam izboljšan nadzor nad zmanjševanjem šuma (NR) in reprodukcijo barv omogoča vidne barve tudi pri šibki svetlobi. Samodejni pametni nadzor senc (samodejni SSC) izboljšuje vidnost predmetov v ospredju prizorov z močno osvetlitvijo zadaj. Možnosti delovanja pri šibki svetlobi, ki so najboljše v razredu, in resnično delovanje podnevi/ponoči zagotavljajo izjemne rezultate v različnih okoljih.

Osredotočenost na pametno delovanje in varnost


Pametne funkcije z analizo razlik med različnimi območji pomagajo uporabnikom, da prepoznajo nevarne situacije. Hkrati je mogoče v eni kameri uporabljati največ 15 funkcij. Izbirate lahko med šestimi različnimi pametnimi funkcijami: zaznavanje premikajočih se predmetov, zaznavanje zapuščenih predmetov, zaznavanje odstranjenih predmetov, zaznavanje posegov v kamero, zaznavanje prehodov in zaznavanje hrupa. Kamero lahko nastavite tako, da zaznana dejavnost aktivira snemanje, prenese posnetke v strežnik ali pošlje e-poštno obvestilo. Če uporabljate kartico SD, lahko pridobite in pregledate videoposnetke alarma, pri čemer vsebine ni treba najprej prenesti v računalnik. Šifriranje SSL/TLS zagotavlja varno povezavo med kamero in strežnikom.

Izboljšana združljivost in priročnost


Skladnost z najnovejšim standardom ONVIF v2.4 profila S omogoča, da preprosto ustvarite rešitev s programsko opremo za upravljanje videa, ki podpira ONVIF. Canon podpira tudi enostavno integracijo z uporabo Canonovega kompleta za razvoj programske opreme za omrežne kamere in specifikacij protokola HTTP.

Funkcija PTRZ za preprosto nastavitev


Orodje za nastavljanje kota kamere vam po namestitvi omogoča enostavnejšo nastavitev pogleda iz omrežnega računalnika z oddaljenim prilagajanjem vrtenja, nagibanja, obračanja ter povečave (PTRZ) in vam tako prihrani čas.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon VB-M620VE, njegove funkcije in zmožnosti.

DIGIC NET II

Učinkovita omrežna obdelava

Digic DV III

Upravlja kakovost in nadzor slik

1.3 Mega Pixel

Slike visoke kakovosti

IK10

Potrjena zaščita proti udarcem

Weatherproof

Odporen na vremenske vplive

Auto DayNight

Odstranljiv filter IR

Intelligent Function

Analiza vsebine videa

Power over Ethernet

Napajanje prek Etherneta

SD Card

Snemanje robov

CCMT

Upravljanje več kamer

VB-M620VE
 • Glavna enota VB-M620VE
 • Priključek za napajanje
 • Namestitveni CD-ROM
 • Enota varovalne žice
 • Vmesniški kabel za zvok
 • Ključ
 • Šablona
 • Navodila za namestitev (J)
 • Letak garancijske kartice