Canon VB-S30VE

VB-S30VE

Kompaktna kamera PTZ za enostavno namestitev, odporna na vremenske vplive in udarce, je opremljena s svetlim objektivom s povečavo in vgrajenim mikrofonom, kar zagotavlja še natančnejše podrobnosti.

/Images/ZB083%20340x461px_tcm137-1458006.jpg

Prednosti

 • S svetlim objektivom f/1,4–2,6 kamere VB-S30VE, funkcijami obračanja, nagibanja in povečave ter vrhunsko zmogljivostjo pri šibki svetlobi lahko zajamete vse
 • Slike v polni visoki ločljivosti in objektiv s 3,5-kratno optično povečavo z asferičnimi elementi objektiva z nizko stopnjo popačenja za popolnoma izostrene slike
 • Posnemite čist, visokokakovosten zvok z vgrajenim omni usmerjenim mikrofonom
 • Lahka, kompaktna in enostavna za namestitev z zaščito pred udarci IK10 in zaščito pred vremenskimi vplivi IP66
 • Prilagodljivo zmanjšanje šuma glede na gibanje in tehnologija za zmanjševanje velikosti podatkov glede na območje (ADSR) ohranjata kakovost videoposnetkov ter hkrati zmanjšujeta velikost podatkov
 • Pametne vgrajene analitske funkcije za napredno zaznavanje alarma.
 • Nadzor v živo in upravljanje v številnih podprtih brskalnikih in mobilnih napravah
 • Skladno s profilom S standarda ONVIF®.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon VB-S30VE

Slike v polni visoki ločljivosti


Canonova kamera VB-S30VE z objektivom s 3,5-kratno optično povečavo, slikami v polni ločljivosti 2,1 milijona slikovnih pik, 1/3-palčnim tipalom CMOS, natančnimi asferičnimi elementi objektiva in izboljšano najmanjšo osvetlitvijo predmeta za vrhunsko zmogljivost pri šibki svetlobi zagotavljajo, da je videti več podrobnosti. Prilagodljivo zmanjšanje šuma glede na gibanje za izboljšanje kakovosti slike in upravljanje uporabe podatkov dinamično upravlja ravni šuma, kadar zazna premikajoče predmete ali digitalni šum, ki ga povzroči šibka svetloba.

Prikažite več, slišite več


Kamera VB-S30VE lahko nadzira veliko več kot samo slike. Njen vgrajen omni usmerjen mikrofon dodaja novo plast visokokakovostnih informacij s snemanjem govora do razdalje 4 metrov, hkrati pa filtrira hrup iz ozadja in neželen odmev. Mikrofon zagotavlja tudi funkcije sprožitve alarma ob zvoku, tako da je lahko kamera konfigurirana tako, da začne snemati ob zaznavi zvoka.

Enostavna namestitev in upravljanje


Lahka, kompaktna in trpežna kamera VB-S30VE omogoča tudi hitro in enostavno namestitev, s čimer zniža stroške projekta. Priložen 1-metrski kabel z izhodnim priključkom omogoča enostaven in neposreden dostop do številnih priključkov kamere, Canonovo orodje za upravljanje kamere pa ponuja zmogljive funkcije nastavitve in upravljanja za posamezne kamere ali izbrane skupine kamer. Na voljo sta tudi oprema za ohišje električne napeljave in viseča namestitev, ki ponujata dodatne možnosti namestitve.

Odporna na udarce in vremenske vplive


Kamera VB-S30VE je ustvarjena za dolgotrajno uporabo. Je odporna na udarce in vremenske vplive ter zagotavlja zaščito pred vremenskimi vplivi v skladu z razredom IP66 in odpornost na udarce s potrdilom IK10. Poleg tega učinkovito deluje tudi pri temperaturah od –25 do 50 ˚C.

Pametno zaznavanje alarma


S 15 vgrajenimi profili za analizo vsebine videa lahko uporabniki kamere učinkoviteje in uspešneje izvajajo nadzor. Pametna analiza vključuje različne virtualne funkcije zaznavanja alarma, ki uporabnike aktivno opozarjajo na sumljivo dogajanje in hkrati zmanjšujejo zahteve za pomnilnik in pasovno širino.

Celovita podpora za mobilne naprave.


Razširite možnosti nadzora z možnostma oddaljenega ogleda in konfiguracije iz mobilnih naprav. Canonova arhitektura najnovejše vdelane programske opreme pomeni, da je kamera VB-S30VE združljiva tudi s priljubljenimi spletnimi brskalniki in mobilnimi napravami. Tako lahko zdaj spreminjate nastavitve kamere in si ogledate slike v živo iz mobilnega okolja. Poleg tega skladnost s profilom S standarda ONVIF zagotavlja, da je kamera združljiva z obstoječimi sistemi drugih ponudnikov.

 • *ONVIF® je registrirana blagovna znamka družbe Onvif Inc.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon VB-S30VE, njegove funkcije in zmožnosti.

Digic DV III

Upravlja kakovost in nadzor slik

DIGIC NET II

Učinkovita omrežna obdelava

Optical 3.5x zoom

Optična povečava visoke kakovosti

Digital 4x zoom

Razširjene možnosti povečave

PTZ

Vrtenje/nagib/povečava

Full HD

Polna visoka ločljivost

Auto SSC

Samodejni pametni nadzor senc

Intelligent Function

Analiza vsebine videa

microSD

Snemanje robov

Simple Camera Setting

Nastavitev z enim klikom

IK10

Potrjena zaščita proti udarcem

Weatherproof

Odporen na vremenske vplive

VB-S30VE
 • Glavna enota VB-S30VE
 • Namestitveni CD-ROM
 • Navodila za namestitev
 • Ključ
 • Vmesnik RJ45
 • Vhodni/izhodni vmesniški kabel
 • Varovalna žica
 • Letak z garancijo