Canon VB-S31D

VB-S31D

Omrežna nadzorna kamera z majhno kupolo PT (VB-S31D) ali majhno fiksno kupolo (VB-S800D) s polno visoko ločljivostjo in izjemno kompaktnim objektivom. Idealna za nadzor zaprtih prostorov v trgovinah, izobraževalnih ustanovah in podjetjih.

/Images/VB-S31D_tcm137-1465236.jpg

Prednosti

 • Polna visoka ločljivost pri hitrosti 30 sličic na sekundo
 • Tipalo CMOS za visoko zmogljivost pri šibki svetlobi
 • Canonov širokokotni objektiv F/1,6
 • Izbira med obliko majhne kupole PT in majhne fiksne kupole
 • Več pretočnih prenosov videoposnetkov MJPEG in H.264
 • Neposredno snemanje/predvajanje s kartice MicroSD (64 GB)

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon VB-S31D

Visoka kakovost slike


Izjemno kompaktno kamero z majhno fiksno kupolo PT VB-S31D in omrežno nadzorno kamero s fiksno majhno kupolo VB-S800D odlikuje polna visoka ločljivost (1920 x 1080) s hitrostjo 30 sličic na sekundo. Tipalo CMOS zagotavlja odlično kakovost slik brez uhajanja barv in zamegljenih linij. Samodejni pametni nadzor senc (SSC) optimira osvetlitev, kar izboljša svetla območja in popravi temna pri prizorih, osvetljenih od zadaj, in pri šibki svetlobi, zato kamera resnično deluje podnevi in ponoči.

Canonovi objektivi vrhunske kakovosti


Novi, izjemno kompakten širokokotni objektiv kamere omogoča 95° vidni kot. Poleg tega ima kamera VB-S31D funkciji vrtenja in nagibanja (PT), zato se enostavno premika po programiranih prednastavljenih položajih. Široki kot in majhna popačenost visokokakovostnega Canonovega objektiva z zaslonko f/1,6 spustita več svetlobe do tipala kamere, zato so slike svetlejše in jasnejše.

Dva procesorja za obdelavo slik


Dva slikovna procesorja, DIGIC DV III in DIGIC NET II, omogočata brezhibno zajemanje, obdelavo, kodiranje in prenos slik. Na novo zasnovano notranje programiranje omogoča več tokov H.264 in/ali MJPEG v visoki ali nižji ločljivosti. Kamere ne omogočajo le več tokov, temveč tudi istočasno pretakanje. Kodirnik H.264 ustvarja kakovostne in močno stisnjene videoposnetke za brezhiben nadzor v različnih okoljih.

Preprosta integracija in združljivost


Obe kameri lahko preprosto integrirate z uporabo specifikacij protokola HTTP in kompleta za razvoj programske opreme za omrežne kamere. Skladnost z najnovejšim standardom ONVIF 2.2 in profilom S omogoča, da preprosto ustvarite rešitev s programsko opremo za upravljanje videa, ki podpira ONVIF.

Vdelana obsežna analiza


Obe kameri odlikuje obsežen nabor inteligentnih funkcij, kot so zaznavanje premikajočih se predmetov, zaznavanje zapuščenih predmetov, zaznavanje odstranjenih predmetov, zaznavanje posegov v kamero, zaznavanje prehodov in zaznavanje hrupa. Spremembe svetlobnih razmer običajno prekinejo analizo kamere, nova serija Canonovih kamer pa se ponastavi v 20 sekundah po zaznavi občutnega povečanja ali zmanjšanja svetlosti. To zagotavlja minimalno prekinitev vseh analiz, ki se izvajajo.

Prilagodljiva in preprosta za namestitev


Tehnologija napajanja prek etherneta (PoE), združljiva s standardom IEEE802.3af, omogoča, da pri povezavi z vmesnikom ali stikalom PoE za napajanje kamere in prenos video in zvočnih podatkov uporabljate le en kabel za lokalno omrežje. Napajanje prek etherneta je primerno za namestitve do višine 100 metrov, napajanje prek električnega omrežja pa omogoča prilagodljivo namestitev do višine 500 metrov.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon VB-S31D, njegove funkcije in zmožnosti.

DIGIC NET II

Učinkovita omrežna obdelava

Digic DV III

Upravlja kakovost in nadzor slik

Full HD

Polna visoka ločljivost

PT

Vrtenje in nagibanje

Drag to move

Preprosto upravljanje obračanja, nagiba in povečave

Area zoom

Preprosto usmerjanje

Intelligent Function

Analiza vsebine videa

Power over Ethernet

Napajanje prek Etherneta

microSD

Snemanje robov

CCMT

Upravljanje več kamer

VB-S31D
 • Glavna enota VB-S31D
 • Namestitveni CD-ROM
 • Varovalna žica za preprečevanje padcev
 • Vijak za varovalno žico
 • Predloga za namestitev kamere
 • Navodila za namestitev (J)
 • Letak garancijske kartice