Canon VB-S30D

VB-S30D

Omrežna nadzorna kamera z majhno kupolo PTZ s polno visoko ločljivostjo in izjemno kompaktnim objektivom za enostavno namestitev. Popolna je za varovanje notranjih prostorov ter nadzor v podjetjih in na drugih prizoriščih.

/Images/VB-S30D_tcm137-1465231.jpg

Prednosti

 • Izjemno kompaktno ohišje v obliki majhne kupole
 • Polna visoka ločljivost pri hitrosti 30 sličic na sekundo
 • Tipalo CMOS za visoko zmogljivost pri šibki svetlobi
 • Canonov širokokotni objektiv visoke ločljivosti s 3,5-kratno optično povečavo (4-kratno digitalno povečavo)
 • Več pretočnih prenosov videoposnetkov MJPEG in H.264
 • Neposredno snemanje/predvajanje z kartice MicroSD (64 GB)
 • Združljiva s standardom ONVIF 2.2 in profilom S

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon VB-S30D

Polna visoka ločljivost


Izjemno kompaktno omrežno nadzorno kamero v majhni fiksni kupoli PTZ VB-S30D odlikuje visoka ločljivost (1920 x 1080) pri 30 sličicah na sekundo. Tipalo CMOS zagotavlja odlično kakovost slik brez uhajanja barv in zamegljenih linij. Samodejni pametni nadzor senc (SSC) optimira osvetlitev, kar izboljša svetla območja in popravi temna pri prizorih, osvetljenih od zadaj, in pri šibki svetlobi, zato kamera resnično deluje podnevi in ponoči.

Objektiv visoke kakovosti


Novi, izjemno kompakten širokokotni objektiv se ponaša s 3,5-kratno optično povečavo (z dodatno 4-kratno povečavo). Funkcije obračanja, nagibanja in povečave (PTZ) poenostavijo premikanje kamere na programirane prednastavljene položaje. Široki kot in majhna popačenost visokokakovostnega Canonovega objektiva z zaslonko spustita več svetlobe do tipala kamere, zato so slike svetlejše in jasnejše.

Dva procesorja za obdelavo slik


Dva slikovna procesorja, DIGIC DV III in DIGIC NET II, omogočata brezhibno zajemanje, obdelavo, kodiranje in prenos slik. Na novo zasnovano notranje programiranje omogoča več tokov H.264 in/ali MJPEG v visoki ali nižji ločljivosti. Kamere ne omogočajo le več tokov, temveč tudi istočasno pretakanje. Kodirnik H.264 ustvarja kakovostne in močno stisnjene videoposnetke za brezhiben nadzor v različnih okoljih.

Združljivost in priročnost


Kamero VB-S30D lahko preprosto integrirate z uporabo specifikacij protokola HTTP in kompleta za razvoj programske opreme za omrežne kamere. Canon je polnopravni član industrijskega foruma ONVIF, ki si prizadeva za razvoj globalnega standarda za vmesnik fizičnih nadzornih izdelkov na osnovi naslova IP. Skladnost z najnovejšim standardom ONVIF 2.2 in profilom S omogoča, da preprosto ustvarite rešitev s programsko opremo za upravljanje videa, ki podpira ONVIF.

Vgrajene analitske funkcije


Kamero odlikuje obsežen nabor inteligentnih funkcij, kot so zaznavanje premikajočih se predmetov, zaznavanje zapuščenih predmetov, zaznavanje odstranjenih predmetov, zaznavanje posegov v kamero, zaznavanje prehodov in zaznavanje hrupa. Spremembe svetlobnih razmer običajno prekinejo analizo kamere, nova serija Canonovih kamer pa se ponastavi v 20 sekundah po zaznavi občutnega povečanja ali zmanjšanja svetlosti. To zagotavlja minimalno prekinitev vseh analiz, ki se izvajajo.

Preprosta in prilagodljiva namestitev


Tehnologija napajanja prek etherneta (PoE), združljiva s standardom IEEE802.3af, omogoča, da pri povezavi z vmesnikom ali stikalom PoE za napajanje kamere in prenos video in zvočnih podatkov uporabljate le en kabel za lokalno omrežje. Napajanje prek etherneta je primerno za namestitve do višine 100 metrov, napajanje prek električnega omrežja pa omogoča prilagodljivo namestitev do višine 500 metrov.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon VB-S30D, njegove funkcije in zmožnosti.

DIGIC NET II

Učinkovita omrežna obdelava

Digic DV III

Upravlja kakovost in nadzor slik

Full HD

Polna visoka ločljivost

PTZ

Vrtenje/nagib/povečava

Drag to move

Preprosto upravljanje obračanja, nagiba in povečave

Area zoom

Preprosto usmerjanje

Intelligent Function

Analiza vsebine videa

Power over Ethernet

Napajanje prek Etherneta

microSD

Snemanje robov

CCMT

Upravljanje več kamer

VB-S30D
 • Glavna enota VB-S30D
 • Namestitveni CD-ROM
 • Varovalna žica za preprečevanje padcev
 • Vijak za varovalno žico
 • Predloga za namestitev kamere
 • Navodila za namestitev
 • Letak garancijske kartice