Canon VB-M720F

VB-M720F

Kamera v fiksnem ohišju VB-M720F z ločljivostjo 1,3 milijona slikovnih pik, posebej širokim 112-stopinjskim vidnim poljem in vrhunsko zmogljivostjo pri šibki svetlobi. Na voljo so prilagodljive možnosti namestitve za uporabo znotraj ali zunaj.

/Images/VB-M720F_tcm137-1465228.jpg

Prednosti

  • Zajemite jasne, podrobne slike v ločljivosti 1,3 milijona slikovnih pik
  • Uživajte v svetlem (širokem) objektivu f/1,2 s 112-stopinjskim zornim kotom
  • Zagotavlja boljše rezultate v pogojih z osvetljenim ozadjem s samodejnim pametnim nadzorom senc
  • Preprosto snemajte videoposnetke z več zmogljivostmi pretakanja
  • Izboljšajte zaznavanje z naprednimi vgrajenimi analitskimi funkcijami

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon VB-M720F

Izjemna kakovost slike in najboljša optika v razredu


Zaščitite in nadzorujte kraj z izjemno kakovostno sliko v ločljivosti 1,3 milijona slikovnih pik, ki jo omogoča slikovni procesor Canon DIGIC DV III. Z izjemno širokim 112-stopinjskim zornim kotom z objektivom s 3-kratno optično in 4-kratno digitalno povečavo ter odstranljivim filtrom za preprečevanje infrardeče svetlobe lahko pri vsaki svetlobi vidite vse. Elektronski sistem ostrenja zadaj in (širok) svetel objektiv f/1,2 zagotavljata vrhunsko delovanje.

Izjemno kakovosten video


Canonov procesor DIGIC NET II vključuje kodirnik H.264, ki ustvarja kakovostne in močno stisnjene videoposnetke. Hkrati vam izboljšan nadzor nad zmanjševanjem šuma (NR) in reprodukcijo barv omogoča vidne barve tudi pri šibki svetlobi. Samodejni pametni nadzor senc (samodejni SSC) izboljšuje vidnost predmetov v ospredju prizorov z močno osvetlitvijo zadaj. Odlične možnosti delovanja pri šibki svetlobi in odstranljivi filter za preprečevanje infrardeče svetlobe zagotavljajo izjemne rezultate v različnih okoljih.

Osredotočenost na pametno delovanje in varnost


Pametne funkcije z analizo razlik med različnimi območji pomagajo uporabnikom, da prepoznajo nevarne situacije. Hkrati je mogoče v eni kameri uporabljati največ 15 funkcij. Izbirate lahko med šestimi različnimi pametnimi funkcijami: zaznavanje premikajočih se predmetov, zaznavanje zapuščenih predmetov, zaznavanje odstranjenih predmetov, zaznavanje posegov v kamero, zaznavanje prehodov in zaznavanje hrupa. Kamero lahko nastavite tako, da zaznana dejavnost aktivira snemanje, prenese posnetke v strežnik ali pošlje e-poštno obvestilo. Če uporabljate kartico SD, lahko pridobite in pregledate videoposnetke alarma, pri čemer vsebine ni treba najprej prenesti v računalnik. Šifriranje SSL/TLS zagotavlja varno povezavo med kamero in strežnikom.

Izboljšana združljivost in priročnost


Canonove omrežne kamere so združljive z vodilno programsko opremo za upravljanje videa. Skladnost z najnovejšim standardom ONVIF v2.4 profila S omogoča, da preprosto ustvarite rešitev s programsko opremo za upravljanje videa, ki podpira ONVIF. Canon podpira tudi enostavno integracijo z uporabo Canonovega kompleta za razvoj programske opreme za omrežne kamere in specifikacij protokola HTTP.

Preprosta in prilagodljiva namestitev


Z izbirnimi ohišji ali stojali lahko kamero na več načinov namestite na prostem ali v zaprtih prostorih. Kamero VB-H720F lahko napajate s širokim naborom napajalnih virov: PoE, 12 V DC ali 24 V AC.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon VB-M720F, njegove funkcije in zmožnosti.

DIGIC NET II

Učinkovita omrežna obdelava

Digic DV III

Upravlja kakovost in nadzor slik

1.3 Mega Pixel

Slike visoke kakovosti

Auto DayNight

Odstranljiv filter IR

Intelligent Function

Analiza vsebine videa

Power over Ethernet

Napajanje prek Etherneta

SD Card

Snemanje robov

CCMT

Upravljanje več kamer

VB-M720F
  • Glavna enota VB-M720F
  • Priključek za napajanje
  • Namestitveni CD-ROM (J/E/F/I/G/S)
  • Navodila za namestitev (J)
  • Letak garancijske kartice