Canon VB-S905F

VB-S905F

Omrežna nadzorna kamera v majhnem fiksnem ohišju z izjemno kompaktnim objektivom. Zaradi kompaktne zasnove je idealna za diskreten nadzor v različnih komercialnih zaprtih prostorih.

/Images/VB-S905F_tcm137-1465245.jpg

Prednosti

 • Izjemno kompaktna zasnova majhnega fiksnega ohišja
 • Ločljivost 1,3 milijona slikovnih pik
 • Tipalo CMOS za učinkovito delovanje pri šibki svetlobi
 • Canonov širokokotni objektiv z zaslonko f/1.6 omogoča 96° vidni kot
 • Več tokov (2 x H.264 in 3 x MJPEG) v visoki ali nižji ločljivosti
 • Shranjevanje posnetkov neposredno na kartico MicroSD in predvajanje z nje (do 64 GB)
 • Vdelanih šest inteligentnih analiz
 • Samodejni pametni nadzor senc zagotavlja optimalno osvetlitev v zahtevnih svetlobnih razmerah
 • Združljiva s standardom ONVIF 2.2 in profilom S
 • Idealna v različnih komercialnih zaprtih prostorih

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon VB-S905F

Visoka ločljivost


Izjemno kompaktno omrežno nadzorno kamero v majhnem fiksnem ohišju VB-S905F odlikuje visoka ločljivost (1280 x 720) pri 30 sličicah na sekundo. Tipalo CMOS zagotavlja odlično kakovost slik brez uhajanja barv in zamegljenih linij. Samodejni pametni nadzor senc (SSC) optimira osvetlitev, kar izboljša svetla območja in popravi temna pri prizorih, osvetljenih od zadaj, in pri šibki svetlobi, zato kamera resnično deluje podnevi in ponoči.

Canonov objektiv izjemne kakovosti


Novi, izjemno kompakten širokokotni objektiv kamere omogoča 96° vidni kot. Široki kot in majhna popačenost visokokakovostnega Canonovega objektiva z zaslonko f/1.6 spustita več svetlobe do tipala kamere, zato so slike svetlejše in jasnejše.

Dva procesorja za obdelavo slik


Dva slikovna procesorja, DIGIC DV III in DIGIC NET II, omogočata brezhibno zajemanje, obdelavo, kodiranje in prenos slik. Na novo zasnovano notranje programiranje omogoča več tokov H.264 in/ali MJPEG v visoki ali nižji ločljivosti. Kamera ne omogoča le več tokov, temveč tudi istočasno pretakanje. Kodirnik H.264 ustvarja kakovostne in močno stisnjene videoposnetke za brezhiben nadzor v različnih okoljih.

Preprosta integracija


Kamero lahko preprosto integrirate z uporabo specifikacij protokola HTTP in kompleta za razvoj programske opreme za omrežne kamere. Canon je polnopravni član industrijskega foruma ONVIF, ki si prizadeva za razvoj globalnega standarda za vmesnik fizičnih nadzornih izdelkov na osnovi naslova IP. Skladnost z najnovejšim standardom ONVIF 2.2 in profilom S omogoča, da preprosto ustvarite rešitev s programsko opremo za upravljanje videa, ki podpira ONVIF.

Vdelana obsežna analiza


VB-S905F ima izjemno bogat nabor inteligentnih funkcij za tako kompaktno napravo. Te vključujejo zaznavanje premikajočih se predmetov, zaznavanje zapuščenih predmetov, zaznavanje odstranjenih predmetov, zaznavanje posegov v kamero, zaznavanje prehodov in zaznavanje hrupa. Spremembe svetlobnih razmer običajno prekinejo analizo kamere, nova serija Canonovih kamer pa se ponastavi v 20 sekundah po zaznavi občutnega povečanja ali zmanjšanja svetlosti. To zagotavlja minimalno prekinitev vseh analiz, ki se izvajajo.

Preprosta in prilagodljiva namestitev


Tehnologija napajanja prek etherneta (PoE), združljiva s standardom IEEE802.3af, omogoča, da pri povezavi z vmesnikom ali stikalom PoE za napajanje kamere in prenos video in zvočnih podatkov uporabljate le en kabel za lokalno omrežje.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon VB-S905F, njegove funkcije in zmožnosti.

DIGIC NET II

Učinkovita omrežna obdelava

Digic DV III

Upravlja kakovost in nadzor slik

1.3 Mega Pixel

Slike visoke kakovosti

Intelligent Function

Analiza vsebine videa

Power over Ethernet

Napajanje prek Etherneta

microSD

Snemanje robov

CCMT

Upravljanje več kamer

VB-S905F
 • Glavna enota VB-S905F
 • Namestitveni CD-ROM
 • Navodila za namestitev
 • Garancijska kartica
 • Letak garancijske kartice