Canon VB-R13

VB-R13

Vsestranska omrežna kamera PTZ za notranje prostore ima svetel objektiv f/1,4–4,8 s 30-kratno optično povečavo, 1/3-palčno tipalo CMOS s polno visoko ločljivostjo, funkcijo neprekinjenega 360° vrtenja, več analitskih funkcij in je izjemno zmogljiva pri šibki svetlobi.

/Images/VB-R13_tcm137-1418472.jpg

Prednosti

 • 30-kratna optična povečava s hitrim in natančnim samodejnim ostrenjem in izjemno zmogljivostjo pri šibki svetlobi
 • Natančno sledenje predmetu z neprekinjenim vrtenjem in funkcijo Auto-Flip
 • Izboljšana digitalna povečava poveča zmogljivosti povečave kamere ter izboljša kakovost slike
 • Prilagodljivo zmanjšanje šuma glede na gibanje in tehnologija za zmanjševanje velikosti podatkov glede na območje (ADSR) ohranjata kakovost videoposnetkov ter hkrati zmanjšujeta uporabo pasovne širine
 • Vgrajene analitske funkcije za pametno in učinkovito zaznavanje alarma
 • Podpora za konfiguracijo in pretakanje v številnih spletnih brskalnikih in mobilnih napravah
 • V skladu s profilom S in profilom G ONVIF®

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon VB-R13

Ostre slike visoke ločljivosti za napreden nadzor notranjih prostorov


Omrežna kamera VB-R13 za notranje prostore s 1/3-palčnim tipalom CMOS s polno visoko ločljivostjo ujame neverjetne podrobnosti tudi pri šibki svetlobi. Kamera VB-R13 z optiko visoke kakovosti, hitrim samodejnim ostrenjem, zmogljivo funkcijo za izravnavo šuma in funkcijo samodejnega pametnega nadzora senc (SSC) poudari podrobnosti tudi v zahtevnih pogojih osvetlitve. S hitrostjo delovanja 450° na sekundo in s funkcijo Auto-Flip ter neprekinjenim 360° vrtenjem lahko predmetom sledi hitro in natančno.

Z zmogljivo povečavo ste bližje pomembnemu dogajanju


Kamera VB-R13 ima 30-kratno optično povečavo in 20-kratno digitalno povečavo, zato je odlična za nadzor in spremljanje. Ko je dosežena omejitev optične povečave, izboljšana digitalna povečava nadomesti slike z nizko ločljivostjo z obrezanimi slikami in tako razširi povečavo kamere ter izboljša kakovost slike. Objektiv z asferičnimi elementi in elementi z zelo nizko razpršitvijo za preprečevanje popačenja preprečuje kromatične aberacije ter ustvari slike v visoki ločljivosti s katere koli razdalje.

Podrobne slike tudi pri polnem načinu telefoto in v šibki svetlobi


Zajemite izjemne slike tudi v skoraj povsem temnih prostorih. Kamera VB-R13 zagotavlja jasne slike pri svetlobi samo 0,05 luksa za barvne slike in 0,002 luksa za črno-bele slike. Tehnologija za zmanjševanje velikosti podatkov glede na območje (ADSR) ohranja ločljivost za optimizacijo zahtev za pasovno širino, pametno prilagodljivo zmanjšanje šuma glede na gibanje pa nadzoruje prizor in dinamično prilagaja šum pri šibki svetlobi za izboljšanje kakovosti slike.

Zasnovana za digitalno prihodnost


Kamero VB-R13 lahko spremljate in konfigurirate v številnih brskalnikih in mobilnih napravah, zato si lahko sliko enostavno oddaljeno ogledate v živo iz mobilnega okolja. Kamero VB-R13 lahko hitro in enostavno integrirate v obstoječe omrežje nadzornih naprav: enostavno jo lahko nastavite in konfigurirate s Canonovim orodjem za upravljanje kamere (CCMT), kamera pa je tudi v skladu s profiloma S in G standarda ONVIF, zato je združljiva z varnostnimi sistemi drugih ponudnikov.

Prilagodljivo nadzorno orodje


Od konfiguracij ethernetnega omrežja do prostostoječega snemanja na pomnilniško kartico SD – kamera VB-R13 je idealna za nadzor notranjih prostorov. Z vgrajenimi analitskimi profili za napredno zaznavanje alarma, 256 prednastavljenimi položaji, petimi prednastavljenimi potmi, vhodom/izhodom za alarm in dvosmernim zvokom omogoča enostaven nadzor.

 • *ONVIF® je registrirana blagovna znamka družbe Onvif Inc.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon VB-R13, njegove funkcije in zmožnosti.

Digic DV III

Upravlja kakovost in nadzor slik

DIGIC NET II

Učinkovita omrežna obdelava

Optical 30x zoom

Optična povečava visoke kakovosti

enhanced digital zoom

Izboljšana digitalna povečava

Full HD

Polna visoka ločljivost

360_degree_Revolving

Neprekinjeno vrtenje

Auto SSC

Samodejni pametni nadzor senc

Intelligent Function

Analiza vsebine videa

Simple Camera Setting

Nastavitev z enim klikom

AC DC PoE

Več možnosti napajanja

SD Card

Snemanje robov

VB-R13
 • Glavna enota VB-R13
 • Namestitveni CD-ROM
 • Plošča za pritrditev na strop
 • Ključ
 • Šablona
 • Priključek za napajanje
 • Navodila za namestitev
 • Garancijska kartica (J)
 • Letak garancijske kartice
 • Previdno pri uporabi pomnilniških kartic